• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine,yeni,yeniden...85 kilocuk bir kız.

Canim kolay gelsin insallah saglikla verirsin kilolarini.ben her sabah wcden cikinca tartiliyorum cok motive ediyor beni pek kimse uygulamiyor ama ben her sabah tartiliyrm. Gayet iyi gidiyorsun sende. 24 gunde 4 kilo verdim bir ayda ins. 5 kiloyu veririm

Ben de sürekli diyet yapan biriyim ama 78 ile 85 arasında gidip gelirdim sürekli. Bu sene artık bir dur demem gerektiğini farkettim. 71.5'a düştüm Allaha şükür :KK28: En azından okul başlayana kadar 60'lı rakamları görmek istiyorum. Bence kilo konusunda istenince yapılamayacak bir şey yokmuş.
Bu arada ben ilk diyetime isveç diyetiyle başlamıştım, motivasyonumu artırması için. Bana az kalorili olması dışında sağlıksız bir diyet gibi gelmedi. Deneyebilirsin bence :)

ah bu kilolar,diyetler biticek inşallah bi günnn... Ben de geçen sene 86dan 72ye düşmüştüm ah ne güzel zamanlardı sonra ipin ucu kaçtı tabi bu hale geldim yine. Ama bu gösteriyo ki kilo verebiliyomuşum ve tekrar yapabilirim bunu. Bu inançla başladım bakalımm neler olacakk. Seni de tebrik ederimm azimli kadınlar en sevdiğimmEn Büyük KK

Canim kolay gelsin insallah saglikla verirsin kilolarini.ben her sabah wcden cikinca tartiliyorum cok motive ediyor beni pek kimse uygulamiyor ama ben her sabah tartiliyrm. Gayet iyi gidiyorsun sende. 24 gunde 4 kilo verdim bir ayda ins. 5 kiloyu veririm
ahh sonunda beni anlayan biri,her sabah tartılmak o -100 gram olsa bile görmek insanı motive ediyo kesinlikle :KK48:
çok sağol canım sana da başarılar dilerim çok güzel gidiyosun nice nice kilo vermelereee

açık şekersiz çay
3 adet torku tam yulaflı bisküvi (en iyi bisküvilerden yani sağlıklı olarak o yüzden kendimi çok sıkmak istemedim canım isteyince yedim)

işte bu saatler çok tehlikeli saatlerrrr,bir acıktım ki sormayın. Ara öğünümü de yapmış olmama rağmen midem resmen bomboş gibi. Tut kendini kızım tuuuutt

sabah tartıldım 82,5 kg çıktımm. Tuvalete çıkabilsem heralde daha iyi bi sonuç çıkacak ama bu da gaayet güzel verilen kilonun büyüklüğüne bakmamak lazım devam edebiliyorsam yeterli şimdilik. Yarına kadar 82 olsam keşkeee :KK17::KK17:

bu sabah 1 litre suyumu içtim.

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tam buğdaylı ekmek
domates,salatalık
1 küp yağlı peynir
çay

ara öğün:
detox çayı ( içmeyi unutmuştum onu içiyorum.)
2 vişneli kepekli kurabiye

1 haftada 3.1 kg kaybı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
çoğu su ve ödemdir diye düşünüyorum bu sebeple böyle çok verebildim sonraki haftalarda hedefim haftada 1 kg vermek inşallah olurrr :KK9:

İyi günler iki gün önce sabah tartilmistim kahvaltı yapmış halimle 66.3 idi.yarın sabah aç karnına tartilayim bakalım ne çıkacak aksam yemeklerine elveda dedim bir lt şu içtim şimdiye kadar bir de 1 lt yeni yeşil çay soda ve su karışımı şu içiyorum

İyi günler iki gün önce sabah tartilmistim kahvaltı yapmış halimle 66.3 idi.yarın sabah aç karnına tartilayim bakalım ne çıkacak aksam yemeklerine elveda dedim bir lt şu içtim şimdiye kadar bir de 1 lt yeni yeşil çay soda ve su karışımı şu içiyorum
öğün atlamak yerine akşamları hafif beslenin derim ben. Yoksa kan şekeriniz fazla düşer ve metabolizmanız yavaşlar bu da kilo verimini yavaşlatır. Akşam yemek istemiyosanız da en azından light yoğurda elma rendesi tarçın ve yulaf kepeğiyle bi karışım hazırlayın hem hafif hem de doyurucu oluyo.

Bugün öğlen uyandığım için kahvaltım öğle yemeği saatinde oldu o yüzden mecburen öğleni atlayıp akşam yemeğini 5-5.30 gibi yicem.
ara öğün:
light sütlü şekersiz nescafe

akşam:
5 yemek kaşığı patlıcan oturtma
1 kase light yoğurt
1 dilim tam buğdaylı ekmek

akşam yemeğini erken yediğim için gece açlıktan kıvranıcam ama hadi bakalımm:KK17:

haftada 2 kez sütlü tatlı hakkımdan birini şimdi kullanıyorummm çünkü akşam yemeğini az ve erken yedim.
1 porsiyon tavukgöğsüü ooohh mis:rolleyes:

öğün atlamak yerine akşamları hafif beslenin derim ben. Yoksa kan şekeriniz fazla düşer ve metabolizmanız yavaşlar bu da kilo verimini yavaşlatır. Akşam yemek istemiyosanız da en azından light yoğurda elma rendesi tarçın ve yulaf kepeğiyle bi karışım hazırlayın hem hafif hem de doyurucu oluyo.
Saat 4 gibi 2 dolma ve 3 kasık yoğurt yedim sonrasında birsey yemedim sadece şu iciyorum

Back
X