Yoğurt ve Elma

keyfekeder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
26
0
36
Samsun
Merhaba:) ben 18 yaşımdayım boyum 1.63 kilom 63. Basenlerimde gerçekten problem var. Yediklerime çok dikkat ediyorum 1 haftadır hiç beyaz ekmek yemedim. Tuzu, şekeri çok çok azalttım. Hergün yediğim abur cuburları artık yemiyorum. Bol bol su içiyorum. Ve mutlaka hergün spor yapıyorum. Sormak istediğim akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum ama çok acıkırsam elma yiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. 7'den sonra yiyebileceğim besinler nelerdir? Mesela yoğurt için yağ yaktığı söyleniyor 7'den sonra yersem zararı olur mu? Ne dersiniz?

birşey olmaz canım,elma ve yoğurt iyi seçim. hatta yoğurdun içine kırmızı pul biber de koy,yağ yakımını hızlandırıyomuş.bunlara alternatif olarak bazen kivi,fındık,ve badem de yiyebilirsin

ekmek yemeden zayıflayacağımızı düşünüyoruz ama diyetisyenler her öğüne ekmek yazıyor.
ayrıca meyvenin yanında süt veya yoğurt tüketilmesi gerekiyor. bu sayede midede çok daha fazla doygunluk hissi oluyor

diyetisyenler gece 10 gibi mutlaka ara öğün veriyor.
gece acıkınca 1 bardak süt ya da ayran içebilirsin. elma da yiyebilirsin zarar yok.

ya da 4-5 tane kavrulmamış badem de olur.

saat 7den sonra onemli olan ağır ve kilo yapıcı şeyleri yememek.

kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…