- 29 Aralık 2014
- 29
- 12
- 38
- 39
- Konu Sahibi Aysima2016
Değerlerin gayet iyi doktora git en kisa zamanda. Icini ferah tutmaya calis. Sitresten ben kendimk ve kocami yedim bitirdim ama ele geçen bisy yok. Pazartesi git kese görünür inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlerin gayet iyi doktora git en kisa zamanda. Icini ferah tutmaya calis. Sitresten ben kendimk ve kocami yedim bitirdim ama ele geçen bisy yok. Pazartesi git kese görünür inşallah
sağol canım inşallah öyledir. Çok sağol.Aysima anladigim kadariyla seninki geç döllenme gün saymak çok zor seni çok anlıyorum ben de eşimi yedim bitirdim bugün keseye de bebeği de gördük kalp atışı çok az vardı 5+2 olduğu için haftaya net görünür dedi kendimi paraladım boşuna şimdi içim rahat haftaya kalp atışını da gorucegome inanıyorum sana da bol bol dua edicem sen de rahatla mutlu haberlerini bekliyorum
maşallah canım. inşallah canım darısı başıma. görsem kalp atışlarını duysam. o da yetmeyecek doğursam falan :) anca rahatlarım. sağlıklı olsunda inşallahBenim de geç döllenme idi sadece kese göründü iki hafta sonra gel dedi ben üç hafta yı bekledim, hem de adetimün geciktipi 7. Gün değerim 1209 du, adı üstünde geç döllenme olduğu içün senin tahmin ettiğin kadar yükselmemiştir. Şimdi elhamdülillah iyi gidiyor o yüzden takma kafana
Benim de kahverengi akıntım geldi bu sabah sanki bir şeyler ters gidecekmis gibi hemen doktorü aradım proluton iğne yaptır ve istirahat et dedi goguslerim de küçüldü eşime beta hcg yapalım değerler düşüyor mu diye izin vermedi düşecekse de doğal yoldan düşsün yeniden bir kürtaj daha kaldıramam benim mutluluğum da bir gunlukmus allahım ne zor çocuk sahibi olmakmaşallah canım. inşallah canım darısı başıma. görsem kalp atışlarını duysam. o da yetmeyecek doğursam falan :) anca rahatlarım. sağlıklı olsunda inşallah
Olumsuz dusunme canm. Panik yapma. Benmdr goguslerim bk şişiyor bir sönüyor. Bende anlamadim. Bekliyorum pazartesi gününü. Inşallah bisey olmamistor bebbislerimiz bizimledir.Benim de kahverengi akıntım geldi bu sabah sanki bir şeyler ters gidecekmis gibi hemen doktorü aradım proluton iğne yaptır ve istirahat et dedi goguslerim de küçüldü eşime beta hcg yapalım değerler düşüyor mu diye izin vermedi düşecekse de doğal yoldan düşsün yeniden bir kürtaj daha kaldıramam benim mutluluğum da bir gunlukmus allahım ne zor çocuk sahibi olmak
psikolojik olabiliyor belirtilerin kaybolması.Olumsuz dusunme canm. Panik yapma. Benmdr goguslerim bk şişiyor bir sönüyor. Bende anlamadim. Bekliyorum pazartesi gününü. Inşallah bisey olmamistor bebbislerimiz bizimledir.
Arkadaslar Merhaba dün kan testi yaptirdim 17141 çıktı 10 gün gecikme oldu hala şaşkınim çünkü gecikme dışında hiçbir belirti yaşamadım ilk gebeligimde düşük ile sonuçlandı ilk gebelikte göğüslerim büyüdü ve cok sizlamisti kadiklarim da sanciliydi şimdi ise hiç ağrım yok goguslerim her zamanki gibi acaba boş gebelik olabilir mi pazartesi kontrol var çok korkuyorum boş gebelik yaşayanlar bur şeyler yazin
Rabbm kucağına almayi nasip etsin canm. Benm 7+2 . Doktora gitmisyim dun ilac yazdirmak icin ( progestan) bakalim gelmisken dedi. Bakti bebek olusuyor dedi gördü cok kucuktu. Kalp atisi yok sabret pazartesi ben kurtaj yapmam gelişiyor dedi. Hayirlisi artık pazartesi de olmazsa kurtaj diyecek. 8 haftalim olacağım.boş gebeliklerde normal gebelik gibi tüm belirtiler oluyormuş bildiğim kadarıyla. bence kötüye yormayın.
ilk haftalarda benim sadece adet sancısı gibi sancım oluyordu, göğüs büyümesi bulantı birkaç hafta sonra başlamıştı.
Rabbm kucağına almayi nasip etsin canm. Benm 7+2 . Doktora gitmisyim dun ilac yazdirmak icin ( progestan) bakalim gelmisken dedi. Bakti bebek olusuyor dedi gördü cok kucuktu. Kalp atisi yok sabret pazartesi ben kurtaj yapmam gelişiyor dedi. Hayirlisi artık pazartesi de olmazsa kurtaj diyecek. 8 haftalim olacağım.
Doktorlar bazen tenezzul etmiyor bazen de moral bozmamak icin konuşmuyor. Hic sıkma canini benim de ilk basta 1 hafta gec dollenme demisti doktorum simdi gelisimi ilerledi baya tam tarihine geldi. Yani ilk zamanlar pek belli olmuyor tam tarih. Yolk sac gorunmeden ben de yalancı gebelik olabilir diye korkmustum hatta doktorum hamilesin dememisti haftaya gel o zaman belli olur demisti ama 1 hafta sonrasinda yolk görününce doktorum hamileligimi kutlamıştı.
Tam kaç haftalık kaç gundu canım bebek gorundugundebende de ilk kese göründü hatta çok küçüktü daha sonra tekrar gittim kese biraz daha büyümüştü yolk sac da vrdı bebek görunmedı bi iki gün sonra baska doktora gittim alltan ultrasonla baktı orda bebek görünüyodu çok küçüktü kalbi atıyodu hatta gördüm :)
Bn su an aynı durumu yaşıyor 5artı 5 ı'm kese var yolk da gorunmesede dr alttan var dedi ama bebek yok haftaya gel dediler senin tam kaç haftalık vnm ve kesen kc mm?Iyi aksamlar canlar. Hecen hafta adetin 7. Gecikme gubunde keseyi gorduk. Bugune randevu verdi. Gittim adetim gecikeli 14 gun oldu. Doktor usten bakti goremedi vajinal bakti kese buyumus. Daha onceden cok küçüktü. Yolk sac keseyi de gorduk ama bebek yok. 10 gun sonra gel gec dollenme olabilir dedi. Yolk sac gorduk bu iyi bisey dedi. Gec dollenme olabilir dedi. Ama keseye bakıpta bisey soylemedim yank bazilarinin kese haftasina gore küçük oluyormus. Bana herhangi bisey soylemedi. Sadece gec dollenme olabilir dedi. 7 gun gecikmemde değerim 1100 idi. Hesaplamalarima gore 12 bin olmasi gerekiyor. Ama karindan ukrasonla gozukmedi. Tekrar test de yapmadi. 10 gun sonra gel dedi. Anlamdim cok endiseliyim benzer duumu yasanlar yardimci olabilir mi
Senin normal kesen kaç cm ve ilk kesen varmı cnmInşallah canm. Son adet tarihime göre 6+5 gunluk. Doktor gev doenme olabilir dedi. Ama keseye bakarak yorum yapmafu gecen hafta kese cok kucuktu zar zaor görüldu. Bu hafta netti. Yolk sac da vardi. Daha oncedem kimyasal gebelik geçirdim. Hep olmisuzt düşünüyorum. Doktor yetire kadat aydinlatmiyor. Karından goremdi. Halbuki degerim 12 bn olmasi gerekiyor tekrar test yapmadi.
Canm cok sevndm. Insallah sag salim kucagina alırsın. Bende bugün gittim. Benegimin kalp atisini duydum col şükür. Son adet gatihime gore 7+5 ama gec dollenme olmuş. 6+4 bebegim. Bende cok rahatladim. Darisi isteyen herkesin basina.Merhaba kızlar bugün doktora gittim hem de ne senaryolar yazarak...ben bebeğin öldüğünü hatta kürtaj olması gerektiğini duyarım derken kalp atışını duyduk çok şükür öyle stres yaptim ki tansiyonun oynadı doktorum kızdı bu kadar stres yaparsan bebeği öldürürsün dedi öyle rahatladim ki allahım hepimizin bebislerine sağlık versin