- Konu Sahibi tavsanbidik
-
Ben de sürekli diyet yapan biriyim ama 78 ile 85 arasında gidip gelirdim sürekli. Bu sene artık bir dur demem gerektiğini farkettim. 71.5'a düştüm Allaha şükürEn azından okul başlayana kadar 60'lı rakamları görmek istiyorum. Bence kilo konusunda istenince yapılamayacak bir şey yokmuş.
Bu arada ben ilk diyetime isveç diyetiyle başlamıştım, motivasyonumu artırması için. Bana az kalorili olması dışında sağlıksız bir diyet gibi gelmedi. Deneyebilirsin bence :)
ahh sonunda beni anlayan biri,her sabah tartılmak o -100 gram olsa bile görmek insanı motive ediyo kesinlikleCanim kolay gelsin insallah saglikla verirsin kilolarini.ben her sabah wcden cikinca tartiliyorum cok motive ediyor beni pek kimse uygulamiyor ama ben her sabah tartiliyrm. Gayet iyi gidiyorsun sende. 24 gunde 4 kilo verdim bir ayda ins. 5 kiloyu veririm
ayy teşekkür ederimmmmmTatlım harikasın :)
öğün atlamak yerine akşamları hafif beslenin derim ben. Yoksa kan şekeriniz fazla düşer ve metabolizmanız yavaşlar bu da kilo verimini yavaşlatır. Akşam yemek istemiyosanız da en azından light yoğurda elma rendesi tarçın ve yulaf kepeğiyle bi karışım hazırlayın hem hafif hem de doyurucu oluyo.İyi günler iki gün önce sabah tartilmistim kahvaltı yapmış halimle 66.3 idi.yarın sabah aç karnına tartilayim bakalım ne çıkacak aksam yemeklerine elveda dedim bir lt şu içtim şimdiye kadar bir de 1 lt yeni yeşil çay soda ve su karışımı şu içiyorum
Saat 4 gibi 2 dolma ve 3 kasık yoğurt yedim sonrasında birsey yemedim sadece şu iciyorumöğün atlamak yerine akşamları hafif beslenin derim ben. Yoksa kan şekeriniz fazla düşer ve metabolizmanız yavaşlar bu da kilo verimini yavaşlatır. Akşam yemek istemiyosanız da en azından light yoğurda elma rendesi tarçın ve yulaf kepeğiyle bi karışım hazırlayın hem hafif hem de doyurucu oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?