Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yoğun stresli geçirilen bir gebeliğin, çocuğunuzda ya da bebeğinizde etkilerini gördünüz mü
Arkadaşalr, stresli ve pekte hızurlu geçirmediğiniz bir gebelik sonrası bebeğiniz de ya da çocuğunuzda olumsuz davranış ya da huylarla karşılaştınız mı ?
Ben tam 21 yil sonra nelere neden olabilecegini gordum bir yakinimda. Inanilmaz zor bir cocuk, inanilmaz zor bir ergen oldu. Annesi her zaman hamileligindeki huzursuzluk ve gerginlikten bilir nedeni. Cocuk bile bile sinir ediyor anne babasini. Bile bile adam olmuyor.
Ben tam 21 yil sonra nelere neden olabilecegini gordum bir yakinimda. Inanilmaz zor bir cocuk, inanilmaz zor bir ergen oldu. Annesi her zaman hamileligindeki huzursuzluk ve gerginlikten bilir nedeni. Cocuk bile bile sinir ediyor anne babasini. Bile bile adam olmu
daha 21. Haftalik hamilesiniz,bundan sonra stresten uzak durun.Pozitif bakin hersrye.Bugunler bir daha gelmiyor.O yuzden mumkun oldugunca mutlu gecirmrye calisin