Canm benim 12 gun gecti halen olmadm dun kan negatfti adet olmayi brklyrm artk ins sen kalrsn cnmSelam kızlar?
Napmaktsınız?
Grupların yerleri mi değişmiş bulamadım bir türlü, kafam karıştı?
Var mı hamile kalanlar bu ay?
Dun indrdm pek anlamdm benim kullandgm daha iyi galiva takvmm anlaslr bence:)Bence daha iyi :)
Herkese göre farklı tabi canımDun indrdm pek anlamdm benim kullandgm daha iyi galiva takvmm anlaslr bence:)
Cnm vucutta hep lh hormonu olduğu için bi gün silik diger gün biraz daha koyu olabilir.idrara geçme durumuna göre değişirKizlar benim ovulasyon testim 15.gun en koyuydu ben o zaman yumurtladim diye düşündüm. 16-17-18. Gunler silikti bugun 19.gun dünkü kadar silik degil biraz daha koyu..ne demek oluyo sizce bilginiz var mi?
Hmm bir de yarin yapayım bakalim nasil cikacak canimCnm vucutta hep lh hormonu olduğu için bi gün silik diger gün biraz daha koyu olabilir.idrara geçme durumuna göre değişir
Benimkide 14 mayis canim bende araniza eklendim adetim bugün bitti 2. Kere klomen kullanmaya basladim ins bu ay hakkimizda hayirlisiysa olurkasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
@pinar39 ==> 17 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
Benimkigeliyor ==> 24 Nisan
@Merve mete ==> 24 Nisan
@Bebis27 ==> 24 Nisan
@esra011 ==> 25 Nisan
@Glylmz ==> 25 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
@Karak87 ==> 26 Nisan
@sevememsendenbaska ==> 27 Nisan
just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Prmm ==> 1 Mayıs
@tugsem_10 ==> 1 Mayıs
@tugsem_10 ==> 2 Mayıs
@gulumse-hayata ==> 3 Mayıs
@ezgish ==> 4 Mayıs
@Nesene ==> 5 Mayıs
Mor_cicek ==> 7 Mayıs
@Ilayburak2 == 7 Mayıs
@madamhd ==> 8 Mayıs
angelicna ==> 17 Mayıs
Benimkide 14 mayis canim bende araniza eklendim adetim bugün bitti 2. Kere klomen kullanmaya basladim ins bu ay hakkimizda hayirlisiysa olur
Gecen ay büyümüştü 21mm lik bi mr tane yumurtam catlatma ignesi olmadim catladigi ana denk getiremedik herhalde Rabbim ol demeyince olmuyor tabi bide klomen ictigim gunler adetin 2. Gününden 12.gününe kadar corek otu bal tarcin karsimini da yedim ben bu ayda aynen yapiyorum bakalim hayirlisiSende klomenden nasıl büyüyor?
Gecen ay büyümüştü 21mm lik bi mr tane yumurtam catlatma ignesi olmadim catladigi ana denk getiremedik herhalde Rabbim ol demeyince olmuyor tabi bide klomen ictigim gunler adetin 2. Gününden 12.gününe kadar corek otu bal tarcin karsimini da yedim ben bu ayda aynen yapiyorum bakalim hayirlisi
Bi yemek kasigi bal bi tatli kasigi corek otu bi cay kasigi tarcin olcusunde yapiyorum ben canim corek otu cekilmisde oluyor normal agzinda cigneyerekte kullanabilirsin sabah aksam yemeklerden once kullaniyormGuzel büyümüş. O karışımın ölçüsünü verebilir misin ? Artık gelecek aya bende öyle yapayım faydası olur belki ..
Kizlar benim ovulasyon testim 15.gun en koyuydu ben o zaman yumurtladim diye düşündüm. 16-17-18. Gunler silikti bugun 19.gun dünkü kadar silik degil biraz daha koyu..ne demek oluyo sizce bilginiz var mi?
endokrinoloji suphelenmisti ama kadin doğum doktorum yok dedi. Adetlerim de hep düzenlidirCanım pco var mı sende? Pco da da bu şekilde çıkıyor.
Bat 28 nisan olanlar belirtileriniz var mi? Bende yok sanki belirgin bir şey.
Evet ben de artik kasik agrilarini saymiyorum negatif çıkınca önceki aylar..ama göğüs hassasiyeti benim icin belirti olabilir çünkü normalde de şişlik olmuyor adet oncesi, simdi de yok zaten :).benimde adetim 28 nisan. belirti arayınc abirsürü buluyorsun maşallah. Benim sağ tarafıma eilip kalkınca veya ani yerimden kalkınca kasılıp kalan bir ağrı var. normal zamandada yeri hep belli. göğüslerim adete doğru pek şişmez ama diri duruyor uzanınca ağrı var yanları ağrıyor. ama bu gebelik habercisimidir? bilmiyorum ki.. geçen ayda sol kasığım ağrıyordu başka belirti yoktu ama maalesef negatifti.
Evet ben de artik kasik agrilarini saymiyorum negatif çıkınca önceki aylar..ama göğüs hassasiyeti benim icin belirti olabilir çünkü normalde de şişlik olmuyor adet oncesi, simdi de yok zaten :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?