Yolk sac gorundu bebek yok

bebek göründüğünde 6+2 di ama alltan ultrasonda görüldü yukardan görülmedi 7+2 de de normal karından görundü acele etme kac haftalıksın
5artı5 canım dün ılı dr çok korkuttu adet duzenszlıhınz yoksa ılıskıyede 16 gün ardım dıosunz o zaman büyük ıhtımal düşer dedi çok cnm saldı diğer 2 dr normal dedi kese ölçüsü beklıcez dediler 6 ncı 7ıncı haftaya kadar

Merhaba kızlar bugün doktora gittim hem de ne senaryolar yazarak...ben bebeğin öldüğünü hatta kürtaj olması gerektiğini duyarım derken kalp atışını duyduk çok şükür öyle stres yaptim ki tansiyonun oynadı doktorum kızdı bu kadar stres yaparsan bebeği öldürürsün dedi öyle rahatladim ki allahım hepimizin bebislerine sağlık versin
neden stres yapmıştı canım bebek gorunmemısmıydı onceden

Doktorlar bazen tenezzul etmiyor bazen de moral bozmamak icin konuşmuyor. Hic sıkma canini benim de ilk basta 1 hafta gec dollenme demisti doktorum simdi gelisimi ilerledi baya tam tarihine geldi. Yani ilk zamanlar pek belli olmuyor tam tarih. Yolk sac gorunmeden ben de yalancı gebelik olabilir diye korkmustum hatta doktorum hamilesin dememisti haftaya gel o zaman belli olur demisti ama 1 hafta sonrasinda yolk görününce doktorum hamileligimi kutlamıştı.
Senin kaç gunluklen İlk bebek göründü cnm

bende de ilk kese göründü hatta çok küçüktü daha sonra tekrar gittim kese biraz daha büyümüştü yolk sac da vrdı bebek görunmedı bi iki gün sonra baska doktora gittim alltan ultrasonla baktı orda bebek görünüyodu çok küçüktü kalbi atıyodu hatta gördüm :)
Canım bebeği gördüğünde tam olarak kaç haftalıktn

5artı5 canım dün ılı dr çok korkuttu adet duzenszlıhınz yoksa ılıskıyede 16 gün ardım dıosunz o zaman büyük ıhtımal düşer dedi çok cnm saldı diğer 2 dr normal dedi kese ölçüsü beklıcez dediler 6 ncı 7ıncı haftaya kadar
Daha erken canm. Benm son adet tarihime gore 7 haftalikken yolk sac göründü sadeve. 5+4 iken kese cok küçüktu. Son adt tarihime gore neredeyse 8 haftaligim ama gec döllenme olmuş. Con stres yaptim agladin meger benmleymis melegim. Onu cok uzdum. Sende dikkat et üzülme sabret.

Daha erken canm. Benm son adet tarihime gore 7 haftalikken yolk sac göründü sadeve. 5+4 iken kese cok küçüktu. Son adt tarihime gore neredeyse 8 haftaligim ama gec döllenme olmuş. Con stres yaptim agladin meger benmleymis melegim. Onu cok uzdum. Sende dikkat et üzülme sabret.
Gec döllenme demek kaçıncı günden sonra İlişkiye girmek demek blıomsn mesela ben en son16ıncı gün kırmıştı bnmkıde gec döllenme olabılırmı

Bide bebek görüldüğünde kese kaç cm dı hatrlıyormusjn

Aysima anladigim kadariyla seninki geç döllenme gün saymak çok zor seni çok anlıyorum ben de eşimi yedim bitirdim bugün keseye de bebeği de gördük kalp atışı çok az vardı 5+2 olduğu için haftaya net görünür dedi kendimi paraladım boşuna şimdi içim rahat haftaya kalp atışını da gorucegome inanıyorum sana da bol bol dua edicem sen de rahatla mutlu haberlerini bekliyorum
Sen tam olarak kaç haftalıkkem bebeği gördün cnm

psikolojik olabiliyor belirtilerin kaybolması.
benim de 5+6 ve 6+1'de ne yolk kesesi ne bebek göründü.kese de ikincisinde iki mm küçük çıktı. farklı doktorlara gittiğim için ölçüm farklı olabilirmiş.
6+5' teki randevuma kadar bende sanki bütün belirtiler kaybolmuştu. göğüs şişkinliği, bulantı vs. her şey birden bire yok oldu.6+5'de vajinal ultrosondan doktora kötü haberi duymak için gittim ama çok şükür güzel haberlerle döndüm.
doktorum her defasında kesenin şekli düzgün demişti. boş gebeliklerde kesenin şekli de bozuluyormuş.
inşallah pazartesi günü hayırlı haberlerle dönersiniz, içinizi ferah tutun.
canım bebeği gördüğünde kesen kaç cm dı hatrloyrmusun

Merhaba kızlar bugün doktora gittim hem de ne senaryolar yazarak...ben bebeğin öldüğünü hatta kürtaj olması gerektiğini duyarım derken kalp atışını duyduk çok şükür öyle stres yaptim ki tansiyonun oynadı doktorum kızdı bu kadar stres yaparsan bebeği öldürürsün dedi öyle rahatladim ki allahım hepimizin bebislerine sağlık versin
Kaç haftalıkken bebeği gördün canım ve kesenin ölçüsünü hatrlıyormusun

Canm cok sevndm. Insallah sag salim kucagina alırsın. Bende bugün gittim. Benegimin kalp atisini duydum col şükür. Son adet gatihime gore 7+5 ama gec dollenme olmuş. 6+4 bebegim. Bende cok rahatladim. Darisi isteyen herkesin basina.
Gec döllenme mı dedi kesen dr canım gec döllenme düzensiz adet gorenlerdemımoluyor bıtek

Yok hayir gec dollenme zaten. sattan 1 hafta sonrasina göre soyledim yani sata gore yolk 7.haftada gorunmus oluyor kalp atisi da 8.hafta sonu duyuldu. Hic canını sikma boyle bir durumdaysan.
Iste gec döllenme ısı kafamı karstryr canım.en son 16,gun görüştüm eşimle yınede gec döllenme olabılırmıkı

Iste gec döllenme ısı kafamı karstryr canım.en son 16,gun görüştüm eşimle yınede gec döllenme olabılırmıkı
Canim benimki planli bir gebelik olmadigi icin ben pek anlamiyorum o hesaplardan ama telefonumdaki uygulamaya bakarak yumurtalama tarihimden sonra birlikte oldugumuzu soyleyebilirim.

Bn su an aynı durumu yaşıyor 5artı 5 ı'm kese var yolk da gorunmesede dr alttan var dedi ama bebek yok haftaya gel dediler senin tam kaç haftalık vnm ve kesen kc mm?

daha erkenmiş biz de çok geç gördük yüreğini ferah tut. biraz zamana ihtiyacın var sadece kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış.

bebek göründüğü zaman kesenin değil bebeğin boyunu söylemişti doktorum canım 7 mm. idi. ama 5+6 kese 12mm,6+1 de başka bir doktorda 10mm ölçüldü kese.
bebeğin görünmesi 6+5' de oldu. 15mm falandır heralde.
Bebeğin görünmesi ıcın kesenin 20 25mm olması gereklımdıolarda ondan sordum cnm demek kese daha küçükken de gorulebılıyormus

Back
X