• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yiyerek Zayıflama Yöntemlerimiz

lily86

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
15.265
En iyi cevaplar
1
14.075
498
Muğla
Merhaba arkadaslar...
Diyet denince insanın aklına hep aç kalmak, midesine ve ruhuna eziyet etmek (veya edildiğini hissetmek), uzun sureli başarısızlık, sevdiği birçok şeye veda edip iç geçirirken kaçamak yapıp diyeti bozmak ve sonra da tekrar toparlanamamak gibi seyler gelir, öyle değil mi?
Buna bir son verip "ben saglıklı ve aç kalmadan zayıflamak istiyorum" diyenler....
Hadi hep beraber başlayalım ne dersiniz???
Ben yiyerek bugune kadar 3.5 kilo verdim, inanın az ama sık sık yemek metabolizmayı canlandırıp kilo vermeyi hızlandırıyor, bir de spor eklenirse, super bir kilo kaybı.... Hem zayıflıyorsunuz hem de metabolizmanız hep capcanlı kalıyor, hem de vucudunuzda sarkma olmadan sıkılasıyorsunuz...
Aslında liste vereceğim ama oncelikle sizin liste önerilerinizi bekliyorum, belki sizinkiler bnmkinden daha doyurucu olur, ne dersinz?

Bu diyet listesi yaklaşık 1700 kalorilik bir liste, diyetisyenin bana vermiş olduğu bir liste.
Bu diyet programı 80kg için hazırlanmıştır, her 5kg için listede bulunan bir ara öğünü azaltıp/çoğaltıp uygulayabilirsiniz.
Spor eşliğinde kısa sürede sonuclarını görürsünüz, ben 2 haftada 2.5kg vermiştim (metabolizmam yavas oldugu halde).
Hepinize kilo verme sürecinde başarılar diliyorum.
Sağlıklı, mutlu, sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle... :)))

SABAH (8:30):
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates-salatalık-biber (yagsız sınırsız yenebilir)
5 adet zeytin

Saat 10:30 :
1 adet meyve

Saat 11:30 :
1 bardak ayran

ögle (12:30-13:00)
1) 6 yemek kasıgı sebze yemegi, 2 dilim ekmek, 1 kase yogurt, yagsız salata
2) 5 y.k kuru baklagil, 1 dilim ekmek, 1 kase cacık, yagsız salata
3) 4 yk sebze yemegi, 4 yk pilav, 1 kase cacık, yagsız salata (haftada 1 defa)
Not: 1 ve 2. secenek haftanın 6 gunu donusumlu yenebilir.

Saat 15:30 :
1 adet meyve
Saat 16:30 :
1 bardak ayran + 1 galeta
Saat 18:00 :
1 adet meyve
Saat 19:30 :
1 bardak ayran

Aksam (19:30-20:30):
1) 4 yk sebze yemegi, 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt, yagsız salata (Haftada 4 gün)
2) 1 adet tavuk-kalcalı but, 1 dilim ekmek, yagsız salata (haftada 1 kez)
3) 5 adet kofte, 4 yk makarna, 1 bardak ayran, yagsız salata (haftada 1 kez)
4) 1 orta boy balık, 1 dilim ekmek, yagsız salata (haftada 1 kez)
saat 22:00
1 adet meyve

Son düzenleme:
Back