- 26 Ocak 2013
- 10
- 3
-
- Konu Sahibi asi16cansu
Merhaba kardeşim gerçekten belirsizlik berbat bir durum bundan önce de boş gebelik yaşamıştım yaşım 24 ama daha bir çocuğum olmadı olsun bekleyelim beni habersiz bırakma 10 gün beklemek çok fazla bir haftada belli olur sıkma canını Ben de bekliyorumBenimde bu şekilde 5 doktor gezdim develt hastanesinde hepsi farklı dedi ama hepsininde ultrason cihazı farklıydı sonra şehir hastanesine gittim oradaki cihazlar son teknoloji dedi bı doktor gittiğim doktor çok güzel açıklama yaparak bı 10 gün daha verdi bı şansa daha ihtiyaci var döllenmenin tam olarak ne zman olduğunu bilmiyoruz kürtaj kararı vermek için dedi.su an 8 haftalık salt da göre.
Kesinlikle benim ilk defa başıma geldi ama şu ara tuaf bı sekilde etrafımda herkes ya düşük yaptı ya bu şekilde Rabbim korusun bebeklerimizi ama şunu da öğrendim doktorların hepsinin bilgsii ayrı kesin sonuca varmak için mutlaka bi kaç doktora daha gitmek gerekiyo hepsi ezbere konusuyo hayırlı olsun ikimiz içinde bakalım Rabbim kaderimize ne yazmışsa onu yaşarız İnslallah hayırlı haberler duymak nasip olur ..Merhaba kardeşim gerçekten belirsizlik berbat bir durum bundan önce de boş gebelik yaşamıştım yaşım 24 ama daha bir çocuğum olmadı olsun bekleyelim beni habersiz bırakma 10 gün beklemek çok fazla bir haftada belli olur sıkma canını Ben de bekliyorum
Amin inşallah hayırlısı olsunnKesinlikle benim ilk defa başıma geldi ama şu ara tuaf bı sekilde etrafımda herkes ya düşük yaptı ya bu şekilde Rabbim korusun bebeklerimizi ama şunu da öğrendim doktorların hepsinin bilgsii ayrı kesin sonuca varmak için mutlaka bi kaç doktora daha gitmek gerekiyo hepsi ezbere konusuyo hayırlı olsun ikimiz içinde bakalım Rabbim kaderimize ne yazmışsa onu yaşarız İnslallah hayırlı haberler duymak nasip olur ..
Merhabalar son durumunuz ne oldu acaba, benzer durumu yaşıyorum bilgilendirirseniz sevinirimBenimde bu şekilde 5 doktor gezdim develt hastanesinde hepsi farklı dedi ama hepsininde ultrason cihazı farklıydı sonra şehir hastanesine gittim oradaki cihazlar son teknoloji dedi bı doktor gittiğim doktor çok güzel açıklama yaparak bı 10 gün daha verdi bı şansa daha ihtiyaci var döllenmenin tam olarak ne zman olduğunu bilmiyoruz kürtaj kararı vermek için dedi.su an 8 haftalık salt da göre.
Merhaba çok geçmiş olsun Perşembe günü düşük yaptım malesef .9 haftaya kadar bekledik ama hala kap atışı duymadı ağrılı şekilde düşük yaptım sonrası kürtaja aldılar.Cok doktor gezdim hepsi farklı farklı dedi ama ilk doktorum ne dediyse o çıktı keşke onu dinleyip bu kadar beklemeseydim dedim.. Çünkü hala toparlanamadim yani zor geçt.Durumu kabullenmek zor olduğu için hep bı umut diyenleri dinledim ama olmadı.tam olarak ne durumdasin bilmiyorum ama erken davaranma ama ben kadar da bekleme derim.Merhabalar son durumunuz ne oldu acaba, benzer durumu yaşıyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Çok geçmiş olsun canım yaa, rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah (neden olarak ne gösteriliyor, bundan sonra ki gebeliklerde nelere dikkat etmemiz gerek acaba doktorun bir yönlendirme yaptı mı acaba)Merhaba çok geçmiş olsun Perşembe günü düşük yaptım malesef .9 haftaya kadar bekledik ama hala kap atışı duymadı ağrılı şekilde düşük yaptım sonrası kürtaja aldılar.Cok doktor gezdim hepsi farklı farklı dedi ama ilk doktorum ne dediyse o çıktı keşke onu dinleyip bu kadar beklemeseydim dedim.. Çünkü hala toparlanamadim yani zor geçt.Durumu kabullenmek zor olduğu için hep bı umut diyenleri dinledim ama olmadı.tam olarak ne durumdasin bilmiyorum ama erken davaranma ama ben kadar da bekleme derim.
Amin inşallah canım.Sonuc gelmedi 10 gün sonra kontrol da ogrencem ama doktor çok norml dedi şu an için ciddi almıyoruz bu durumu çünkü ilk bebeğin değil sağlıklı bir bebeğin doğmuş ilk arastirnaya değer görmüyoruz dedi.Benimdw cihazda gördü kalp atışı sonra görmedi ilk doktor sonra ben doktor değiştirildm o bekletti iki doktor daha gezdim onlara çok erken dedi ama ilk doktorum dediği gibi sağlıksız gebelik bu kürtaj yapmamız laizm diye dediği gibi oldu diğer 4 doktor boşuna bekletti beni.Aynen nasip Rabbim sağlıklı gebelikler nasip ettsin tekrardan isyan etmiyorum elimden geleni yaptım Denenki böyle naipmis.seninde hakkında en hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah kalp atışlarını duyarsin sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.Çok geçmiş olsun canım yaa, rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah (neden olarak ne gösteriliyor, bundan sonra ki gebeliklerde nelere dikkat etmemiz gerek acaba doktorun bir yönlendirme yaptı mı acaba)
Bende 8+4 iken 6+5 ile uyumlu bebek gözüktü, kalp atışı var ama cihaz ile duyamadık sadece ekranda gördüm atışını, doktorum çok umutlu konuşmadı ama şuan için kalp atışı olan bir bebek var 1 hafta daha bekleyelim o zaman biraz daha netleşir dedi ama bakalım nasibi varsa bu dünyada rabbim bizlere bağışlasın inşallah
Benimde 1 tane saglıklı bebeğim var ama bir mol gebelikAmin inşallah canım.Sonuc gelmedi 10 gün sonra kontrol da ogrencem ama doktor çok norml dedi şu an için ciddi almıyoruz bu durumu çünkü ilk bebeğin değil sağlıklı bir bebeğin doğmuş ilk arastirnaya değer görmüyoruz dedi.Benimdw cihazda gördü kalp atışı sonra görmedi ilk doktor sonra ben doktor değiştirildm o bekletti iki doktor daha gezdim onlara çok erken dedi ama ilk doktorum dediği gibi sağlıksız gebelik bu kürtaj yapmamız laizm diye dediği gibi oldu diğer 4 doktor boşuna bekletti beni.Aynen nasip Rabbim sağlıklı gebelikler nasip ettsin tekrardan isyan etmiyorum elimden geleni yaptım Denenki böyle naipmis.seninde hakkında en hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah kalp atışlarını duyarsin sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.
Söylemek istiyorumdum ama şu ara herkesin yani çevremdeki insanların noluyo yaa diye şaşırdığı bi durumdayım ...Çünkü sadece bizim tanidigimiz hala amca teyze kızları bunlar üç gebelik aynı bu şekilde sonlandı hepside düşük daha benim duyduğum bunlar İstanbul'da bı arkadasjm da tanıdığı üç gebelik bu şekilde sonlandı ... tesadüf mü hiç sanmıyorum... Ama yapacak da hiç bir şey yok...doktorlar normal olabilir den başka bisy deniyor...Benimde 1 tane saglıklı bebeğim var ama bir mol gebelik
Sonrasında da ne ile sonuçlanacapı belli değil ama bu durum yani ne yapmamız lazım, birden bire kromozomlarımız mı bozuldu da bu durumu yaşıyoruz anlamaya çalışıyorum
Doktordan sonra buraya yazarsan durumu sevinirim, teşekkürler bilgilendirmen için
Yazalı baya olmuş ama merak ettim sonrasında sağlıklı hamilelik gecirdinizmj bende iki düşük yaptım sonuncusu mol gebelik oldu genetik test için üç düşük olması gerekmiş ben başka hastaneye git cem bakalım test yapacakları mıBenimde 1 tane saglıklı bebeğim var ama bir mol gebelik
Sonrasında da ne ile sonuçlanacapı belli değil ama bu durum yani ne yapmamız lazım, birden bire kromozomlarımız mı bozuldu da bu durumu yaşıyoruz anlamaya çalışıyorum
Doktordan sonra buraya yazarsan durumu sevinirim, teşekkürler bilgilendirmen için
Yazalı baya olmuş ama merak ettim sonrasında sağlıklı hamilelik gecirdinizmj bende iki düşük yaptım sonuncusu mol gebelik oldu genetik test için üç düşük olması gerekmiş ben başka hastaneye git cem bakalım test yapacakları mı
Sagolun sevindim adınıza benim ilk boştu evde düsuk sonra kürtaj oldum hastanede sonrasindada 2 aya.yakin korundum denedik ve bir seneyi geçiyordu tekrardan hamile kaldım çok sevinmiştim nedeni ise midem aşırı bulanıyordu hamilelik belirtim vardı o yüzden çok umutlanmıştım ilki boş du hic bir belirtim yoktu ikincisi dolu olduğunu sağlıklı olduğunu düşündüm yerleşme kanaması oldu mide bulantılarım aşırı vardı umudum çokdu ama doktor boş dedi haftaya gel dedi ne kanıma baktı ne başka bir şey en son kürtaj oldum patoloji sonucum parsiyel mol gebelikte takipd3 kaldım en son 1.73 kan değerim bakalım indi baya sordum kan pıhtılaşma testi yapmiyacakmisiniz biri dedi sonucun belli zaten mol gebelik aynı hastanede başka doktora sordum diğeri üç düşük yapman gerek dedi böyle bi süreç uzun anlattım kusura bakmaÖncelikle çok geçmiş olsun, benim bebeğim oldu o nedenle hala buralarda aktifim darısı size inşallah
Sizin süreç tam olarak nasıldı? Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım inşallah
Sagolun sevindim adınıza benim ilk boştu evde düsuk sonra kürtaj oldum hastanede sonrasindada 2 aya.yakin korundum denedik ve bir seneyi geçiyordu tekrardan hamile kaldım çok sevinmiştim nedeni ise midem aşırı bulanıyordu hamilelik belirtim vardı o yüzden çok umutlanmıştım ilki boş du hic bir belirtim yoktu ikincisi dolu olduğunu sağlıklı olduğunu düşündüm yerleşme kanaması oldu mide bulantılarım aşırı vardı umudum çokdu ama doktor boş dedi haftaya gel dedi ne kanıma baktı ne başka bir şey en son kürtaj oldum patoloji sonucum parsiyel mol gebelikte takipd3 kaldım en son 1.73 kan değerim bakalım indi baya sordum kan pıhtılaşma testi yapmiyacakmisiniz biri dedi sonucun belli zaten mol gebelik aynı hastanede başka doktora sordum diğeri üç düşük yapman gerek dedi böyle bi süreç uzun anlattım kusura bakma
Amin Çok sağol cevapladıgin icin duan icin inşallah sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeyi Rabbim nasip eder aynen öyle yapayı düşünüyorum birini evde yaptım diyicem ama tıbbı genetiğe kadın doğum yönlendirmesi gerekiyormu yoksa ben randevu alıp gidebilir miyimNe kusuru istediğini sorabilirsin, hem burdan hem özelden hiç sorun değil seni en iyi bizler anlarız
Benim durumdan farkı senin boş gebelik olmuş sonrasında mol olmuş
Benim bebek oluşuyor kalp atışları da oluşuyor sonrasında kalp atışları durarak kürtaj olmak durumunda kalıyorum, 1 tane de mol gebelik yaşadım ben özele gitmiştim o zaman hayat bu kadar pahalı değildi hemen ilk düşükten sonra genetik testler yaptırmıştım, sende tıbbı genetik bölümüne gitsen bir araştırma hastanesi olursa daha iyi olur herhangi bir hastanenin 3.dğşğk olmamış ama 3. Düşük Desen olmaz mı acabaen azından bir sıkıntı varsa yaşamadan önlem alınacak bir durum varsa önden önlem almış olursunuz (bu arada bende kan pıhtılaşma sorunu var dendi, gebelik boyunca her gün iğne vuruldum kan sulandırıcı ama iğne vurulmama rağmen yine de düşüğüm de oldu ama sonunda Rabbim bebek de nasip etti darısı sana da tez zamanda sağlıcakla inşallah )
Ben istanbulda bezmi alem vakıf hastanesi var ondan yaptırmıştım, dogrudan gitmiştim diye hatırlıyorum ama devlet hastalerinde büyük ihtimal dediğin gibidirAmin Çok sağol cevapladıgin icin duan icin inşallah sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeyi Rabbim nasip eder aynen öyle yapayı düşünüyorum birini evde yaptım diyicem ama tıbbı genetiğe kadın doğum yönlendirmesi gerekiyormu yoksa ben randevu alıp gidebilir miyim
Baska bir hastaneye gitim takipde oldugum yer yapmadı ama gittigim hastanene test yaptılar üç düşük dedim Allah bir daha göstermesin inşallah ama mecbur kaldım artık üç dedim sonuçlar 2 veya 3 haftaya çıkar dedi doktor bakalım sonrasında sonuç almaya gelişken eşinle gel dedi bir an önce halletmek istiyorum c7nku ev şuan kalanalik değil ama bayramda sonra kalabalık olcak uzak yerden gelen akrabalar olcak uzun sure kalmalı ve kimseye söylemedim bu yuzden zorlanmak isyemiyorum şimdi rahatken bu son işimize bitirsem inşallah bayramdan önce gidebilirizBen istanbulda bezmi alem vakıf hastanesi var ondan yaptırmıştım, dogrudan gitmiştim diye hatırlıyorum ama devlet hastalerinde büyük ihtimal dediğin gibidirhayırlı haberler ile gel inşallah
Baska bir hastaneye gitim takipde oldugum yer yapmadı ama gittigim hastanene test yaptılar üç düşük dedim Allah bir daha göstermesin inşallah ama mecbur kaldım artık üç dedim sonuçlar 2 veya 3 haftaya çıkar dedi doktor bakalım sonrasında sonuç almaya gelişken eşinle gel dedi bir an önce halletmek istiyorum c7nku ev şuan kalanalik değil ama bayramda sonra kalabalık olcak uzak yerden gelen akrabalar olcak uzun sure kalmalı ve kimseye söylemedim bu yuzden zorlanmak isyemiyorum şimdi rahatken bu son işimize bitirsem inşallah bayramdan önce gidebiliriz