• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yoğurt makinesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar yoğurt makinesi almayı düşünüyorum,mayalama konusunda kendime pek güvenmiyorum:)))))))))))) kesin çocuk sevmez mayaladığımı bi daha yoğurt yemez diye korkuyorum:))) arzum um fiyatı tefale göre uygun geldi,kullananız var mı kızlar memnun musunuz

kızlar yoğurt makinesi almayı düşünüyorum,mayalama konusunda kendime pek güvenmiyorum:)))))))))))) kesin çocuk sevmez mayaladığımı bi daha yoğurt yemez diye korkuyorum:))) arzum um fiyatı tefale göre uygun geldi,kullananız var mı kızlar memnun musunuz

Niye sevmesin,insan zamanla alışıyor..Yaptıkça daha güzel tutturuyor..Ama pratik olması için yoğurt makinası çok güzel..
Ben öneririm..Wewel kullanıyorum..Bak istersen..
Bebek Beslenme Gereleri| Besin Hazrlayclar | Weewell Yourt Yapma Makinesi, | Weewell Yourt Yapma Makinesi, | 69,95 TL

Ben de weewell kullanıyorum. Çok memnunum. Plastik kokusu falan yok, çok başarılı ...

bende yoğurt mayalamada çok başarırsızdım.ama en sonunda tutturdum.günlük alıyorum şişede.toprak tencerede kaynatıyorum çok ılımadan sütle yoğurdu ayrı bi kapta karıştırıyorum.sonra tencereye döküp iyice sarıp sarmalıyorum.bunu geceden yapıyorum ve sabah hazır oluyo çokta leziz oluyo.bende almayı düşünmüştüm ama başarınca vazgeçtim..

sadece bebek için düşünüyorsanız pratik elbette ama ben ve eşim de hazır yoğurt yiyemiyoruz yoğurt makineleri de az sütten yapıyor galiba biz haftada 5 lt sütten yapılmış yoğurdu bitiriyoruz 2 kişi :D o yüzden biz makineyi bozarız :D kızıma da bizim yğurttan veriyorum ekşiyince küçük bi kavanozda mayalıyorum.

Back