Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Günaydın 🤗
Kayisili bitki cayi icebilirmiyiz
Bende kilo gitmiyor pek bulgur sisiriyor galiba aksam yemek yedikten sonra çok şişkinlik hidsediyorum cokmu yiyiyorum acaba dedim
Dun aksam
Mercimek çorbası
Patlican biber salatasi yogurtlu
Bulgur pilavı
Pazı kavurmasi

Günaydın 🤗
Kayisili bitki cayi icebilirmiyiz
Bende kilo gitmiyor pek bulgur sisiriyor galiba aksam yemek yedikten sonra çok şişkinlik hidsediyorum cokmu yiyiyorum acaba dedim
Dun aksam
Mercimek çorbası
Patlican biber salatasi yogurtlu
Bulgur pilavı
Pazı kavurmasi
Kayısılı bitki cayı yasak canım
Bulgur sısırıyor olabılır bende dun nohut yedım suan sis hissediyorum

Teşekkür ederim hanimlar evt kayisi çayı tatli
Bulguru belki biraz azaltirim
Wc ye cikmak icin ne yapabiliriz peki

Selam canim nasilsin, nasil gidiyor, devam mi ediyorsun grupla yeniden mi basladin ?

Ben grupla basladim 2.tur seviyelerde butiricem artik bu isi ama ben kt yapmayi düsünmüyorum :)

Selam canim nasilsin, nasil gidiyor, devam mi ediyorsun grupla yeniden mi basladin ?

Ben grupla basladim 2.tur seviyelerde butiricem artik bu isi ama ben kt yapmayi düsünmüyorum :)
Aleykum selam canım grupla tekrar basladım iyi gidiyor sımdılık biraz zorluyor ama sabrediyorum sımdılık senin nasıl gidiyor kt yı daha once yaptın mı peki

Aleykum selam canım grupla tekrar basladım iyi gidiyor sımdılık biraz zorluyor ama sabrediyorum sımdılık senin nasıl gidiyor kt yı daha once yaptın mı peki
evet yaptim temmuzda.cok sükür suan icin zorlanmiyorum ben böyle devam eder insallah.6 lari görmüsüsn ne güzel darisi basima insallah

Merhaba hanimlar nasil gidiyor
Yarin bir hafta olacak ben kendime sasiriyorum karbonhidrat tatli vs canim istemiyor massallah 🧿 2 kiloda gitti
Ama bacaklarimda agri var buna başlamamla basladi ilgisi varmi yoksa denkmi geldi bilemiyorum

Benim de 2 gündür şekerim çok düşük ve sarstı beni.Çubuk tarçın atıyorum ağzıma su içip tarçın çubuğunu emiyorum🙈Biraz işe yarıyor gibi.Bir de yeşil çay içine çubuk tarçın koydum.Bakalım direniyoruz sonu iyi olur inşallah😊

X