• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yine yumurta tembelliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Begumze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
98
41
3
31
Daha öncede bu konuyu açmıştım ama pek ne yapacağımı bilemiyorum hiç bir şeym olmamasına rağmen sadece biraz yumurtan tembel demişti doktor ne yapacağımı bulamadım bilemedim bir kızım var daha once böyle bişey olmamıştı adetlerim hep düzensiz ama ilk çocukta karşılaşmadım böyle birsey spral çıkarttıralı 4 ay oldu ama hala bişey yok önerisi olan var mı yada benim durumumda olan ?

Daha öncede bu konuyu açmıştım ama pek ne yapacağımı bilemiyorum hiç bir şeym olmamasına rağmen sadece biraz yumurtan tembel demişti doktor ne yapacağımı bulamadım bilemedim bir kızım var daha once böyle bişey olmamıştı adetlerim hep düzensiz ama ilk çocukta karşılaşmadım böyle birsey spral çıkarttıralı 4 ay oldu ama hala bişey yok önerisi olan var mı yada benim durumumda olan ?
Yumurta tembelliği için hayıt bitkisinin extratını kullanmalısınız hem hormonları dengeler adeti düzenler bu konuda size yardımcı olabilirim kendinizi üzecek kadar önemli bir mesele olmadığını anlarsınız

Çok panik yapacağınız bir sorun değil yumurta uyarıcı çatlatıcı ilaçlar var.
Gerçi her zaman tutmayabiliyor bende yumurta zayıflığı var aynı sorun hiç çocuğum yok ama tüp bebek yaptırdık bu yüzden

Mutlaka ilaçlar var ama ben önce doğal olanı deneme taraftarıyım en azından yan etkisi yok yada diğer kimyasal ilaçlara göre çok masum yan etkileri tüp bebek yaptırmadan en azından kendinize bir şans verip denemenizi tavsiye ederim naçizane fikrim ☺️

Çok panik yapacağınız bir sorun değil yumurta uyarıcı çatlatıcı ilaçlar var.
Gerçi her zaman tutmayabiliyor bende yumurta zayıflığı var aynı sorun hiç çocuğum yok ama tüp bebek yaptırdık bu yüzden
Benim de yumurta zayifligi sorunu var doktor hamile kalman zor dedi çok zayıf falan her türlü test yapdi tüp bebek ve aşılama yapmamı istedi sizce yatırsam mi öneriniz ne olur

Benim de yumurta zayifligi sorunu var doktor hamile kalman zor dedi çok zayıf falan her türlü test yapdi tüp bebek ve aşılama yapmamı istedi sizce yatırsam mi öneriniz ne olur

Prp yumurta gençleştirici diye bi sistem çıktı Türkiye'de bunu araştırın birde ben yaptırdığım merkezde yaptıran birkaç kişiye denk geldim tedavileri olumlu oldu mu bilmiyorum ama belki işinize yarayabilir
Tüp bebek ve aşılama sizin şartlarınızı bağlı bize olur bebeğiniz ama beklemeniz lazım dediler 3 yıldan sonra beklemek istemedik daha fazla önce aşılama yaptık tutmadı sonra tüp bebek denedik o oldu çok şükür

Benimde 4. Ay denememde ilac denicez klomen ve catlatma. Herhangi bir yumurta rahatsizligim yok sadece kafaya cok takiyorum stres yapiyorum bende hayit vs dusunmustum ama bitkilerde cok masum degil. En azindan doktor kontrolunde olsun dedim insallah olumlu sonuc aliriz🙏 Henuz 3. Ay adetimi olmadim dongulerimin arasi acildi benimde 37-38 lere cikti

Back