Bir an önce yarın olsun... Şu geceyi de atlatırsak inşallah cold mix çaremiz olacak. Hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için hanımlar.Aynen ben ürünü inceledim yorumlara baktim kafama yattı ben de alicam ınsallah tekrar geçmiş olsun canim
Çocuk 8 aylık viks kullanılabilir 3 aya kadar bebeklerde bu tur şeyler kullanılmaz tabiki.Viks surmeyin uyarısı da bazen abartılı kullanılmasından kaynaklanıyor yoğun koku nefes almayı zorlaştırır diye kolonya gibi düşünün.Sakın sakın viks falan sürme bebekler burundan nefes alır bebeğin biri ölmüştü boğulup annesi ağlasın kafasını tutun nazikçe sağa sola çevirmesin önce bol bol serum sonra aspiratörle temizle korkmq bişey olmaz huylanmıştır o bide yastağunı yükselt annesi geçmiş olsun şükür ateşi yokmuş üşütme demwkki geniz akıntısı vardır çok terletme
Daha once bu cold mix i duymustum. Kac yasinda kizinizBem burnumuz çık tıkanınca kızıma cold mix kullanıyorum.yastığına veya yakasına damlatıyorum iyi geliyor bitkisel bir ürün eczanalerde var doktorunuza da danışın ama .bir de baş ucuna soğan koyun nefesini açar.
canim oncelikle cok gecmis olsun. bende boyle bir durum yasamistim oglum henus 11 aylikken. ben sana neyaptigimi anlatayim doktor tavsiyesi uzerine. hergun gunde iki kez ihlamurun sadece ciceklerinden ve de yanina elma kabugu kurumus portakal kabugu tarcin ve cok az zencefil koyup kaynatip cay bardaginin yarisindanda az yani bi 10 12 cay kasigi icirdim. ayni zamanda vicks kremler var cok kucucuk nokta kadar ucuyla burnunun kenarlarina surun. birde bu otri bebeler var sık sık burnunu temizleyin iyice cekin ki geniz ve burnun ust kismindan iyice gelsin..birde kaşinin ortasina cok hafif bir dis macunu surun. cok rahatlatir.ben bunkari uyvuladim 3 gunde iyi oldu oglumİyi geceler arkadaşlar. Sizlerden ricam anlatacağım konuda bana yardımcı olup deneyimlerinizi paylaşmanız.
8 aylık kızım hasta oldu hafif öksürüğü ve ileri derecede burun tıkanıklığı var. Ateşi yok.
Doktora götürdük serum fizyolojik ve gerektiğinde aspiratör kullanmaya devam edin yapacak başka bir şey yok dedi. Ama burnu çok tıkalı sürekli ağzından nefes alıyor. Nefes alamadığı için ememiyor mama içemiyor emerken hava yutuyor gaz sancısı oluyor. Bu sebeplerden dolayı çok huysuz sürekli ağlıyor günlerdir gecelerimiz zehir oldu sabah 4'ü 5'i görüyoruz hep. Üstelik diş çıkarma dönemi hepsi üst üste geldi...Benim de sinirlerim alt üst oldu.
Normalde aspiratör kullanma taraftarı değilim. Aşırı tıkalı olmadıkça kullanmam. Çok nadir kullanırım ama bu sefer kullanamıyorum bile çünkü kızım burnuna yaklaştırdığımız an etini kesiyormuşuz gibi çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Yani asıl sorun bu. Sadece serum fizyolojik kullanayım diyorum ama bu defa da çok tıkalı olduğu için serum fizyolojik burnundan geçmiyor geri dışarı akıyor. Bir türlü açamıyoruz burnunu. Zorlayıp aspiratör kullansak bebeğimin o ağlayışına dayanamıyorum... Sanki canı çok acıyormuş gibi bağırıyor ve nefessiz kalacak diye korkuyorum. O yüzden aspiratörü de kullanamıyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmamız lazım bizim?
doktor tavsiyesiyle diger arkadasin dedigi gibi kucuk bir kirmizi mercimektende ufak sekikde dokundurursa bir sorun cikmaz canisi..Vicks bebeklerde tehlikeli diye biliyorum hem de burnuna sürmemek gerekiyormuş.Yanlış hatırlamıyorsam burunda kanamaya falan sebebiyet veriyormuş.
İyi geceler arkadaşlar. Sizlerden ricam anlatacağım konuda bana yardımcı olup deneyimlerinizi paylaşmanız.
8 aylık kızım hasta oldu hafif öksürüğü ve ileri derecede burun tıkanıklığı var. Ateşi yok.
Doktora götürdük serum fizyolojik ve gerektiğinde aspiratör kullanmaya devam edin yapacak başka bir şey yok dedi. Ama burnu çok tıkalı sürekli ağzından nefes alıyor. Nefes alamadığı için ememiyor mama içemiyor emerken hava yutuyor gaz sancısı oluyor. Bu sebeplerden dolayı çok huysuz sürekli ağlıyor günlerdir gecelerimiz zehir oldu sabah 4'ü 5'i görüyoruz hep. Üstelik diş çıkarma dönemi hepsi üst üste geldi...Benim de sinirlerim alt üst oldu.
Normalde aspiratör kullanma taraftarı değilim. Aşırı tıkalı olmadıkça kullanmam. Çok nadir kullanırım ama bu sefer kullanamıyorum bile çünkü kızım burnuna yaklaştırdığımız an etini kesiyormuşuz gibi çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Yani asıl sorun bu. Sadece serum fizyolojik kullanayım diyorum ama bu defa da çok tıkalı olduğu için serum fizyolojik burnundan geçmiyor geri dışarı akıyor. Bir türlü açamıyoruz burnunu. Zorlayıp aspiratör kullansak bebeğimin o ağlayışına dayanamıyorum... Sanki canı çok acıyormuş gibi bağırıyor ve nefessiz kalacak diye korkuyorum. O yüzden aspiratörü de kullanamıyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmamız lazım bizim?
15 aylıkDaha once bu cold mix i duymustum. Kac yasinda kiziniz
Yahu yapmayın bebekler bir yaşına kadar sadece burundan nefes alır yani ay burnumdan alamıyorum ağzımı açayım yok o yüzden çok riskli lütfen dikkatli olalımÇocuk 8 aylık viks kullanılabilir 3 aya kadar bebeklerde bu tur şeyler kullanılmaz tabiki.Viks surmeyin uyarısı da bazen abartılı kullanılmasından kaynaklanıyor yoğun koku nefes almayı zorlaştırır diye kolonya gibi düşünün.
Çocuğun burnu tıkalı diye açılmış bu konu ćocuk nasıl nefes alıyor acaba sizin bu bakış açınızla.Burun tıkaliysa ağız refleks olarak açılır nerden nefes alsam diye yetişkinlerde durup düşünmüyor herhaldeYahu yapmayın bebekler bir yaşına kadar sadece burundan nefes alır yani ay burnumdan alamıyorum ağzımı açayım yok o yüzden çok riskli lütfen dikkatli olalım