- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Bunlar normal tepkiler canım zamanla duzelıcek ınsallahBenim de 2 gündür şekerim çok düşük ve sarstı beni.Çubuk tarçın atıyorum ağzıma su içip tarçın çubuğunu emiyorumBiraz işe yarıyor gibi.Bir de yeşil çay içine çubuk tarçın koydum.Bakalım direniyoruz sonu iyi olur inşallah
AgriAgrı mı halsizlık mı canım
Vucut alıştı şuan direniyor ama oda alışacakBenim de 2 gündür şekerim çok düşük ve sarstı beni.Çubuk tarçın atıyorum ağzıma su içip tarçın çubuğunu emiyorumBiraz işe yarıyor gibi.Bir de yeşil çay içine çubuk tarçın koydum.Bakalım direniyoruz sonu iyi olur inşallah
O zaman sanmıyorum canım Agrı yapmaz
Super valla canim benim ara ara krizler geliyor bir sekılde gonderıyorum sımdılıkVucut alıştı şuan direniyor ama oda alışacakben cikolatasiz duramayan biriyim gunde 2-3 tane yerim suan mucize gibi
Ben 2.seviyeyi bekliyorum hurma yiycemSuper valla canim benim ara ara krizler geliyor bir sekılde gonderıyorum sımdılık
Az kaldı 2. SevıyeyeBen 2.seviyeyi bekliyorum hurma yiycem
Evet 1 haftamiz kaldıAz kaldı 2. Sevıyeye
Dogru gelir bakalim nasil olacak o daha zor olacak aslinda biryere gittigimizde yine insanlarla ayni yemekleri yiyiyoruz ama hurma olunca tek hurma olmasi daha zor tabiHurma size cok tatlı gelecek
Onada alısılıyor canım hurma incir ceviz kuruyemısler birde kaymak yeniyor diye hatırlıyorumDogru gelir bakalim nasil olacak o daha zor olacak aslinda biryere gittigimizde yine insanlarla ayni yemekleri yiyiyoruz ama hurma olunca tek hurma olmasi daha zor tabi
İyiyim cok sukur sen nasilsinNasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Bi sıkıntı yok canim bendede ıyı gidiyor elhamdülillahİyiyim cok sukur sen nasilsin
İyi gidiyor cok sukur bugun kahvalti etmedim su vakte kadar sıkıntı yok mide acliga alisti galiba yemek yemek hic canim istemiyor
Senin nasil gidiyor sen epeydir yapiyorsun 1.seviyeyi
Merhaba canım , en kısa zamanda bende aranıza katılmak isterim
Hosgeldin en kısa zamanda bekliyoruzMerhaba canım , en kısa zamanda bende aranıza katılmak isterim
Teşekkür ederim inşallah gelecemHosgeldin en kısa zamanda bekliyoruz