Yok artık!

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Sevgilimle olan durumu çoğunuz biliyorsunuzdur.
Ailesinin baskıcı olduğunu söylerdi, hatta annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirmişti falan. Hep bir açık kapı bırakmıştım. Belki sevgilim sallıyordur. Bu kadar olamaz diye.
Son zamanlarda hiç görüşemiyorduk. Ailesi bizi ayrı biliyor diye.
Bugün benim evime geldi. Bildiğiniz evden kaçarak, işten erken çağırdılar diye.
Geleli 10 dakika olmadan babası aradı. Açmamasını söyledim. Bir evde olduğunu anlar diye. Defalarca defalarca defalarca aradı adam. Sonra da iş yerine geldiğine dair mesaj attı. Çocuk da apar topar gitmek zorunda kaldı.
Kapıda kavga ettik. Bu durumdan çok sıkıldığımı söyledim ve ona s.... git dedim.

Bizim de annemiz, babamız var yeri geliyor ulaşamıyorlar. Bir iki defa daha arayıp herhalde duymuyor işi vardır falan diyorlar. Bu nedir arkadaş?

Kalbini kırdım onun. Üzülüyorum.

Sizce haksız mıyım? Bu ilişkiden bir cacık olmayacak o çoktan belli oldu. Onun da anne baba baskısı altında ezik bir hayat sürmesini istemiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı bu çocuk için sizce?
Oturup konuşsam mı artık bir sesini çıkar, sen 21 yaşında adamsın vs diye

Edit; Ona o kötü cümleyi kurduğumda gözleri doldu..

Son düzenleme:
Eski sevgilin neden evine geliyor?
Ayrıldıysaniz gorusmeyin olsun bitsin.

Sevgiliniz eski mi? Yoksa bu olaylardan dolayı eski olarak mı atfettiniz onu bilemedim?
Ben eski diye sıfatlandırdım onu bugünkü olayımızdan sonra.
Böyle bir ilişki istemiyorum hayatımda.
Ama bir insanın aile baskısı altında ezilmesine de göz yumamıyorum haddime olmasa da.
Ona cesaret veremez miyim?

Kız ailesi okadar baskıcı değil o ne ya :KK70: o tam olmamış gönder ailesine başına iş alma derim.
Diyorum adama yürüyüşe çıktım daraldım işe girmeden önce de. Niye daraldın diye sorar diyor. Benimle buluştuğunu söyle diyorum, evden kovarlar, işten alırlar, hayatım kayar diyor. Kendi bile ben kız çocuğu gibi büyütüldüm diyor.

neden onun için birşey yapmak istiyorsun ki kendi aklı yok mu..al kaçır kurtar onu bu hayattan o zaman çok istiyorsan..
hala evine gelmesine müsade etmende yanlış..madem sana göre değil yaşantısı madem ayrıldınız bırak nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın..

Bu ilişkiden hayır yok size kendi yolunuza bakın :işsiz:
Orası öyle, ama dediğim gibi bu çocuğa bir cesaret gelmezse ailesi ne derse onu yapan, boş bir ömür süren sümsük biri olacak.
Ona cesaret veremez miyim? Baş kaldırması için ikna edemez miyim?

neden onun için birşey yapmak istiyorsun ki kendi aklı yok mu..al kaçır kurtar onu bu hayattan o zaman çok istiyorsan..
hala evine gelmesine müsade etmende yanlış..madem sana göre değil yaşantısı madem ayrıldınız bırak nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın..
Ben bu olaydan sonra eski diye sıfatlandırdım onu. Babasıyla konuşmayı bile teklif ettim.

Ben eski diye sıfatlandırdım onu bugünkü olayımızdan sonra.
Böyle bir ilişki istemiyorum hayatımda.
Ama bir insanın aile baskısı altında ezilmesine de göz yumamıyorum haddime olmasa da.
Ona cesaret veremez miyim?
Canım benim daha gencecik yaştasın. Benden sana abla tavsiyesi hiç kimse değişmez, eğer değiştirmek istediğin bir özelliği varsa biriyle beraber olma. Yıllarını aylarını harcarsın o adamla bir arpa boyu yol gitmez, olan sana gençliğine olur. Hem de sizin aranızda ailesel farklılıklar kültürel düzeyde ileri boyut farklar var anladığım kadarıyla , bu ilişki olmaz . Çok yorulursun.
Hem Benden sana tavsiye haddim değil ama güZelim sonra pişman olmak istemiyorsan eve gelmesi vs gibi ve daha ileri boyut yakınlaşmaları hiç bir adamla hele hele de bu adamla asla yaşama. Sonra çok pişman olabilirsin.

Adama niye küfrediyorsunuz anlamadım.Ne yapsın yani her ailenin dinamiği farklı,demek ki ailesi baskıcı.Bu kadar rahatsız olsa zaten kendisi bir çözüm bulurdu şimdiye kadar o da çok sorun yapmıyor demek ki.Size uymuyorsa da ayrılmışsınız zaten siz kendi yolunuza,o kendi yoluna artık.

reddettiyse artık onunla işin olmamalı..zaten evlensenizde ailesi yüzünden mutsuz bir evlilik olacak
Annem ve teyzem de bu şekilde dedi. Evlenirken sadece iki kişi evlenmez, aileler de bir olur falan dediler.
Belki onlara göre saçlarımı sarıya boyamış olmam, sivri dilli olmam, istediğim şeyi giyip, istediğim vakitte istediğim yere gitmem bile sorun olabilirmiş. Ona da ağzı dili olmayan, onun gibi sümsük birini bulurlar dediler. Ne derece doğru tespitler bilemiyorum tabii.

X