- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
- Konu Sahibi askrhpozitif
Aa oylemi ben pazartesi saniyordumDaha var kuzum bugun 12. Gun bitti ayın 5 de 2.sevıye ye gecılecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa oylemi ben pazartesi saniyordumDaha var kuzum bugun 12. Gun bitti ayın 5 de 2.sevıye ye gecılecek
Yok canım persembe aksamı niyet edilecek 2. SevıyeyeAa oylemi ben pazartesi saniyordum
Evt persembe canli yayin olacak nasil yapacağımızı da anlatacak niyette edicez heraldeYok canım persembe aksamı niyet edilecek 2. Sevıyeye
Kızlar izlediniz mi canlı yayını?Bana da yeni programdan bilgi verir misiniz?
Ben evde degıldım dinleyemedimBende dinleyemedim niyete yetiştim
Biraz esnek gidiyorum diyelim kuzum tam anlamıyla uygulayabıldıgım soylenemezDevam ediyormusun canım
Biraz zorluyor dimi benim kuzenimde yapıyor seviye 3 imiş oBiraz esnek gidiyorum diyelim kuzum tam anlamıyla uygulayabıldıgım soylenemez
Baya zorluyor canım bugun 2. Sevıyeye gecıldı ben ilk ogunu yapamadım hayliyle aksam baya zorladı bıraksam bir turlu bırakmasam bı turlu oyle bir psikolojiye gırdım ki anlatamamBiraz zorluyor dimi benim kuzenimde yapıyor seviye 3 imiş o
Doğrudur canım bende araştırıyorum sırf şifa olsun diye programı algilayayimda benimde baslayasim varBaya zorluyor canım bugun 2. Sevıyeye gecıldı ben ilk ogunu yapamadım hayliyle aksam baya zorladı bıraksam bir turlu bırakmasam bı turlu oyle bir psikolojiye gırdım ki anlatamam
Cevremde yapıp sıfa bulanlar olmasa bende hıc yapmam canım da ondan dolayı bırakamıyorum da bıraksam hep bir acaba olacak yapıp kurtulayım dıyorumDoğrudur canım bende araştırıyorum sırf şifa olsun diye programı algilayayimda benimde baslayasim var
Öyle diyorlar ben baslarsam senıde motive ederım beraber yaparızCevremde yapıp sıfa bulanlar olmasa bende hıc yapmam canım da ondan dolayı bırakamıyorum da bıraksam hep bir acaba olacak yapıp kurtulayım dıyorum
Ay valla baslarsan super olur arkadan ıktırılmeye ihtiyacım varÖyle diyorlar ben baslarsam senıde motive ederım beraber yaparız
O konuda iyim biliyorsunAy valla baslarsan super olur arkadan ıktırılmeye ihtiyacım var
Bılıyorum canım bende hep hayatım boyunca bırı arkamdan ıktırmeden hıc bırsey yapamadım okuldada hocalarım sagolsun onlar destek olurdu ıteklerdıO konuda iyim biliyorsun
Ben iyi gidiyorum 5 kiloyu buldu tek öğün yapiyorum hic acikmiyorum aclik hissim gittiHadi bakalım hayırlı olsun diyelim de ev ahalisine mükellef sofralar kur kendin bir avuç fındık kemir oldu mu yaniHurma diyodunuz iptal mi hurmaNeyse 10 gün sıkıcaz artık dişimizi napalım Bu arada kilo verme durdu bende belki bu seviyede yine vermeye başlarımSizde durumlar nasıl
Aaa ama olmadi öyle boslamak yok biz niye burdayiz birbirimize destek icinBaya zorluyor canım bugun 2. Sevıyeye gecıldı ben ilk ogunu yapamadım hayliyle aksam baya zorladı bıraksam bir turlu bırakmasam bı turlu oyle bir psikolojiye gırdım ki anlatamam