• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ymurta yiyemediğim için çoğu dyeti uygulayamıyorum

cappuccinoo

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
7
0
16
İstanbul
Ben yumurta yiyemiyorum yani daha doğrusu yumurtanın beyazını yiyemiyorum. Niye diye sorarsanız sebebi yok ne bi alerji nede başka nişey küçüklükten gelen bi alışkanlık. Beyazını yemeye çalıştığım an çıkartmaya gidiyorum ve bütün gün bir saat aralıklarla kusuyorum doktor bi sebebi olmadığını sadece sevmediğim için böyle olduğunu söyledi. 5günde 5 kilo diyetini uygulamak istiyorum ama diyetin 5. Günü sadece haşlanmış yumurta var ne yapıcam?

benim gibi biri daha varmı diye merak ediyordum buldum:))yumurtanın beyazını yemeyen biri varmış:))illa o diyet olması şartmı başka bir diyet uygulasan yada yerine peynir koysan yağsız oda protein sonucta

siz yine iyisiniz ben ne sarisi ne beyazi hicbir sekilde yiyemiyorum, hatta yanimda yenmesine bile tahammülüm yok, dukan yapiyorum bende protein acisindan yumurta yemem gerek ama yiyemiyorum, baya zorlaniyorum yani
Ama onun disinda pasta ve keklerde yarim muz yumurtanin yerini tutuyor, dukanda ise 1 tatli kasigi keten tohumu ve suyu robottan cekip birlestirici olarak kullaniyyorum

Back
X