Erkekler genelde değişik versiyonunu yapıyorlar, ilk önce köpekle dolaşan bir kız görünce; "aaa maymun" diyorlar, kız da dönüp"maymun değil köpek" diyince "aaa maymun konuştu" diyorlar :1shok:evet evet moon erkeklerden bugune kadar hiç duymadım =) bazı şımarık kızların tuhaf tuhaf huyları bunlar
Erkekler genelde değişik versiyonunu yapıyorlar, ilk önce köpekle dolaşan bir kız görünce; "aaa maymun" diyorlar, kız da dönüp"maymun değil köpek" diyince "aaa maymun konuştu" diyorlar :1shok:
Acemilik zamanında başıma gelmişti :roflol:
Ciddiyim, çok sazandım bir ara kaydirigubbakcemile3ciddi olamazsın ya:roflol::roflol:
köpeklerden çok ama çok korkuyorum ve köpek sevmiyorum. yıllarca kedi besledim, bebeğim olana kadar da evimdeydi. kedilere bayılıyorum ama köpeklerden hiç hoşlanmıyorum, ha çığlık atmam ama gerçekten korkudan bayılacak kadar büyük fobim var akannehir
yanlız azelya55 anlattığına da bittim bu arada kaydirigubbakcemile3
ben hayvan haklarının genişeltilmsinden yanayım zaten
ya hayvanı sevmeyerek yetişen hor ören birey sonra insana daa yapıyor zaten aynı muameleyi
cocugu hayvana tas atarken eziyet ederken izleyen aileler görüyorum ne cehalet
söylediğiniz şeye katılıyorum ben
tamam korkuyor olabilir alerjisi olabilir ama kucagına köpegini almış birisine laf atma hakkını nerden alıyor
ben hayvanları sevmeyenin insan sevgisinden şüphe ederim
benim bir hayvanım yok sorumlulugunu alamayacagımı düşünüyorum ama bir hayvanı seven sahiplenen insanları taktir ediyorum
bu olayla cok karsılasıyorum yanından kopek gectiginde sanki birsey olmus gibi cıglık atıp kacan kızları gorunce sinir oluyorum..hasta bir hayvan gordugunde yardım edip uzulecekleri tiksinerek bakıyorlar..gecelerde kopegim kucagımda carsıdaydım kızın teki ay bide kucagına almıs demezmi senden temiz bu hayvan dedim kaydirigubbakcemile3 hayvanları sevmeyen insanların insanları sevebilcegini dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?