Bilemiyorum aslında,özel hastaneye gittim,doktor çok ilgiliydi,devlet olsaydı güvenmezdim belki ama yorumları da iyiydi doktorun.Depresyon veya değil biz bir şey diyemeyiz başka bir doktora daha görünün isterseniz. Ben de kendimi öyle zannediyordum yumurtlama dönemime vs bakınca aslında pms olduğunu fark ettim
Hiç öyle demeyin. Özelde psikiyatriye gittim öyle ağır ilaçlar verdi ki sanki anksiyete bozukluğu değil de çok daha ciddi bir psikolojik rahatsızlığım varmış gibi…Bilemiyorum aslında,özel hastaneye gittim,doktor çok ilgiliydi,devlet olsaydı güvenmezdim belki ama yorumları da iyiydi doktorun.
Sürekli doktor değiştirip hastalığıma hastalık da eklemek istemiyorum..
Anlıyorum,bir hafta daha bekleyip düzelmezsem gideceğim.Bana verdiği ilaç hafif bu arada.Hiç öyle demeyin. Özelde psikiyatriye gittim öyle ağır ilaçlar verdi ki sanki anksiyete bozukluğu değil de çok daha ciddi bir psikolojik rahatsızlığım varmış gibi…
İlaçları araştırdım korktum tavsiye üzerine devlet hastanesinde bir doktora gittim. Canım doktorum Allah ondan razı olsun. Süre kısıtlaması yapmadan psikolog gibi dinledi beni. Önünde dakikalarca ağladım, anlattım. Gebelikte bile kullanılabilecek kadar hafif bir ilaç verdi. Öyle güzel toparladım ki. Şu an eski günlerimi hatırlayamıyorum bile. Ki ben bu doktoru bulduğumda haftalarca her gün acillerdeydim. Kimi zaman hem sabah hem akşam gidiyordum. Artık acil doktorları bile tanıyordu. Kapıdan girdiğim gibi yine mi atak geldi diyorlardı. Devlet hastanesi deyip küçümseriz ama bu olaydan sonra fikirlerim değişti benim.
Tahlil istedi mi peki ? Kan değerleri, hormonlar vs çok etkiliyor bu durumları.Anlıyorum,bir hafta daha bekleyip düzelmezsem gideceğim.Bana verdiği ilaç hafif bu arada.
Acile ataklarla gittiğimde bürün tahlillerim yapılmıştı.Tekrar istemedi.Tahlil istedi mi peki ? Kan değerleri, hormonlar vs çok etkiliyor bu durumları.
Acilde her şeye bakmıyorlar genelde ama umarım sizin öyle olmamıştırAcile ataklarla gittiğimde bürün tahlillerim yapılmıştı.Tekrar istemedi.
Şunu bilmek lazım yakın zamanda travmatik bir olay yaşadınız mı yoksa kendiliğinden mi başladı bu?Başka bir doktora daha görünün benceMerhaba bu şikayetlerle gittim doktora ,doktorum panik bozukluk dedi.
Ama ben hala emin değilim.Özellikle iç sıkılması ve kasvet basması,evde yalnız kalamama ve dünyaya yabancılaşma,korku…
Bunlar depresyon değil mi?
Cenazemiz vardı.Onunla başladı.Şunu bilmek lazım yakın zamanda travmatik bir olay yaşadınız mı yoksa kendiliğinden mi başladı bu?Başka bir doktora daha görünün bence
Merhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuzMerhaba bu şikayetlerle gittim doktora ,doktorum panik bozukluk dedi.
Ama ben hala emin değilim.Özellikle iç sıkılması ve kasvet basması,evde yalnız kalamama ve dünyaya yabancılaşma,korku…
Merhaba ,m…sol kullanıyorum.O günden sonra biraz toparladım amaMerhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Tam adı ne ilacın tavsiye etmek yasak ama yazmak yasak değil tek ilaç mı kullanıyorsunuzMerhaba ,m…sol kullanıyorum.O günden sonra biraz toparladım ama
Misol kullanıyorum .Akşamları da trankobuskas.İkinciyi ihtiyaç duyarsan iç dedi.iki kere filan içtimTam adı ne ilacın tavsiye etmek yasak ama yazmak yasak değil tek ilaç mı kullanıyorsunuz
Ne kadar sürede etki etti daha öncede kullanıp bırakmısmıydınız ilk defa mı basladınızMisol kullanıyorum .Akşamları da trankobuskas.İkinciyi ihtiyaç duyarsan iç dedi.iki kere filan içtim
Misolü her gğn 50 mg kullanıyorum.
Bir ayda etki etti.Bu ilacı ilk defa kullanıyorum.Beş sene önce bu şikayetlerle başka bir doktor efeksör başlatmıştı.En yüksek dozuna kadar çıkmıştık.Efeksörü bu doktorum kontrolünde bıraktık.Misolle birlikte.Misol daha iyi geldi ve çok daha hafif bir ilaç olması da beni mutlu etti.Ne kadar sürede etki etti daha öncede kullanıp bırakmısmıydınız ilk defa mı basladınız
Merhaba,iyiyim teşekkür ederim.Merhaba nasılsınız bende misol 150 mg kullanıyorum iyi geldi mi size
Hepsi birbirini tetikliyor zaten.Merhaba bu şikayetlerle gittim doktora ,doktorum panik bozukluk dedi.