- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yırtma planları yaparım sabahtan akşama kadar bi iş kurmakta önemli deil biyere girip çalışmak yeter bana ama nerdee gece oldumu benle birlikte planlarda uyuyup sabah uyanılar.. ama en azından iş yaparken duşunmesi bile gusel :1rolleyes:
bende bırını yırtcaz sandıydım sole ewıre cewırekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
neysekı hayattan yırtnaya calışıozmusuzz....
ben de kendı işyerımı acmak ıstıorum hep...kendı işimin patronu olmak...mesela sole ıı bı yemek şirketı havacılıkta ama...ucaklara cetrıng gıbım yani...sonra wazgecıp otekı hayalıme gecıorummm....
kendıme aıt sole guel bı tukkan...gıyım uzerıne farklı tarzlar gusel ama ucuz ole cokk pahalı deıl hani....CADIARZUsonra....
boswer dıorum algıydı wergıydı ne gerek war pıyango çıksın iisimi diorum sole ii para ama:jeyyar:zewk için çalışıım ...:lepirası senın burası benım gezıım tozıım...
en cokta bunu tutuorum galıba..ee hayattan yırtmanın en kolay en YIRTIK yolu bence...
Bende bir holdingin genel müdürü olsam .:lepi:
Mini etek ve ceket takımımı giysem,şöyle topuklu ayakkabılarımla toplantılara girdiğim zaman herkes Eda hanım,Eda hanım diye etrafımda dolansa.
Sonra holdingden çıkarken korumalar Hoşçakalın Efendim diyerek siyah jipimi getirseler. gamyoncuiremsu
Tam denizi gören bir villam olsa mesela ailemle beraber yaşadığım,eve geldikten sonra duşumu alıp üzerimi değiştirdikten sonra güzelce bir yemek yesem,daha sonra tv'nin karşısına geçip güzel bir film koysam ya da çalışma odamda kitap okusam. :1rolleyes:
Bazı geceler kokteyllere katılsam,eğlensem... :içelim:
Neyse yeter bu kadar.. laelaelaelaelae
Hehe kaydirigubbakcemile3 Hayal kurmak bedava. :smiley-cool:
ya boşver arkadaşım:jeyyar::jeyyar: namık kemali hep takdir etmimşidiralkisalkisalkis ..ne demiş üstat .hayalle yaşayanıda,yaşamayanıdayasakkelime
:roflol::roflol::roflol:zaten en büyük lüksümüz hayal gücümüz...
bide kafam güzel annem izmir sohbetlerinde biraz kafayı bulduk da biz ...
maalesef yırtamamış biri olaraktan ev ahalisini doyurup bulaşıkları makinaya atıp ortalıı toparlayıp gelebildim:roflol::roflol::roflol:
Eskiden toz pembe hayaller kurardım taaakiiii pembesinin gidip tozunun kaldığını öğrenene kadarkaydirigubbakcemile3 şimdi realist oldum sanırım taktik geliştirip işlerin yarısını eşime yıkarak yırtıyorumkaydirigubbakcemile3
derinciğim topiğin hayırlı olsun sonunda buldum araken...benimde hayalim hep bir kreş sahibi olmak veya çocuk kıyafetleri satan bir mağazanın sahibi olmak yani hep çocuklara yönelik bir şey...belki ilerde olur bellimi olur biryerlerden para çıkarda ilerde bir gün zengin olursam açacağım kafaya koydum