Bebek Beslenmesi Yogurt yapimi evde

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sutu kaynattiktan sonra kenara alip bekliyoruz, benim yontemim soyle; serce parmagimi sute batirip 8e kadar sayiyorum, tam 8e kadar geldiginde yeterli iliklikta oluyor.yani ara ara kontrol ediyorum mesela baktim 5e kadar saydim elim yandi-o zaman sut daha hazir degil burda sayi onemli neyse uygun zamani gelince icine bir kucuk paket activya yogurdu yavasca dokup 3 kere yavasca karistiriyorum ve ilik bir yerde uzerine battaniye orterek 6 saat bekletiyorum sutu. sabah da tencereyi ya da kavanozu neyse cok sallamadan hemen buzdolabina koyuyorum ve en az 5 saat dinlendiriyorum. isin sirri sutu sallamamaya dikkat etmek ayni zamanda ve geceden yaparsan sabah dolabi kaldirirsam daha iyi oluyor, cam actiginda serinlik falan gelmesin o zama yogurt tutmuyor iyi. eger sabah baktin tutmamis tam, o kabi sicak suyun icine koyup 1 saat bekletirsen yogurt olur ya da yanina sicak su dolu siseler ya da kavanoz koyar 1 saat beklersen yine olur

Peki bunu pastorize sutten mi yoksa disaridan alinan acik sutten mi yapiyosunuz ayrica oglu 4 gundur sivi ve acik sari renkli diskisi var buna cozum olarak ne onerirsin

Peki bunu pastorize sutten mi yoksa disaridan alinan acik sutten mi yapiyosunuz ayrica oglu 4 gundur sivi ve acik sari renkli diskisi var buna cozum olarak ne onerirsin

ben sisede gunluk sut aliyorum bunun icin pastorize ama uzun omurlu olanlardan degil, ama turkiyede yasamiyorum ben burda blmam kolay gunluk sut.
daha onceleri pastorize sutten de yapiyordum
diger soru hakkinda bilgim olsun cok isterdim ama malesef daha bebis yok bekliyorum

Pastorize sut ile cok denememe ragmen bir turlu tutturamadim. Daha sonra makinasini aldim. Simdi gayet iyi gidiyor :))

Insallah saglikla olur ve bizimle paylasirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…