• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol uzun, vakit kısa. 109 kg ile başlıyorum. Hedef 69

İnan seni çok iyi anlıyorum.
Kendi evimde 14.grupla 87kiloya kadar düştüm sonra annemlere geldim annem neler yaptı neler.
Ama böyle de olmuyor kaç aydır inan reglim bile olmadı.
Evde yürüyüş bandımda iyi yürüyordum polikistik overime iyi geliyordu.
Canım insulin direncide var bende

Çok güzel bir karar vermişsin umarım birlikte yazarız başarı hikayeni.
Bende de pco ve insulin direnci var.
Ben köyde duzgun yemek yapamadigim icin boyle oldu. Cikolatali ekmek helva bisküvi hep boyle gecti.. hepsi löp löp gobek oldu, kalca oldu kaldı :'(
İnsanin kendi evi gibisi yok. Sanirim cocuklara bakabilsin diye ordasin. Ama bir duzen kurmaya bak. En azindan sabit kalacak şekilde

9 Aralık carsamba menusu
Sabah 10.30 omlet kaşar
Ogle yemegi 15.30
17.40 turk kahvesi kurumeyve
18.30 aksam yemegi somonlu salata
21.00 cay ve tuzsuz cekirdek

Eklentiler

• IMG_20201208_235804_148.jpg
    IMG_20201208_235804_148.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20201208_164752_303.jpg
    IMG_20201208_164752_303.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20201208_164752_296.jpg
    IMG_20201208_164752_296.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 30
Bende de pco ve insulin direnci var.
Ben köyde duzgun yemek yapamadigim icin boyle oldu. Cikolatali ekmek helva bisküvi hep boyle gecti.. hepsi löp löp gobek oldu, kalca oldu kaldı :'(
İnsanin kendi evi gibisi yok. Sanirim cocuklara bakabilsin diye ordasin. Ama bir duzen kurmaya bak. En azindan sabit kalacak şekilde
Canım benim ikizlerim daha tek başına gidemiyor tuvalete yemek ev işi gırla...
Ama istemek gerek cidden yürekten bide bu mazeretler hiç bitmiyor.
Ben yanımda bana cesaret verecek takip edecek biri için Allah'a dua ettim.
Online diyetisyene nasıl bakıyorsun?

Canım benim ikizlerim daha tek başına gidemiyor tuvalete yemek ev işi gırla...
Ama istemek gerek cidden yürekten bide bu mazeretler hiç bitmiyor.
Ben yanımda bana cesaret verecek takip edecek biri için Allah'a dua ettim.
Online diyetisyene nasıl bakıyorsun?
İkizler benim buyuk kizla mi yasitti? 2017li benimki.
Bizimkide hâla ben yediriyorum, ben wcye goturuyorum. Yeni yeni giyinmeyi ogrenmeye calisiyor..
Online diyetisyen aslinda cok etkili, iyi geliyor seni takip eden birinin olması. 2019da kg verirken gidiyordum. Guzel fayda almıştım. Şuan maddi durumlar imkan vermiyor. Çünkü sadece diyetisyen ucreti odemiyosun, liste de verdigi malzemeler de iyi para tutuyor...

İkizler benim buyuk kizla mi yasitti? 2017li benimki.
Bizimkide hâla ben yediriyorum, ben wcye goturuyorum. Yeni yeni giyinmeyi ogrenmeye calisiyor..
Online diyetisyen aslinda cok etkili, iyi geliyor seni takip eden birinin olması. 2019da kg verirken gidiyordum. Guzel fayda almıştım. Şuan maddi durumlar imkan vermiyor. Çünkü sadece diyetisyen ucreti odemiyosun, liste de verdigi malzemeler de iyi para tutuyor...
2016 ocak canım 5 yaşları bitecek.
Bide büyük ablamız var.
3.sınıf online dersler benim online derslerim var.
Senin küçügün ne kadar oldu?
Bide canım spor olarak bişeyler yapabiliyormusun?

2016 ocak canım 5 yaşları bitecek.
Bide büyük ablamız var.
3.sınıf online dersler benim online derslerim var.
Senin küçügün ne kadar oldu?
Bide canım spor olarak bişeyler yapabiliyormusun?
Ablalari oldugunu bilmiyodum. Suanda senin yerine kendimi koyamadim Allah yardimcin olsun. Ben uzun bir sure calisabilecegimi dusunmuyorum. Sizin mesleginiz cok kutsal, hele bu donemde butun ogretmenler cok zorlaniyor. İnsallah sonrasi kolaylik olur..
Spor genelde hafta da 3 4 gün leslie,yuruyus yada eliptik seklinde yapiyodum. Ama artik arttirma vaktim geldi sanirim. Cumadan beri hic bişey yapmadim malesef. Bazen icimden boyle ust uste 2 3 gün yapmak geliyor. Bazen de boyle bir salivermişlik oluyor

Ablalari oldugunu bilmiyodum. Suanda senin yerine kendimi koyamadim Allah yardimcin olsun. Ben uzun bir sure calisabilecegimi dusunmuyorum. Sizin mesleginiz cok kutsal, hele bu donemde butun ogretmenler cok zorlaniyor. İnsallah sonrasi kolaylik olur..
Spor genelde hafta da 3 4 gün leslie,yuruyus yada eliptik seklinde yapiyodum. Ama artik arttirma vaktim geldi sanirim. Cumadan beri hic bişey yapmadim malesef. Bazen icimden boyle ust uste 2 3 gün yapmak geliyor. Bazen de boyle bir salivermişlik oluyor
Canım teşekkür ederim.
İşte şimdi evde olmadı bide hayırlısıyla şu hastalık bitse yine bi yerlere gelip gidiyorduk. Bu sene ikizlerimi anaokuluna verecektim annem de çok zorlandı.
Annemden Allah razı olsun o olmasa çok zor işim. Bunada şükür elhamdülillah.
Eliktik bisiklet varsa evinde süper 👍
Bende evde yürüyüş bandına biniyordum artık evde ne yapılırsa bakcam.

Canım teşekkür ederim.
İşte şimdi evde olmadı bide hayırlısıyla şu hastalık bitse yine bi yerlere gelip gidiyorduk. Bu sene ikizlerimi anaokuluna verecektim annem de çok zorlandı.
Annemden Allah razı olsun o olmasa çok zor işim. Bunada şükür elhamdülillah.
Eliktik bisiklet varsa evinde süper 👍
Bende evde yürüyüş bandına biniyordum artık evde ne yapılırsa bakcam.
İkinci el eliptik aldim ama pek binemiyorum cocuklardan :'( yerinde yurume falan yaptim gecen hafta

İkinci el eliptik aldim ama pek binemiyorum cocuklardan :'( yerinde yurume falan yaptim gecen hafta
Bende sabah derslerden sonra evde ne yapabilirim diye baktım.
Leslie, zumba karışık 30 dk elimden ne geliyorsa artık.
Böyle yemeye başlayınca aslında daha bi düzenli oluyorum.

Cok guzel bir baslangic olur inan faydasini goreceksin :)
Canım şöyle hayatıma bakıyorum hep bi dikkat et, yeme. kilo alırsın
Taa en başa dayanıyor reglim olmayınca kilo, Pkos, haşimoto troidi
Ne yapalım buda benim kaderim elhamdülillah.
Veririz birlikte inşallah

Canım şöyle hayatıma bakıyorum hep bi dikkat et, yeme. kilo alırsın
Taa en başa dayanıyor reglim olmayınca kilo, Pkos, haşimoto troidi
Ne yapalım buda benim kaderim elhamdülillah.
Veririz birlikte inşallah
Benimde oyle maalesef. Cocukluk itibariyle hep kg problemim var

9Aralık 2020 menüsü

06.00
Peynirli yumurta
2 dilim ekmek
Nescafe

12.30
Yulaf lapasi

15.30
Turk kahvesi 2 hurma 2 kayisi 7 findik

3 tk cennet hurmasi

18.00
Karnabahar kisiri
Cay

Eklentiler

• IMG_20201209_174458_063.jpg
    IMG_20201209_174458_063.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20201209_112053_N.jpg
    IMG_20201209_112053_N.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 35
Allah utandurmasın diyorum. İnşallah hedeflediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın. Hikayen içine benimde dahil olduğum çoğu evli çocuklu kadının hikayesi. Yani senin azmin önemli hepimiz için. Ben en çok azimle yılmadan zayıflayan insanları götünce motive oluyorum. Bende en son 96-97 yi görünce kendimi kaybettim. Sonu yok nereye gidiyorum diye düşündüm. Hayır boyum da 1.59. :KK70: Bu boya nereme yiyorsam. 3 ayda 10 kilo verdim buhafta da 1 kilo daha vermişim 85’i gördüm. Şimdi 65’e giden yolda umutluyum. Hikayeni arada bende takip edeceğim. Lütfen hedeflediğin yolda azimle ilerle. Muhteşem haberlerini bekliyorum.

9Aralık 2020 menüsü

06.00
Peynirli yumurta
2 dilim ekmek
Nescafe

12.30
Yulaf lapasi

15.30
Turk kahvesi 2 hurma 2 kayisi 7 findik

3 tk cennet hurmasi

18.00
Karnabahar kisiri
Cay
Canım bebek yüzündenmi erken kalktın.
Resimleri çekebilmen çok güzel.
Bide içiyormusun su bilmiyorum yazmamışsın.

Allah utandurmasın diyorum. İnşallah hedeflediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın. Hikayen içine benimde dahil olduğum çoğu evli çocuklu kadının hikayesi. Yani senin azmin önemli hepimiz için. Ben en çok azimle yılmadan zayıflayan insanları götünce motive oluyorum. Bende en son 96-97 yi görünce kendimi kaybettim. Sonu yok nereye gidiyorum diye düşündüm. Hayır boyum da 1.59. :KK70: Bu boya nereme yiyorsam. 3 ayda 10 kilo verdim buhafta da 1 kilo daha vermişim 85’i gördüm. Şimdi 65’e giden yolda umutluyum. Hikayeni arada bende takip edeceğim. Lütfen hedeflediğin yolda azimle ilerle. Muhteşem haberlerini bekliyorum.
Cok tesekkur ederim. Asil senin azmin bana örnek olur İnşallah. İnşallah bende dirayetle devam edicem

Aijoo Aijoo başlığın hayırlı olsun
umarım istediğin kiloya ulaşırsın
Tabiki diğer arkadaşlarda
bunu daha önce başarmışsın
Eminim bu defada başarırsın

Evdekiler vs Ben 🤣

Eklentiler

• IMG_20201209_225306_004.jpg
    IMG_20201209_225306_004.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201209_225251_263.jpg
    IMG_20201209_225251_263.jpg