-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Benim sanırım midem küçülmeye başladı.Önceden yediklerimi düşündükçe utanıyorumEvet 1 haftamiz kaldı
Ne kadar sürede 4 kilo gitti.. spor yaptınız mı ?Benim sanırım midem küçülmeye başladı.Önceden yediklerimi düşündükçe utanıyorumÇılgınlar gibi yemek yiyormuşum haberim yokmuş.Kilolar ne alemde?Bende 4 kg civarı gitti çok şükür
Cok guzel gitmis spor yapiyormusunBenim sanırım midem küçülmeye başladı.Önceden yediklerimi düşündükçe utanıyorumÇılgınlar gibi yemek yiyormuşum haberim yokmuş.Kilolar ne alemde?Bende 4 kg civarı gitti çok şükür
Harika canım tebriklerBenim sanırım midem küçülmeye başladı.Önceden yediklerimi düşündükçe utanıyorumÇılgınlar gibi yemek yiyormuşum haberim yokmuş.Kilolar ne alemde?Bende 4 kg civarı gitti çok şükür
Hosgeldin cnaım ne guzel gun gectıkce cogalıyoruzMerhaba, Bende seviyeleri yapıyorum. 18 ocakta Bende başladımsayfanızı inceledim ve yazmak istedim
12 günde gitti canım.Evet hemen her gün yürüyüş yapmaya çalıştım.İnşallah devamı da gelirNe kadar sürede 4 kilo gitti.. spor yaptınız mı ?
Supersın canım ya Masallah12 günde gitti canım.Evet hemen her gün yürüyüş yapmaya çalıştım.İnşallah devamı da gelir
Ben yaptiramam heraldeKızlar hacemat yaptıracak mısınız?
Evt yuruyus çok etkili ben yuruyus yapamiyorum pek12 günde gitti canım.Evet hemen her gün yürüyüş yapmaya çalıştım.İnşallah devamı da gelir
Yok canım ben yaptırmıcam cevremde bıldıgım guvenılır biri yok malesefKızlar hacemat yaptıracak mısınız?
Basit karbonhidrat ve meyveler yasak suan abarttıgınız gıbı hersey yasak degil geriye bir suru secenek kalıyorAllah aşkına ne yiyorsunuz her şey yasak. Keşke yasak olmayanları listeleseydiniz daha kısa sürerdi.
O ne hic duymadımBen bu ara kuru fırça yöntemini araştırıyorum.Daha önce yapan var mı?
Bende hıc duymadım canımBen bu ara kuru fırça yöntemini araştırıyorum.Daha önce yapan var mı?
Daha var kuzum bugun 12. Gun bitti ayın 5 de 2.sevıye ye gecılecekEveett kaldi 1 gun sonra inşallah 2.seviye ve bende giden 3.5 kilo valla kendime sasiriyorum 18 gundur ben tatli yemiyorum tatlisiz duramayan ben hicbir diyetle bu zamana kadar duramıyordum
Ahmet Apaya helal olsun