yoga eğitmeniyim

Söyledikleriniz aklımda olur. Sağolun. Kitap önerinizde çok makbule geçti.
Birde aynı yazar ve aynı yayınevine ait 'Evde Yoga' kitabı varmış.İkisini de alacağım.
Kitapları merak edenler için görsellerini ekliyorum;
+
Stres herkesi ilgilendiren bir konu olduğu için yogaya teşvik edici bir unsur olabilir diye düşünmüştüm.İyi ki mevzusunu açmışım.Yazınızı merakla bekliyorum.

merhaba burada konu açmanız ve bizlere yardıcı olmanız gerçekten çok güzel çok sevindim şimdi bende yogaya başlamak istiyorum hiç yapmadım denemedim bilemiyorum nerden başlasam nasıl başlasam bana yardımcı olurmusuz ilk başlangıçta neler yapmalı aslında araştırdım biraz ama nasıl ne şekilde ne kadar durmam gerekir bilemedim ilk başlagıç seviyesi olrak bi prpgram buldum yogavidya diye anlatmıslar pozisyonlar falan var aama pozisyonlardaki girşi çıkış öbur harekte geçilişi bi harektte ne kadar durulmalı yada önerebilceğiniz bir dvd varmı veya burda video teşekkürler

Çok güzel olmuş paylaşımlarınız gerçekten teşekkürler. Ben son zamanlarda vakit bulamadım yogaya ama zamanında epey faydasını gördüm. Gerçekten iyi bir spor dalı. Çakra falan gibi şeylere hiç inanasım gelmedi ama fiziksel bir uğraş olarak çok faydalı ve rahatlatıcı :)

Sevgili asil94 öncelikle mesajına bu kadar geç cvp verdiğim için özür dilerim okumuştum ama yoğunluktan cevap yazmayı unutmuşum.
Önerebileceğim tam bir video benim bildiğim yok. Ama purnam yayınlarının evde yoga kitabı var çok basit ve açıklayıcı bir şekilde anlatıyor. Başlangıç olarak o kitapla başlayabilirsin.

Arkadaşlar merhaba. Yaz döneminde İstanbul'un bazı semtlerinde (hafta içi kadıköy-bostancı arası sahil, hafta sonu şilede) ihtiyacı olanlara ücretsiz derslerim olacak. Başlamak isteyenler veya daha önce yapmamış ama hareketlere giriş çıkışı, kalma süresini öğrenmek isteyenler ve evde kendisi devam etmek isteyenler bana özelden yazarsa sevinirim. Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…