Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

lutfen canım mumkunse dini karıstırmyalaım sonucta peygamberimizinde ne kadar hayvan sever oldugunu biliyoruz..bunlar evcil hayvanlar evde beslemek icin varlar sokak sartlarında yasamak bu hayvanlar icin zor oluyor gordugumuz kadarıyla:) bu tarz seylerin dine dayatılması dogru degil..

canim dini karistirmakla alakasi yok
"hayvan" diye genellestirmedim dikkatli okursan
evde köpek beslemek dogru degil dedim
bunun icin bicok hadis var ama yinede herkesin kendi bilecegi is, ben sadece kendim yapmam dedim fikrimi söyledim..:1rolleyes:
yoksa benim hayvanlarla biseyim yok
kedileri filan cok severim, köyde yavru kedilere kacirip kacirip ekmek götürürdümmm :1hug:

Allah bu sekilde bi ayrım asla yapmaz:)..buda benim fikrim..neyse konunun ozunden uzaklasmayalım:)

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hayvanlar karsısındakı kısıden negatıf enerjı almadıgı surece asla saldırmazla

korkunca doqal olarak negatif düşünüyorum:sm_confused:
benimki fobi halinde artık korku ötesi oluyo aşırı panikliyorum
o sırada negatif düşünmemek elimde olmuyo hayvan bana saldırmakta haklı mı dersiniz?
kötükedihüsokötükedihüso
negatif düşünmeseydinde saldırmasaydı mı? diye düşünmeliyiz.yasakkelime
hayvanları sevmemek yada korkmak illa ki onlara zarar vermek demek değila.s
evet ben kendimi bildim bileli hayvan fobim var hayvanları
sevemiyorum korkum ağır basıyor ama bu hayvanlara zarar verilmesini desteklediğim
anlamına gelmez ama onlar zarar görmesin diyede
hayvanlar çok değerli varlıklar diye köpeklerin üstüme saldırmasınada
negatif düşündüm de oldu diyemem heralde değil mi:1closedeyes:?

bazen gerçekten insanı ürkütüyorlarakannehirakannehir

ılerde çocuklarına hayvan sevgisini aşılamanı isterim,onlara dokunmasına izin vermeni.. en azından büyüdüklerinde senin yaşadığın sıkıntıları yaşamazlar.

senin adına birsey diyemem ama dısarda dikkat cekmek icin bunu yapan cok kız var..ani seylerden her insan korkar ama yanından kopek veya kedi gecerken cıglık atmak pek hos olmuyor

tabiki yanımdan bana zarar vermeden geçen hayvana bağırmıyosun ama üstüne geliyo ne

bileyim aniden beliriyor çok korkuyorum bağırıyoda olabilirimakannehir

bende mesela uzaktan tabi baya bi uzaktan sorun yok yanımda dursa bana

dokunmayacağını bilsem tamam ama bacağıma filan değer

diye böyle hayvanlara dokunmaya korkuyorum fobimin temelinde bu var

sanırım asla dokunamıyorum eziyet edilmediği sürece

sevmiyorummm yani

İlerde çocuklarına hayvan sevgisini aşılamanı isterim,onlara dokunmasına izin vermeni.. en azından büyüdüklerinde senin yaşadığın sıkıntıları yaşamazlar.

evet gerçekten haklısınız bu konuda kesinlikle yaşamamalrını isterim

ama bunu nasıl başarıcam hayvanlardan korkmak o kadar kötü ki

hep bana saldırıcaklar dokunucaklar korkusu çok berbat bi duygu:kedi:

asla dokunamıyorum korkumdanakannehir

dışarda büyük sıkıntı

bunu nasıl aşılıcağımı bilmiyorum ben korkunca doğal olarak korkucaklardır

bide SORUN şurdaki

annemde aşırı hayvanlardan korkar hamileyken babanemlerin kedisinden çok korkarmıi hiç

gitmezmiş ben öyle geçtiğini düşünüyorum

çünkü hiç küçükken kötü bi olay yaşamadım bende öyle olmasam-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ya negatif düşündümde oldu diyemem diyosunuz ama şunu hiç duymuşmuydunuz. Siz korktuğunuz zaman sadece köpeklerin aldığı bi koku yayıyosunuz etrafınıza ve bu yüzden daha çok saldırma eğiliminde oluyolar..Mesela köpek gördüğünüzde korktuysanız koşarak kaçmanızda tehlikelidir çünkü kovalar.:1rolleyes:

ama o an bu benim elimde olmuyor ki istem dışı korkuyorum bağırıyorum

kaçıyorum:kedi: bu hayvana bana saldırma hakkı mı veriyor_?

madem bizden önemli hayvanlar onlar bize saldırınca

biz korktuk oluyoruzda insanlar kokunca hayvanları sevmeyen insanlar diye

burun kıvrılıyor anlamıyorum kikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ben aşırı kokuyorum ne yağıcam şimdi koşarak kaçmasamda

o an tepkimden bazen köpekler de korkuyo o kadar panikliyorum:roflol:

moon nasıl guzel bayıldım nasıl sevesim geldi ooooof offfff ooooooof bayıldımmmmm :asigim:

Ben korkanları yadırgamıyorum..

Olabilir herkesin bi fobisi vardır..Ben de asansöre binemem mesela 9. katta olsa yürüyerek çıkarımakannehir

Benim demek istediğim canım köpek görürseniz görmemezlikten gelin. İlgilenmeyin..Kaçmaya bağırmaya kalkmayın..

Bakın zaten onlarda sizden korkuyomuş:roflol:

ay evet ama bazısı komuyor daha üstüme geliyorbenneyaptımki

bazısıda tepkimden kaçıyo kaçınca seviyorum çünkü paniğim gidiyor:roflol:

ya ama kaçamazsam da peşime takılabiliyor üstüme saldırmaya filan

çalışıyor:kedi::kedi:

hem kaçıp hem bağırıyorum:roflol:

Sevgi istiyodur ablası:1hug:

Onlarda sevgiye muhtaç..

Her sokulmaya çalışan ısıracak diye bi şey yok ki yerimseniben

Bak mesela eğer bi köpek sana doğru gelirken kuyruk sallıyosa hiç korkma bu kendini sevdirmeye geliyo anlamındadır..zemuszemus

korkudan sevgiye yer kalmıyo kidelikafadulden

o da dpğru ama o an asla öyle düşünemiyosun bide ben dokunamıyorum yanından geçiyorum

bzaen hiç korkmadan bağırmıyorum mesela ne köpek bana bakıyor ne ben köpeğe o

zaman sorun yokvereliniortakvereliniortak

ama her zaman anlaşamıyoruz anlaşma imzalıcam şu köpek eyaletiyle:1rolleyes:

kayınvalidem temizlik hastası
hayatı temizlik düzen üzerine kurulu
hayvanlardan bahsedince yüzünü buruşturur hep
ben kızarım öyle şeylere der hep pislik oluyo heryer der
ben oldu bitti sokaktaki yavru kedileri küçükken kaçırır tek olanları tabi
dalinle yıkar besliycem diye tuttururdum
annem de bağı çağır atardı hayvanı hep
sonra tavşan falan besledim
şimdi eşim hayvan olan eve adım atamıyo
mesela kuşu olan varsa kafese sokmadan girmez
korkuyomusun diyorum hayır tiksini yorum diyo
ama oğlumu bana benzettim
gördüğü hayvanı okşar hemen
kuş da besledik üstelik bi dönem ama gerçekten çok pis oldu heryer ya
hep kuş pisliği
severken güzel ama ben benim sıpayı zor temizliyorumkaydirigubbakcemile3
neyse işte bi gün oğlum kediyi fazla sevmiş kedi de bunu accık tırmalamış.sitenin kedisi temiz hayvan
kayınvalidem ne dese beğenirsiniz.bu sana çekmiş bnim oğlum çok temizdi çocukken öyle hayvanlara falan elini sürmezdi dedi:1shok:
ben de ne yani hayvan seven pis mi oluyo o zaman gördüğümüz hayvanı pis deyip kovalıyalım bu mudur dedim sustu
şimdi bakıyorum da hakikaten bu iş çocukken verilen eğitimden geliyo.eşimin elinde değil adamın ileri derecede tiki var
tiksiniyorum diyo:sm_confused:

Annesi öyle aşılamış eşine canım napsın hiç hayvan sevgisi görmemiş hayvanlara pis gözüyle baktırmış kayınvalden..O da şimdi tiksiniyo ne kadar yanlış yalmaz:

bıraksınlar ya hayvanları sevenlere besleyenlere pis diyen insanlarıda goruyoruz ..benim babanemde sevmez pis diye! ama koyde yasamıs orda her turlu hayvan var..ozaman pis olmuyo kusura bakmasınlar ama bu sekilde insanları yadırgayan kisiler sonradan gorme oluyor genelde

moon nasıl guzel bayıldım nasıl sevesim geldi ooooof offfff ooooooof bayıldımmmmm :asigim:

kendide sevilmeyi cok sever zaten opuyorumnanaktan ama boyle uslu durduguna bakmayın cok yaramaz kendileri:)..sabahları kalkıldıgında cok sevinir herkesin ustune atlar genelde bana da arkam donukken bacaklarıma atlıyo cook onun yuzunden dustugum oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…