Bebişim tüylerin çıktıkça alıcaksın,ağda,epilasyon vs...sonra aldığın bölgeye hiçbişe değdirmeden önce yoğurdun suyunu kuruyana kadar bekletcen,sonra yoğurdu sürmen gerek.kılların çıkana kadar uygulayacaksın ayda sadece 5-6 gün kıllar çıkınca tekrar alıp çıkana kadar aynı işlemi uygulucan.bu kadar.yoğurt farketmez,tatlı da olabilir ekşi de..
ilgimi cekdi
peki agdaylami alinmasi sart yoksa farkediyomu neyle alindigi???
kızlar annemin bir arkadaşı bütün vücudunu aldıktan sonra yoğurt suyu sürüormuş vücuduna ve şuan da 1 tane bile tüyü kalmamışşşşşşşşş.ayrıca önceden çok tüylüymüş.ben de denemeyi düşünüorum....
canım bakla suyu şu mayıs ayı gibi çıkan ilk bakla vardır ya o ilk çıkan fasulye diyelim tüylü olur onun suyu ben bir kilo baklanın suyunu robotta çıkarmıştım onu kullanıyorum bayadır şimdi de yoğurt suyu ile karıştırdım kol altımda hemen iç tüy kalmadı benim ki orman gibiydi anlatamam şimdi saysam 10 tüy çıkıyodur sanırım yardımcı oldum öpüldünüz
yogurt saclara fazydalı dıyebılıyorumsonucta ıcınde proteın var bence suyuda kıllara faydalıdır
ayrıca duydugum kadarıya japonlar kıl meraklısı mıllettır koltuk altına kıl ektırıyorlarmıs dıye duymustum
bana bu ınandırıcı gelmedı ama yapıpıta ıyı sonuc alanlar yazsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?