• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok böyle bir mutluluk

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
kızlar bugün benim doğum günüm ... sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz dün gece saat tam 00:00 gösterirken beni aradı ve doğum günümü kutladı bana sürpriz yaptı ve yarın sabah yanımda olacağını söyledi çok sevindim sabah kalktım heyecanla hazırlanıp çıktım oda arabasıyla geldiği için şehir merkezine girdikten sonra bulunduğum yeri tarif ettikten sonra nihayet buluştuk o kadar mutlu oldum ki onu görünce sımsıkı sarıldık nereye gidelim dedi benim çok beğendiğim hoş bi mekan var oraya götürdüm kendisini kahvaltı yaptık kahvemizi içtik bana buradan kalkalım mı dedi neden dedim işte burada (mekanın adını söyledi) böyle bi cafe varmış oraya gidelim dedi bende sen nereden biliyosun ki aşkım dedim sonra netten araştırdığını felan düşündüm madem oraya gidecektik keşke baştan gitseydik dedim neyse kalktık bindik arabaya gittik oraya mekanın üst katında kimseler yoktu geçtik oturduk aşkımla bana lavaboya gidip geleceğim dedi tamam dedim sonra geldi ellerimi tuttu ''şuanda hayatta en çok olmasını istediğin 2 dileği tut dedi ve o esnada garson kalpli üzerinde bizim fotomuz olan pastayı getirip masamıza koydu ben o kadar mutlu oldum ve heyecanlandım ki sımsıkı sarıldık ve muhteşem slow bir parça çaldı dakikalarca sarılı kaldık sonra mumları üfledim pastamı kestim adamlar servis yapmak için pastayı aldı..
sonra aşkım paketi çıkardı pembe kocaman tüylü bir kutu içinde siyah bir kutu vardı içinde gül yapraklarıyla beraber onun altındada çok şık bir gömlek
o siyak kutuyu açtı ve
Deniz suyu dolu bir konserve kutusu
İçinde özel olarak korunan gerçek bir istiridye...
Onun da içinde, el değmemiş gerçek bir inci...
İnciyi takmanız için özel 925 ayar saf gümüş kolye ucu ve zincir de yanında 925 ayar gümüş etrafı taşlı incili yüzüğüyle..
istiridyeyi aşkım kendisi açtı ve kolye ucuma koydu ve boynuma taktı
$inci02.jpg $yuzuk1.jpg

ve incinin saflığın ve temziliğin sembolü olduğunu evliliğe ilk adımımızı bununla attığımızı söyleyerek beni alnımdan öptü:16:

o kadar mutlu oldum ki bu heyecanım hayatım boyunca hiç bişeyde yaşamamıştım
üstelik her istiridyeden ayrı renklerde inci çıkıyormuş ve her rengin ayrı bir anlamı varmış bizimki, krem çıktı ve mutluluğu sembolize ediyormuş
bu hayatımda aldığım en muhteşem hediye oldu
o sebeple bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim
inşallah tüm sevenler böyle mutlulukları tadar:16:

Son düzenleme:
Afferin müstakbel enişteyee tebrık takdir ettim :9:

Allah tamamına erdirsin canım uzun yıllar mutlu mesut ve birbirinze yardımcı olarak yaşayın ınsallah :)

Allah bozmasın,daim olsun İnşallah:)
Bu incix'in aynısı bende de var.Doğum günümde hediye etmişti arkadaşım(!).Hiç beğenmediğimi söylemiştim ben de:D

Afferin müstakbel enişteyee tebrık takdir ettim :9:

Allah tamamına erdirsin canım uzun yıllar mutlu mesut ve birbirinze yardımcı olarak yaşayın ınsallah :)

canım benimm çok teşekkür ettim gerçekten bende çok taktir ettim sevdiceğimi güzel dileklerinin aynısı hatta daha fazlası seninde olsun inşallah:16:

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle :16:
Çok güzel ve romantik bir gün geçirmişsiniz mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
düşünceli bırıne benzıyor cnm suprız fılan :) :nazar::nazar::nazar:nazar degmesın hep mutlu olun insallah:nazar::nazar::nazar:

Ayyyy bugün benim de doğum günüüüüm :9::9: Ama benim sevdiceğim yok öyle darısı başıma artık :1: Sevdiğinle bir ömür mutlu sağlıklı yıllar dilerim canım:16: inşallah hep böyle güldürsün seni :109:

Ayyyy bugün benim de doğum günüüüüm :9::9: Ama benim sevdiceğim yok öyle darısı başıma artık :1: Sevdiğinle bir ömür mutlu sağlıklı yıllar dilerim canım:16: inşallah hep böyle güldürsün seni :109:

ne güzel canım aynı gün doğmuşuzz:13: inşallah kalbine göre bir sevdiğin olur en kısa zamanda seninde doğum günün kutlu olsun bir ömür boyu mutluluklar:54:

kızlar bugün benim doğum günüm ... sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz dün gece saat tam 00:00 gösterirken beni aradı ve doğum günümü kutladı bana sürpriz yaptı ve yarın sabah yanımda olacağını söyledi çok sevindim sabah kalktım heyecanla hazırlanıp çıktım oda arabasıyla geldiği için şehir merkezine girdikten sonra bulunduğum yeri tarif ettikten sonra nihayet buluştuk o kadar mutlu oldum ki onu görünce sımsıkı sarıldık nereye gidelim dedi benim çok beğendiğim hoş bi mekan var oraya götürdüm kendisini kahvaltı yaptık kahvemizi içtik bana buradan kalkalım mı dedi neden dedim işte burada (mekanın adını söyledi) böyle bi cafe varmış oraya gidelim dedi bende sen nereden biliyosun ki aşkım dedim sonra netten araştırdığını felan düşündüm madem oraya gidecektik keşke baştan gitseydik dedim neyse kalktık bindik arabaya gittik oraya mekanın üst katında kimseler yoktu geçtik oturduk aşkımla bana lavaboya gidip geleceğim dedi tamam dedim sonra geldi ellerimi tuttu ''şuanda hayatta en çok olmasını istediğin 2 dileği tut dedi ve o esnada garson kalpli üzerinde bizim fotomuz olan pastayı getirip masamıza koydu ben o kadar mutlu oldum ve heyecanlandım ki sımsıkı sarıldık ve muhteşem slow bir parça çaldı dakikalarca sarılı kaldık sonra mumları üfledim pastamı kestim adamlar servis yapmak için pastayı aldı..
sonra aşkım paketi çıkardı pembe kocaman tüylü bir kutu içinde siyah bir kutu vardı içinde gül yapraklarıyla beraber onun altındada çok şık bir gömlek
o siyak kutuyu açtı ve
Deniz suyu dolu bir konserve kutusu
İçinde özel olarak korunan gerçek bir istiridye...
Onun da içinde, el değmemiş gerçek bir inci...
İnciyi takmanız için özel 925 ayar saf gümüş kolye ucu ve zincir de yanında 925 ayar gümüş etrafı taşlı incili yüzüğüyle..
istiridyeyi aşkım kendisi açtı ve kolye ucuma koydu ve boynuma taktı
Eki Görüntüle 405127 Eki Görüntüle 405128

ve incinin saflığın ve temziliğin sembolü olduğunu evliliğe ilk adımımızı bununla attığımızı söyleyerek beni alnımdan öptü:16:

o kadar mutlu oldum ki bu heyecanım hayatım boyunca hiç bişeyde yaşamamıştım
üstelik her istiridyeden ayrı renklerde inci çıkıyormuş ve her rengin ayrı bir anlamı varmış bizimki, krem çıktı ve mutluluğu sembolize ediyormuş
bu hayatımda aldığım en muhteşem hediye oldu
o sebeple bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim
inşallah tüm sevenler böyle mutlulukları tadar:16:

Öncelikle maşallah canımm :nazar: sevgilin çok ince düşünceliymiş :) :nazar: ben okurken bi heyecan kapladıı senin halini düşünemiyorum şimdi:) Allah mutluluğunuzu daim etsinn :16:

Back