• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğurt suyuyla tüylere son!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar annemin bir arkadaşı bütün vücudunu aldıktan sonra yoğurt suyu sürüormuş vücuduna ve şuan da 1 tane bile tüyü kalmamışşşşşşşşş.ayrıca önceden çok tüylüymüş.ben de denemeyi düşünüorum....

ama 6 ay ve 1 yıl arası sürekli uygulamak gerekiormuşşşş

konuyu sapıttı bazı arklar ondan kapattırdım ordaki konuyu.bebişim annemin arkı bi japondan öğrenmiş,japonlar uyguluormuş bunu.tüylerini aldıktan sonra hiç su felan değdirmeden önce yoğurt suyunu sonra da yoğurdu sürüomuşsun.6 ay felan uygulayınca hiç tüy kalmıomuş ama biraz sabır gerek...

uygulanmış ve sonuç vermiş bişe yanii fıstık annemin arkında hiç tüy yok şimdi o da çekmiş yoksa yıllarca bu dertten..

değişikmiş ya ilk kez duydum denermiyim ama bilemem.....

ılginçmiş geçenler de bende limon ve tuz karışımını kullanmıştım. Aklıma estikce denicem inşallah etkili olur.Bi ara da karınca yağı kullanmıştım çok az etkisi olmuştu.

konuyu sapıttı bazı arklar ondan kapattırdım ordaki konuyu.bebişim annemin arkı bi japondan öğrenmiş,japonlar uyguluormuş bunu.tüylerini aldıktan sonra hiç su felan değdirmeden önce yoğurt suyunu sonra da yoğurdu sürüomuşsun.6 ay felan uygulayınca hiç tüy kalmıomuş ama biraz sabır gerek...

HEMENMİ YIKANIYOSUN SONRA NE KADAR BEKLETMEK GEREKİYOMUŞ YANİ:kedi:

yoğurt pis kokmaz mı ne kadar beklemesi gerekişyormuş

ilginç bir yontem :) ben karınca yagı kullanıyorum bende tuylerde azalma yaptı kesın sonuca ulasamazsam denerım.bılgı ıcın tesekkurler canm

ya kıslar kıllardan kurtulmak bukdr kolay olsa neden lazer merkezleri varkii..nebiliyim sadece umudumuzu kırıyor böyle şeyler..karınca yumurtası yagını,zırnık otunu daha sayamıycagım bi çok yolu denedim hiç işe yaramadıı ..

ekşimiş yoğurt mu tatlı yoğurt mu sürecez ne kadar bekleyecek kaç gün üst üste sürecez
yoksa 6 ay veya 1 yıl boyunca hergün mü sürecez:uhm:

ekşimiş yoğurt mu tatlı yoğurt mu sürecez ne kadar bekleyecek kaç gün üst üste sürecez
yoksa 6 ay veya 1 yıl boyunca hergün mü sürecez:uhm:

Bebişim tüylerin çıktıkça alıcaksın,ağda,epilasyon vs...sonra aldığın bölgeye hiçbişe değdirmeden önce yoğurdun suyunu kuruyana kadar bekletcen,sonra yoğurdu sürmen gerek.kılların çıkana kadar uygulayacaksın ayda sadece 5-6 gün kıllar çıkınca tekrar alıp çıkana kadar aynı işlemi uygulucan.bu kadar.yoğurt farketmez,tatlı da olabilir ekşi de..

Back