dersimm ne mutlu İNSANIM diyene tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 1.070 3 158 Ankara 20 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dersimm #1 arkadaslar ıssızlık psıkolojımı bozdu bı yandan kpss calısmaya basladım ama calısmakta zorundayım.bır kac yere basvurdum kontenjanları dolmus.ne yapacagımı sasırdım bu psıkolojıyle kpss yede hazırlanamm.bransım tarıh varmı benım durumumda olan ne yapmayı dusunuyorsunuz banada yol gosterın lutfennnnnnnn
arkadaslar ıssızlık psıkolojımı bozdu bı yandan kpss calısmaya basladım ama calısmakta zorundayım.bır kac yere basvurdum kontenjanları dolmus.ne yapacagımı sasırdım bu psıkolojıyle kpss yede hazırlanamm.bransım tarıh varmı benım durumumda olan ne yapmayı dusunuyorsunuz banada yol gosterın lutfennnnnnnn
linda08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 1.008 7 66 Antalya 20 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dersimm #2 dersimm .!.: arkadaslar ıssızlık psıkolojımı bozdu bı yandan kpss calısmaya basladım ama calısmakta zorundayım.bır kac yere basvurdum kontenjanları dolmus.ne yapacagımı sasırdım bu psıkolojıyle kpss yede hazırlanamm.bransım tarıh varmı benım durumumda olan ne yapmayı dusunuyorsunuz banada yol gosterın lutfennnnnnnn Genişletmek için tıkla... sende araştır cnm burdan bir beklenti bekleme. insanlar duyarsız buraya takılı kalma. allah yardımcın olsun..
dersimm .!.: arkadaslar ıssızlık psıkolojımı bozdu bı yandan kpss calısmaya basladım ama calısmakta zorundayım.bır kac yere basvurdum kontenjanları dolmus.ne yapacagımı sasırdım bu psıkolojıyle kpss yede hazırlanamm.bransım tarıh varmı benım durumumda olan ne yapmayı dusunuyorsunuz banada yol gosterın lutfennnnnnnn Genişletmek için tıkla... sende araştır cnm burdan bir beklenti bekleme. insanlar duyarsız buraya takılı kalma. allah yardımcın olsun..
G guniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 505 3 0 İstanbul 20 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dersimm #3 sen diyince baktım da canım şöyle bir ilan var: SINAV DERGİSİ DERSANESİ KEÇİÖREN (1) Öğretmen
G guniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 505 3 0 İstanbul 20 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dersimm #4 bi de bu var ama ankara ilçesinde arıyo aynı dersane: SINAV BASIN YAYIN LTD. ŞTİ Öğretmen
delikli Guru Kayıtlı Üye 14 Eylül 2010 182 1 316 19 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dersimm #5 dersimm .!.: arkadaslar ıssızlık psıkolojımı bozdu bı yandan kpss calısmaya basladım ama calısmakta zorundayım.bır kac yere basvurdum kontenjanları dolmus.ne yapacagımı sasırdım bu psıkolojıyle kpss yede hazırlanamm.bransım tarıh varmı benım durumumda olan ne yapmayı dusunuyorsunuz banada yol gosterın lutfennnnnnnn Genişletmek için tıkla... Uğur dersaneleri nin stajyer öğretmen ilanlarına bakabilirsin Uğur Dershanesi Tarih Öğretmeni
dersimm .!.: arkadaslar ıssızlık psıkolojımı bozdu bı yandan kpss calısmaya basladım ama calısmakta zorundayım.bır kac yere basvurdum kontenjanları dolmus.ne yapacagımı sasırdım bu psıkolojıyle kpss yede hazırlanamm.bransım tarıh varmı benım durumumda olan ne yapmayı dusunuyorsunuz banada yol gosterın lutfennnnnnnn Genişletmek için tıkla... Uğur dersaneleri nin stajyer öğretmen ilanlarına bakabilirsin Uğur Dershanesi Tarih Öğretmeni