• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok sirke, sakız, bilmem nee..

SeYnePP:)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
89
0
86
Ankara
eğer ben vücuduma saygı gösteriyorum, bilmediğim şeyleri içipte kilo vereceğime böyle kalırım daha iyi diyorsanız gelin burada toplanalım kızlar :lepi: ben tiroid hastasıyım ve kilo vermekte zorlanıyorum :1no2: amaaa inat ettim vericem hem de bu yaz sonuna kadar :enbuyukkk: diyet listem yok, içtiğim, sürdüğüm, yediğim, çiğnediğim birşeyler yok!!! gelin herşeyden yiyerek kilolarımızı verelim. ancak benim diyetimde spor şart yerimseniben hadi bakalımmm bugün itibariyle bana katılmak isteyenleri bekliyorum. sağlıklı kilo verme adına paylaşalım bilgilerimizi vee bu yaz sonunda alalım yaptıklarımızın karşılığını :teytey:

evet ilk mesajda benden,, saat 8 den sonra hiçbirşey yemiyorum sadece su içiyorum ve gün içinde su içemiyorsanız çok iyi geliyor vücuda. ayrıca kesinlikle ara öğünlerimin saatini atlamıyorum. saat 11: 1 kase kiraz saat 15: bir kase yoğurt bu öğünlere bir tane daha ekleyebilirsiniz buyrunnnnnnnnn

Ben sakız bağımlısıyım :/ 24 saat sakızla duruyorum :çok üzgünüm: Vücuduma saygısızlık mı yapıyorum :D

Belli bir diyet listeniz varsa burada paylaşım yapabilirsiniz, farklı yöntemler ve sporda dahil olacak, her üye birbirinden bağımsız olacaksa diyet guruplarında hepinize uyabilecek bir başlık mutlaka vardır..

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz...Kullandığınız ürün deneyimi aktarmayacaksanız veya bir liste uygulamayacaksanız zaten bu yöntemlerin haricinde bu diyet guruplarında toplanmış bulunmaktayız, ayrı bir başlık açılmayacaktır..

Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Ben sakız bağımlısıyım :/ 24 saat sakızla duruyorum :çok üzgünüm: Vücuduma saygısızlık mı yapıyorum :D

arkadaşın dediği heralde diyet sakızları filan bende çok sakız severim çay içerim sakız ağzımdayken hatta uyurum bile sakızla çünkü diş sıkma hastalığım var böylelikle ii geliyo ama ramazanda çok kötü oluyorum başım ağrıyo diş sıkmaktan

Belli bir diyet listeniz varsa burada paylaşım yapabilirsiniz, farklı yöntemler ve sporda dahil olacak, her üye birbirinden bağımsız olacaksa diyet guruplarında hepinize uyabilecek bir başlık mutlaka vardır..

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz...Kullandığınız ürün deneyimi aktarmayacaksanız veya bir liste uygulamayacaksanız zaten bu yöntemlerin haricinde bu diyet guruplarında toplanmış bulunmaktayız, ayrı bir başlık açılmayacaktır..

Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

arkadaşın dediği heralde diyet sakızları filan bende çok sakız severim çay içerim sakız ağzımdayken hatta uyurum bile sakızla çünkü diş sıkma hastalığım var böylelikle ii geliyo ama ramazanda çok kötü oluyorum başım ağrıyo diş sıkmaktan

Bu konuda paylaşım yapılmaması için not bıraktım lütfen dikkate alınız, konu bilgi amaçlı kalmıştır..

Back
X