• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk kesemi kendim buldum galiba biraz komik olacak🤪

Evet daha net gorunur gecen hafta cok kucuk erkenmis baya. Gonlunuzden gecen olsun insallah haber verin☀️
Tamm canım inşallah Çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek amann kız ben 5 sene bekledim ve kendiliğinden geldi rabbimin mucizesi kız erkek hiç farketmez benim için tabiki de ama hep bir kızımın olmasini çok istiyordum Rabbimden
Allah'ım gönlüne göre versin inşallah
Amin canım seninde

Onlar senelerdir bu işin içinde senin ilk defa başına gelmiş ne bilsinler aslında ilgilenmeleri gerekiyor bikmislar bence konuşmaktan.
Valla bu heyecan verici bir iş sonuçta bizde heyecanla gidiyoruz bu sefer de bakacağım ne diyecek bakalım tatmin etmezse başka doktor bakabilirim yoksa çok sevmiştim başta çok tatlı birisi ama o hareketi kafamı kurcaladi

Isaretledigim yerler sizin isaretlediginiz yere benziyor. Sizinkinden daha kucuk tamamen ultrosonun gorus acisiyla oyle cikmis. Birde sizin isaretleyip kese dediginiz sey daha buyuk doktorun bunu gormemesi mumkun degil bence
Merhaba bebeğiniz erkek sanırım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu bahsettikleri cin takvimi Rus takvimi tuttu mu sizde acaba

Back