Yoğurt suyuyla tüylere son!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıllar 5-6 günde mi çıkıyor hiç dikkat etmedim

deneyince haber ver tatlım sonuçları:icecream:

valla işe yarayabilir denemeden bilinmez ama kuruduktan sonraki kokuyu düşünmek bile istemiyorum

azaltma yapabilir belki ama tamamen tüyleri yok edeceğini sanmıyorum arkadaşlar

Ben de merak ediyorum kızlar deneyen var mı?
Diğer yöntemlerden sıra gelirse bunu da bi denerim herhalde kaydirigubbakcemile3

kızlar bu yöntemide denedim ama daha çok yeni bu güne kadar kendi çişim ve bakla suyu ile tüylerimi %70 azalttım çok şükür acaba geç mi çıkıyolar diye uzun sürede almadan bekledim ama çıkmadılar demekki bunlar işe yaramış şimdi yoğurt suyu ile derin dondurucuya atmış olduğum bakla suyunu karıştırarak denedim bişey diye bilmem için uzun bi zaman dilimi gerekiyor çünkü benim tüylerim 1 ayda anca çıkıyor 4 ay sonra kesin sonuçları yazabilirim öpüldünüz

selamlar..
sen bunu yazalı bayağı zaman geçmiş.ben sonucu merak ediyorum bu bir mucize olmalı :) lütfen sonucu paylaş.teşekkürler..bilmiyorumkismile

çokk merak ettimm sonucu yazan yokmuuu????neler oldu??bu bakla suyu nedirr?

canım bakla suyu şu mayıs ayı gibi çıkan ilk bakla vardır ya o ilk çıkan fasulye diyelim tüylü olur onun suyu ben bir kilo baklanın suyunu robotta çıkarmıştım onu kullanıyorum bayadır şimdi de yoğurt suyu ile karıştırdım kol altımda hemen iç tüy kalmadı benim ki orman gibiydi anlatamam şimdi saysam 10 tüy çıkıyodur sanırım yardımcı oldum öpüldünüz

canım epilasyondan sonra kaç gün sürdün:uhm:

bakkaldan alınan yoğurt oluyor mu ,yoksa evde yapılmış mı olacak diye sorsam çok mu saçmalamış olurum acaba?

bi bu kaldı hadi bakalım denemek lazım ....inşallah kurtuluruz :)

yogurt saclara fazydalı dıyebılıyorumsonucta ıcınde proteın var bence suyuda kıllara faydalıdır
ayrıca duydugum kadarıya japonlar kıl meraklısı mıllettır koltuk altına kıl ektırıyorlarmıs dıye duymustum
bana bu ınandırıcı gelmedı ama yapıpıta ıyı sonuc alanlar yazsınlar

sonuclar yazılmadıgına göre fıss cıktı demekki bakla suyunu daha ayrıntılı anlatırsa yazan arkadas sevinirim

kesınlıkle katılıorum su japonların kıl merakına
yazın kemerde bı japon turıst görmustum kol altı bı3cm vardı adam öle gezıodu ıggrenmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…