• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk kesesi var bebek yok

znrass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
74
27
38
38
Merhaba arkadaşlar. Ben iki defa tüp bebek ile gebe kaldım. İlki boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum. 2. Nde bugün 6+4 gün iken doktora gittim bebeği görmeye. Yolk kesesi var, fakat Fetus çok net gözükmüyor du. Doktorum gorunmesi lazım dedi , haftaya tekrar bakicam dedi. Bu durumu yaşanlar varmı. Bir umut varmı. Çok ihtiyacım var. Moralim

Merhaba arkadaşlar. Ben iki defa tüp bebek ile gebe kaldım. İlki boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum. 2. Nde bugün 6+4 gün iken doktora gittim bebeği görmeye. Yolk kesesi var, fakat Fetus çok net gözükmüyor du. Doktorum gorunmesi lazım dedi , haftaya tekrar bakicam dedi. Bu durumu yaşanlar varmı. Bir umut varmı. Çok ihtiyacım var. Moralim
İnşallah haftaya güzel haberler alırsınız 🤲🙏 Allah gönlünüze göre versin 😊🙏

Bende aynı durumu yaşıyorum da sizin sonuç ne oldu acaba?

Back