Ozel de yaptirdim evet ins yarin arayip soracagim artikDevlette yaptırdıysan internetten bakabilirsin. Küçük kağıtlar veriyolar ya üstündeki numarayla
Özel dd yaptırdıysan telefonla isteyebilirsin
Peki bu kucuk kistler alttan muayne de dr tarafindan fark edilmez mi illa kan testi mi yapmasi gerekti
Pko olsan bile tedavisi var korkma.pko olan bircok arkadasim ucer tane dogurduCok sağ olun iyi dilekleriniz icin fakat aşırı degil hatta bir iki tane tuycuk var belirgin ama bilemiyorum gidecegim dr ye ama korkmuyor da degilim
Oyle bir seyden suphelense bu kadar tecrubeli doktor test istemez miydi sizce ustelik ozel dunyanin parasini veriyoruz.Pelvik ultrasonda görünüyor.
Kan testiyle kesinleşiyor.
Hayirlisi Allah beterinden saklasinPko olsan bile tedavisi var korkma.pko olan bircok arkadasim ucer tane dogurdu
Canim kusura bakma surekli soru soruyorum ama kistim patladigin da hormon testi de yaptirmisti dr esimle konusunca emin oldum ve dr cok temiz ve normal demisti dusundukce aklima geliyor. Bunun icin pko belirleyen hormonlarin testi de vardir galiba netice de cok genel bir sey sence var midir?Yok canım hayatımın son 10yılını sürekli hormon testleri yaparak geçirdiğim için ve sürekli başka drlar mecbur neyin ne olduğu U nezaman yükseldiğini yükselince ne yaptığını öğrendim.
Oyle bir seyden suphelense bu kadar tecrubeli doktor test istemez miydi sizce ustelik ozel dunyanin parasini veriyoruz.
Tatlım çok oldum farkındayım fazla soru sordum kusura bakma lütfen.
Bunlar bende mevcut vallahi...
Ama düşük çıkmıştı geçen sene.
Bu hafta tekrar baktırıcam yine düşükse yani normalse eğer, bu sıkıntılar prolaktinden kaynaklanmıyordur demi?
Canim kusura bakma surekli soru soruyorum ama kistim patladigin da hormon testi de yaptirmisti dr esimle konusunca emin oldum ve dr cok temiz ve normal demisti dusundukce aklima geliyor. Bunun icin pko belirleyen hormonlarin testi de vardir galiba netice de cok genel bir sey sence var midir?
Canım bugün çektirdiğinde normal 3gün sonra çok yüksek çıkabilir.
Sınır 20 diyelim yada30 40sa çok problem değil. Göğüslere fazla dokunmaktanda yükselir.
100ü geçtiği zaman sıkıntı yani adenomdan kaynaklı.
İhmal etmeki farklı sıkkntılar çıkmasın
Çok teşekkür ederim canım yardımın için Allah razı olsun.
En kısa zaman da ins gidecegimbende de benzer bir durum olmuştur fakat sivilce ve tüylenme falan olmadı. böyle belirtileri var mı bilmiyorum.
pko panik yapılacak bir hastalık değil kadınların çoğunda mevcut.
eğer böyle bir durum varsa doktor hormonlarınıza bakar hormonal bir bozukluksa hormon tedavisi uygular, bir süre doğum kontrol hapı kullandırabilir. panik yapmayın siz bir an önce bir doktora görünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?