• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine TREND yine KALİTELİ VE ŞIK....AYAKKABI ,ÇANTALAR VE AKSESUARLAR İÇİN....LÜTFEN

Yine sıfır ayarında çok kullanışlı bir çantaa:10:

Sadece ve sadece.....35 tl....:34:

3 nolu çanta.....

Işte bunlar bir harika kızlarrr:10:

Trend dedim ispatladım...

Gazete modeli cüzdan çantalarım....düz renk olanıda var:46:
5 nolu çantalar........

SADECE SİZE ÖZEL 27 TL....

Eki Görüntüle 927121 Eki Görüntüle 927122 Eki Görüntüle 927123

Aldım gitti :)
Alttaki çanta grubundan kırmızı ve Vogue reklamlı olanı :)

SATIŞLAR TAM GAZ İLERLİYOR ARKADAŞLAR.......SAYILI ÇANTALARIM OLDUĞUNU HATIRLATARAK...EKLEMEYE DEVAM EDİYORUM:34:

Çok kullanışlı bir çanta daha size:10:

Sadece.....30tl:52:

İşte bu benim hep kurtarıcım olmuştur.....her kıyafeti taşıyacak bir tarzı var....herşeye uyumlu....TAPA rengi sevenler kaçırmasınlar....kışın özellikle müthiş oluyor bu renk:46:

5 yada 6 kere kullandım........hiç bir sorunu yok önünde minik bir de aynası var...acil durumlar için:1:

Çok gözlü çok kullanışlı....

Mağazadan 120 civarı almıştım bunu.....

Büyük boy .....:16:

Sadece ve sadeceeeeeeeee..........25 tl.....kullandığım ve fermuarın olduğu yerde minik bir sökük gördüğüm için:32:

19 numaralı çantam...

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy buda çok güzelll taba rengi çanta canım arkadaşım gerçekten çok zevklisin

şimdi burda ne elinizde kalmış neler duruyor takip etmek çok zor. siz elinizde kalanalr nedir eklermisiniz. ben de düşünüyorum

Bence de bu topikten henüz satılmayanları bir arada görebilir miyiz?

şimdi burda ne elinizde kalmış neler duruyor takip etmek çok zor. siz elinizde kalanalr nedir eklermisiniz. ben de düşünüyorum

Hemen toparlayıp yayınlıyorum canım...biraZ müsadenle:34:

Şimdiye kadar eklediklerimden satılmayanlar:34:

$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg

İşte bu benim hep kurtarıcım olmuştur.....her kıyafeti taşıyacak bir tarzı var....herşeye uyumlu....TAPA rengi sevenler kaçırmasınlar....kışın özellikle müthiş oluyor bu renk:46:

5 yada 6 kere kullandım........hiç bir sorunu yok önünde minik bir de aynası var...acil durumlar için:1:

Çok gözlü çok kullanışlı....

Mağazadan 120 civarı almıştım bunu.....

Büyük boy .....:16:

Sadece ve sadeceeeeeeeee..........25 tl.....kullandığım ve fermuarın olduğu yerde minik bir sökük gördüğüm için:32:
Resmi büyüterk bakın lütfen.
19 numaralı çantam...

Bahsettiğim minik sorunu görmeniz için resmini ekliyorum.....çanta eni....50 cm....yüksk....30 cm

$image.jpg$image.jpg

Ayakabıyı soran arkadaşım için ekliyorum bu resmi.......1 kere giydim toz toprak görmedi ama hafif topukta çizilme iç asarda tüylenme hissettim o nedenle isteyen arkadaşa 25 e göndereceğim:30:

Canım bu ayakkabıyı soruyorsun sanırım hayır satılmadı canım.....alırsan yardımcı olurum.:34:

Doktorum canım....bu kez doğru adresteyim:1::1:

İşte buda sorduğun siyahı....:16:

Diğerlerini kesin aldım geri dönmeyeceğim de bunların ebatları nasıl? Sormayı unuttum.

botların çok hoş eşim gelsin alıcam birini kalırsa tabi :):16:

botların çok hoş eşim gelsin alıcam birini kalırsa tabi :):16:

Beklerim canımmm.....sana bişi satmışmıydım:1::1:..........mesaj kutum sabah benim tarafımdan evet bizzat tarafımca silindi de:43:

Offf nasıl yaptım bunu daha anlamış değilim.....:31:

Beklerim canımmm.....sana bişi satmışmıydım:1::1:..........mesaj kutum sabah benim tarafımdan evet bizzat tarafımca silindi de:43:

Offf nasıl yaptım bunu daha anlamış değilim.....:31:

alcaktım arkadaş benden bir önce yazmış ona gitmiş canım canın sağolsun takip ediyorum alacağım birşeyler gözüme kestireyim hemen :)

Back