Yol Boyu Taciz Etti, Kadın Sesini Bile Çıkarmadı!

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
Yol Boyu Taciz Etti, Kadın Sesini Bile Çıkarmadı!
Çin'deki bir metroda kadının arkasına yanaşan bir sapık, kadını tacize başladı. İlginçtir kadın kızmadığı gibi bir tepki de vermedi.
Sapık kameraya yakalandı. Görüntüler Çin'den .Çin'deki bir metroda kadının arkasına yanaşan bir sapık, kadını tacize başladı. İlginçtir kadın kızmadığı gibi bir tepki de vermedi.

İşte o anlar...

http://tv.haberler.com/yol-boyu-taciz-etti-kadin-sesini-bile-cikarmadi-7779154-videosu/

2 ay önce başıma geldi ama taciz olmadı çarşıda bohça almaya çıktık sözlüm annesi ben annem falan. birşeyler bakıyoruz çocuğun teki dibime girdi anlamadım başta ama bi başımı kaldırdım Allahımmmm o neydi öyle iğrenççç kalkmış resmen Allah'tan sözlüm yoktu arabaya gitmişti çocuk gördüğümü görünce düzeltti eliyle bide yaaaa iğrençç bu erkekler iğrenççç

O videoyu ceken de ayri sapik
Ben olsam o ...... herifin way haline.
Toplum olarak da tepkisiz hala getiriliyoruz.

Annem anlatiyordu bi arkadasina yapmislar cok eskiden.Kadin adamin seyinden tutup atmis otobusten.Öğqqqq nasil tuttu bilemem ama iyi yapmis ...

Kız farkında ya sonunda adam akılli uzaklaştı..
Çeken belki fordçunun kankeytasıdır.
Yapıyorlar bunları çünkü..
Ben ni kez otobüste tam arkamda genç biri vardı otobüs hareket ettikçe yaklaşıyor onun dışında hic bi temas yok.
Ama huzursuzum.
Bende döndüm tip tip baktım.
- pardon çok dolu dedi yan döndü..

...
Bi kezde otobüs yine dolu bende kapının orda demire yapışmış vaziyette gidiyorum arkamda bi amca var tam arkamda ve bana dönük..
Birşey farketmedim ben.
Yan tarafında bi kadın vardı tuttu beni kendi önüne çekti
- burada dur dedi sıkıca tuttu.
Amcadan uzaklaştırdı yani.
Ben birşey farketmedim ama kadın farletti sanırım.

Haberin üslubundan bir ben mi rahatsız oldum?
Çok sinirlendirdi bu haber beni.

"İlginçtir kadın kızmadığı gibi bir tepki de vermedi."

Bu cümlenin altında yatan kadını suçlamayı, "O da yolluymuş canım!" ı bir ben mi seziyorum?

Yoksa boşu boşuna mı sinirlendim?

Otobüste taciz edildiğini geç farkedince "Sen de istedin." diye yaftalanmak gibi.

Kadın ses çıkarmıyorsa razıdır mantığı.

Çok sinirlendim çok.

Bende video açılmıyor aile korumasından dolayı.
Kadın hiç dönüp bakmıyor mu adama ?
Belkide birlikte yaptıkları bir videodur, anlaşmalıdırlar.
Tepkisiz kalması imkansız.

ben de başıma geleni anlatym
yanımda bir kadın arkasında adam nasıl yapışmış anlatamam ben önce görmemiştim diğer tarafa bakıyordum bir gördüm şok
kocası filan sanıdm bi de şaşkınlıktan mal mal baktım ilk
kadının yüzüne baktım bi de nasıl kötü olmuş ama gıkı da çıkmıyor kimbilir ne zamandır öyleler
buyrun siz oturun dedim adamı ittirdim ötelere geçtim pis sapık ya hala sinir oluyorum aklıma geldikçe
herkes de bakıyor görüyor ama kadın ses etmiyor diye kimse bişey de diyemiyor nasıl işti aklım ermemişti yahu

Eğer, daha evvel kadın ses çıkarıp da otobüsten atıldıysa bir daha ses çıkaramamıştır. Ya da tepki gösterdiğinde, sanki o taciz ediyormuş gibi davranıldıysa. Ya da bağırıp çağırdığında, yolcular tarafından susturulduysa.

Ah ah. Neler gördü bu gözler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…