Evli ablalarım daha iyi bilir ama bence eşiniz daha evliliğe alışamamış. Çözümü nedir tam bilemem ama bence siz de aynısını yapın sürekli ailenizle görüşün bu sefer de o sıkılacaktır bu durumdan. Özellikle eşinizin boş olduğu zamanda konuşun ki anlasın sizin durumunuzu.
Ne kadar süredir evlisiniz?
Eşinin nöbet tuttuğu günlerde evine gitme imkanın varsa arada gidebilirsin. Kv ile haftada bir telefonda görüşüyormuşsunuz. Hergün evine gidip görüşmediğinize ya da bu telefon görüşmesini haftada bir yaptığınıza şükredin derim. Siz de açın ailenizle konuşun kv ile görüştükten sonra uzun uzun.
Eşin yoğun çalışması ne demek en iyi ben bilirim. Ama emin ol onlarda bizim iyi bir geleceğe sahip olmamız için bu kadar çalışıyor..Ailenizden uzak olmanızda cabası... Ama kv nin yaptığı şey bana çok saçma geldi.Tahminimce daha yeni evlisiniz ... Ben 1,5 senelik evliyim ve beni,m kocamda hergün mutlaka konusur. Zamanla alışırsınız bu konuda sakın üstüne gitmey
Eşin yoğun çalışması ne demek en iyi ben bilirim. Ama emin ol onlarda bizim iyi bir geleceğe sahip olmamız için bu kadar çalışıyor..Ailenizden uzak olmanızda cabası... Ama kv nin yaptığı şey bana çok saçma geldi.Tahminimce daha yeni evlisiniz ... Ben 1,5 senelik evliyim ve beni,m kocamda hergün mutlaka konusur. Zamanla alışırsınız bu konuda sakın üstüne gitmeyin..
Bazı erkekler evliliğe hemen adapte olamıyolar.
Bizler gibi değiller. Alışmaları zaman alıyor. Sen üstüne gitme. Yıpratma kendini.
Biraz zamana ihtiyacı var. Düzelir merak etme.
Ben kendi ailemle konuşmayınca bu kadar sık, alışık olmadığım bi durum oldu. Evet iyi bi gelecek için çalıştığının farkındayım ama sanki gençliğimiz böyle geçip gidiyor diyorum bazen
Kesinlikle bir adaptasyon sorunu var ,bazıları diyorki ben 15 sene bekledim bu kadar uzun sürer mi ya
Mesai saatlerini ve nöbetlerini kendi mi belirliyor. Hani onun elinde olan bir şey var mı? Yok sa mesleğinin getirdiği zorluklar mı bunlar? Atıyorum eşiniz doktor ise, yapacak nir şey yok. Yani o nöbetleri malesef seve seve tutuyorlar. Kafasına göre ben bu akşam eşimle vakit geçirmek istiyorum diyemiyorlar. Bu da zaten bu meslekle ilgili çok bilinen bir durum.
Adam gidip gezip tozmuyor çalışıyor sadece haftanın 3 günü nöbetçi kalıyormuş diğer günlerde yanınızda ve o iş sizin ekmek kapınız. Kaynananızla haftada bir gün konuşmak çok mu geliyor ne kadar zamanda bir konuşmak isterdiniz 2-3 haftada bir mi yani bence istediği şey normal haftada bir kere olsun konuşmak, muhabbet etmek istiyor demek ki ayrıca yoğun olan eşiniz siz değilsiniz ki siz evde oturuyorsunuz ne oluyor ki telefonda muhabbet etseniz anladığım kadarıyla sana laf dokundurduğu filan da yok aynı şehirde olsanız her hafta gelmek de isteyebilirdi fazla büyütüyorsunuz bence. Tavsiyem sıkılmamak için sosyal aktivite içinde olmanız kurslara gidin, arkadaş çevresi edinin
evet eşim fazldn nöbet tutyor,evlenirken azaltacağım dediği halde..Ben ondan mal mülk beklemiyorum,şimdiye kadar orta halli yaşammım vardı bundan sonra da yaşarım sorun değil.
Peki bunu konuştuğunuzda ne diyor? Hani nöbetleri azaltacaktın dediğinizde? Çünkü sonuçta ikiniz için de yeni bir şey. Alışana kadar, bazı şeyler oturana kadar azaltabilir nöbetleri.