- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Annem anlatiyordu bi arkadasina yapmislar cok eskiden.Kadin adamin seyinden tutup atmis otobusten.Öğqqqq nasil tuttu bilemem ama iyi yapmis ...2 ay önce başıma geldi ama taciz olmadı çarşıda bohça almaya çıktık sözlüm annesi ben annem falan. birşeyler bakıyoruz çocuğun teki dibime girdi anlamadım başta ama bi başımı kaldırdım Allahımmmm o neydi öyle iğrenççç kalkmış resmen Allah'tan sözlüm yoktu arabaya gitmişti çocuk gördüğümü görünce düzeltti eliyle bide yaaaa iğrençç bu erkekler iğrenççç
Kusan smile rica ediyorum kk ya lütfenAnnem anlatiyordu bi arkadasina yapmislar cok eskiden.Kadin adamin seyinden tutup atmis otobusten.Öğqqqq nasil tuttu bilemem ama iyi yapmis ...
ben de başıma geleni anlatym
yanımda bir kadın arkasında adam nasıl yapışmış anlatamam ben önce görmemiştim diğer tarafa bakıyordum bir gördüm şok
kocası filan sanıdm bi de şaşkınlıktan mal mal baktım ilk
kadının yüzüne baktım bi de nasıl kötü olmuş ama gıkı da çıkmıyor kimbilir ne zamandır öyleler
buyrun siz oturun dedim adamı ittirdim ötelere geçtim pis sapık ya hala sinir oluyorum aklıma geldikçe
herkes de bakıyor görüyor ama kadın ses etmiyor diye kimse bişey de diyemiyor nasıl işti aklım ermemişti yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?