Yine yeni yeniden fikrinize bilginize ihtiyacım var

Duru7is

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
18
5
25
Arkadaşlar yeni gebeyim doktor beta değerin çok iyi dedi ikiye katlamış şuan 720 şimdi ise Cuma günü alttan ultrasonla bakalım keseyi kesin görürüm sana %100 garanti veriyorum dedi bi sakıncası yok dedi ama alttan baktırmam dersen Pazartesi idrara sıkışık bakmamız lazım karnından dedi karar senin dedi ne yapmalıyım ? Bir sıkıntı olur mu acaba alttan bakmanın

Vajinal muayenede kese falan daha erken görünür karından daha geç görünür bu sefer neden görünmedi diye stres yaşarsınız. Vajinal muayene acı veren bi işlem değil çok ince bir şeyle bakılıyor ve bi zararı yok merak etmeyin zaten zararı olsa doktor tavsiye etmezdi. İçiniz rahat olsun korkulacak hiçbir şey yok ben 2 gebeliğimde de vajinal muayene oldum normal zamanda da oluyorum acı veren bir şey de değil zarar veren bir şey de değil . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️

Vajinal muayeneden korkmayın niye korkuyorsunuz ki. Zararlı birsey olsa doktorlar bakalım demez zaten.. Çok rutin birsey bu

yoo bir sey olmuyor. o alet rahim içine zaten giremez. rahim ağzına kadar ilerliyor en fazla yani bebeğe yaklaşmıyor bile. eğer sabırsızlanıyorsanız gidin bir sey olmaz 🥰🥰 bazen vajinal ultrason sonrası hafif lekelenme oluyor.

X