Yolda böyle uzun uzun süzenlere karşı tepkiniz ne oluyor

leyla0651

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
115
40
13
32
Sanırım yaşamayan pek yoktur. Yolda yürürken karşı cins bazen böyle süzüyor uzun uzun. Hayır öyle açık filan da giyinmiyorum diz hizasının üstünde değildir. ( açık giyinene baksınlar demiyorum yanlış anlaşılmasın )

Hani bir iki kaçamak bakışı anlarsın da bazen bildiğin focuslanıyor.

Ters ters bakarak tepki veriyorum genelde. Sesli tepki vermiyorum çünkü haklıymış gibi üste çıkmaya çalışılırsa, bu sefer başımı belaya sokarım diye çekiniyorum. En sevmediğim şeydir haksızken üste çıkan insanlar.

Sanırım yaşamayan pek yoktur. Yolda yürürken karşı cins bazen böyle süzüyor uzun uzun. Hayır öyle açık filan da giyinmiyorum diz hizasının üstünde değildir. ( açık giyinene baksınlar demiyorum yanlış anlaşılmasın )

Ters ters bakarak tepki veriyorum genelde. Sesli tepki vermiyorum çünkü haklıymış gibi üste çıkmaya çalışılırsa, bu sefer başımı belaya sokarım diye çekiniyorum. En sevmediğim şeydir haksızken üste çıkan insanlar.
Hiç dikkat etmiyorum valla bakıp bakmadıklarına

takmamaya başladıkça hiç fark etmez oldum. bi daha görmeyeceğim insanı niye kafama takayım?
eskiden çok kavga ederdim sokakta laf atan, bakan, yanımdakine bakan vs. takma kafan rahat olsun.
zaten takmıyorum da diyorum ya bazen böyle içine düşecek gibi derler ya, o tür bakışlar olabiliyor. Hayor öyle güzel filan da değilim ki..

zaten takmıyorum da diyorum ya bazen böyle içine düşecek gibi derler ya, o tür bakışlar olabiliyor. Hayor öyle güzel filan da değilim ki..
herkesin güzelliği kendine has eminim güzelsindir
bazı sapıklar ve görgüsüzler var ileri durum olursa hayırdır hareketi yaparım kafamla çoğu kafasını çevirir öyle durumda
üzerine laf söyleyen olursa cevap vermem yoldaysam yürümeye devam ederim
bazen dik dik gözünün içine bakmak da işe yarar duruma göre yani benim normal bakışım sert belki ondan
ama laf dalaşına girmiyorum artık siniri bana zarar keyfimi bozamam

Belki gözleri bozuktur belki sapıktır. Hiç iletişim kurma

Yolda filan yürürken neyse de bazen böyle hastane oluyor, trafikte ışıkta durduğun vs. oluyor, o zamanalr daha çok sıkıntı.

Aha tam benlik bir konu gıcık olduğum bir durum çünkü öyle dikkatli bakana ben terslerim. Ne bakiyon diye hatta bir gün pazarda denk gelmiştim annemle alışveriş yaptığım bir tezgah ne bakiyon demiştim o da mahcup olup utanmisti. Ama hakediyorlar. Söylerim yani hiç esirgemem lafımi :KK70:

Yolda filan yürürken neyse de bazen böyle hastane oluyor, trafikte ışıkta durduğun vs. oluyor, o zamanalr daha çok sıkıntı.
Tacizci erkeklere tepki gösterirsen hoşlarına gider daha çok taciz ederler. Yere bakıp hızlı hızlı yürümen lazım. Otobüs gibi yerlerde bakanlar daha büyük problem çünkü kaçacak yer yok

Ya böyle konu açanlar genelde kendi kendine gelin güvey olanlar oluyor. Ülkede sapık yok demiyorum ama kkdaki tecrübeme dayanarak söylüyorum: herkesler beni gözleriynen yiyor tavrında olan kadınlar genelde hababam sınıfı hürrem hoca tiplemesi gibi oluyor.

Ya böyle konu açanlar genelde kendi kendine gelin güvey olanlar oluyor. Ülkede sapık yok demiyorum ama kkdaki tecrübeme dayanarak söylüyorum: herkesler beni gözleriynen yiyor tavrında olan kadınlar genelde hababam sınıfı hürrem hoca tiplemesi gibi oluyor.
Türkiye'ye gelen kadın turistlere tacizciler konusunda bilgilendirme broşürü dağıtılıyor. Maalesef bu bizim acı bir gerçeğimiz

Yani gayriihtiyari bakmıstır, her bakan o anlamda bakmaz.Mesela trafikte ışıkta durunca size baktıgını nasıl farkediyorsunuz ?

Türkiye'ye gelen kadın turistlere tacizciler konusunda bilgilendirme broşürü dağıtılıyor. Maalesef bu bizim acı bir gerçeğimiz
Ben ülkede tacizci yok demiyorum bu tarz konu açan üyeleri iyi tanıyorum. Bizde began vardı mesela. Devlet dairesine gittiğinde genç erkeklerin kocasının yanında soyunup kaslarını göstererek onu baştan çıkarmaya çalıştığını iddia ederdi. Sonra nickini hatırlamadığım başka bir üye daha vardı, çocuğunu okula götürürken servisçisinden okul müdürüne ayak üstü herkes onu tavlamaya çalışırdı falan. Daha bugün üye olmuşsunuz zannetmiyorum bu tarz üye profilini anlayacağınızı.

Ben ülkede tacizci yok demiyorum bu tarz konu açan üyeleri iyi tanıyorum. Bizde began vardı mesela. Devlet dairesine gittiğinde genç erkeklerin kocasının yanında soyunup kaslarını göstererek onu baştan çıkarmaya çalıştığını iddia ederdi. Daha bugün üye olmuşsunuz zannetmiyorum bu tarz üye profilini anlayacağınızı.
Alakasız şeylerden nem kapan abaza kadınlar olabilir evet ama Türkiye'de erkekler bazen gerçekten çok pis bakıyor. Çoğu da büyük ihtimalle evli barklı adamlar. Çok iğrençler

Back
X