• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk kesemi kendim buldum galiba biraz komik olacak🤪

Bulamadimisim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
227
68
28
32
Kizlar hemen hemen 2 kere ultrasonografi de görünmeyen keseyi yolk kesesi ile beraber galiba ben buldum .Eğer dış gebelik bile olsa o kese orada inşallah yanilmiyorumdur görüntüsünü de gönderiyorum size yakınlaştırarak bakarsanız görürsünüz diye düşünüyorum.Bana düşüncelerinizi söyleyin lutfen

Eklentiler

• IMG-20220911-WA0008.jpg
    IMG-20220911-WA0008.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 292
  • Screenshot_2022-09-11-19-15-59-51_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2022-09-11-19-15-59-51_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 291
Kizlar hemen hemen 2 kere ultrasonografi de görünmeyen keseyi yolk kesesi ile beraber galiba ben buldum .Eğer dış gebelik bile olsa o kese orada inşallah yanilmiyorumdur görüntüsünü de gönderiyorum size yakınlaştırarak bakarsanız görürsünüz diye düşünüyorum.Bana düşüncelerinizi söyleyin lutfen
Doktorun ölçtüğü şey ne bu arada

Evet devayı göruncemi anladınız😄
Evet bende Gaziantep yetim de o yüzden sordum bende defa life a gidiyorum canım belki kese daha oluşacaktır öyle düşün allttan muayene atmedimi doktor benim ilk gittiğimde görünmedi kese 10 gün sonra göründü bir hafta sonra da bebek göründü allttan muayene de bence burada kese yok canım daha yolk kesesi de kesenin içinde olan bir şey

Evet bende Gaziantep yetim de o yüzden sordum bende defa life a gidiyorum canım belki kese daha oluşacaktır öyle düşün allttan muayene atmedimi doktor benim ilk gittiğimde görünmedi kese 10 gün sonra göründü bir hafta sonra da bebek göründü allttan muayene de bence burada kese yok canım daha yolk kesesi de kesenin içinde olan bir şey
Anlıyorum ultrasonu kaydırağı için orada bu görüntüyü yakalamıştı.bende inceleyince öylesine bakıyordum .yakınlaştırma yolk kesesine benzer yüzük şeklindeki bölgeyi gördüm..

Yinede yanlis bulmussunuz 7. Haftada bebegimin goruntusune baktim simdi kese ve bebegimi doktor isaretledi asagi kisimlarda ayni sizin buldum dediginiz gibi sekiller var. yani keseyle alakasi yok isaretlediginizin. Bazen 6.-7. Haftada gorunuyor kese fln
İznin olursa bakabilirmiyim

Anlıyorum ultrasonu kaydırağı için orada bu görüntüyü yakalamıştı.bende inceleyince öylesine bakıyordum .yakınlaştırma yolk kesesine benzer yüzük şeklindeki bölgeyi gördüm..
Yok canım yolk kesesi normal kesenin içinde bebek oluşunca oluşan bir şey bak ben atım sana benim yolk la birlikte bebeği bak o ölçtüğü yer bebek altındaki yolk kesesi

Eklentiler

• IMG_20220813_105826.jpg
    IMG_20220813_105826.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 255
Eğer sabit kalsaydı ve o bölgeyi buyutseydi görüntü daha da netlesirdi diye düşündüm tabi yanilabilirimde sadece yakınlaştırma küçük bı kese ve içerisinde yüzük şeklini ben fark ettim.🙃🙂benim görüşüm tabi kendimi kandırma yada gözüme öyle görünmede olabilir.

İznin olursa bakabilirmiyim
Isaretledigim yerler sizin isaretlediginiz yere benziyor. Sizinkinden daha kucuk tamamen ultrosonun gorus acisiyla oyle cikmis. Birde sizin isaretleyip kese dediginiz sey daha buyuk doktorun bunu gormemesi mumkun degil bence

Eklentiler

• FA5C695A-3EA9-490A-BEAA-D3188B484B36.jpeg
    FA5C695A-3EA9-490A-BEAA-D3188B484B36.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 149
Yok canım yolk kesesi normal kesenin içinde bebek oluşunca oluşan bir şey bak ben atım sana benim yolk la birlikte bebeği bak o ölçtüğü yer bebek altındaki yolk kesesi
Evet gördüm .benimkide geç döllenme olduğu için eğer öyle değilse bile şuan çok küçük 4 haftamdayim

Back