• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine TREND yine KALİTELİ VE ŞIK....AYAKKABI ,ÇANTALAR VE AKSESUARLAR İÇİN....LÜTFEN

Ayakabıyı soran arkadaşım için ekliyorum bu resmi.......1 kere giydim toz toprak görmedi ama hafif topukta çizilme iç asarda tüylenme hissettim o nedenle isteyen arkadaşa 25 e göndereceğim:30:

canım arka arkaya yüklesen resimleri olmazmı? hepsini birden görsek, yada iki üçünü bi koy, sonra tekrar koy...
inan böyle tek tek saatler alıyor, ve bekle bekle sabır kalmıyor :34:
sen bilirsin ama.. :34:
hani yüklesen elinde ne var ne yoksa, beklemek çok sıkıyor canım gücenme ama gerçekten öyle oluyor :34:

canım arka arkaya yüklesen resimleri olmazmı? hepsini birden görsek, yada iki üçünü bi koy, sonra tekrar koy...
inan böyle tek tek saatler alıyor, ve bekle bekle sabır kalmıyor :34:
sen bilirsin ama.. :34:
hani yüklesen elinde ne var ne yoksa, beklemek çok sıkıyor canım gücenme ama gerçekten öyle oluyor :34:

Seni sıktığım için öncelikle özür dilerim.....ama bu şekilde devam etmemi istedi çok sayıda arkadaşım........önerin içn yinede tşkrler....bu tip önerileri özelden yapalım canım.....ürünler nerde bulamıyoruz diyorlar.....sen yabancı değilsin diye yazdım kızma bana:17: özele gel özele:34:

Süper kullanışlı bir çanta.....hiç kullanılmadı diye bilirim........:10:

Bordonun şıklığıyla....baya büyük geniş rahat bir çantaa.....:10:

28 tl......:10:

14 nolu çanta.....

Yine kullanmaya fırsat bulamadıklarımdan:1::1:

İyide açmamışım etiketleri filan.........şimdi işe yaradı:34:

Mükemmel derili rengiyle modeliyle çok şık......şöyle tarz bir botla yakarsınız ortalığı:1::1:

Etiketteki fiyata dikkat edelim:52:

10 nolu çantam....

Bende sadece ve sadeceee....80 tl:10:

Eki Görüntüle 927359

Ayakkabı 37 numara bir süre kullandım ama ofis ortamında...aracım oldğu için topuk zedelenmesi asla yok.....sadece üst topuk tarafı derisindeki hafif dikiş sökülmesi gibi bişi var resimdede görülüyor...önemsiz bişi......o yüzden 20 tl.....ben 100 tl ye almıştım:32:

Ayakkabı 37 numara bir süre kullandım ama ofis ortamında...aracım oldğu için topuk zedelenmesi asla yok.....sadece üst topuk tarafı derisindeki hafif dikiş sökülmesi gibi bişi var resimdede görülüyor...önemsiz bişi......o yüzden 20 tl.....ben 100 tl ye almıştım:32:

merhaba, zahmet olacak ama topuk boyu ne kadar? :31:

merhaba, zahmet olacak ama topuk boyu ne kadar? :31:

Canım ortalama 8-10 cm standart ölçülerde.....yinede ölçerim ilk fırsatta biraz bekleteceğim ama çok özür dilerim:17:

Canım ortalama 8-10 cm standart ölçülerde.....yinede ölçerim ilk fırsatta biraz bekleteceğim ama çok özür dilerim:17:

teşekkür ederim canım çok naziksin :16: bu ayakkabıyı düşünebilirim biraz bekleyip yeni ekleyeceklerini merak ediyorum.. :6: kolay gelsin bol kazançlar.. :34:

Süper kullanışlı bir çanta.....hiç kullanılmadı diye bilirim........:10:

Bordonun şıklığıyla....baya büyük geniş rahat bir çantaa.....:10:

28 tl......:10:

14 nolu çanta.....

merhaba canım bu canta satılmadıysa talibim....

bu çantanın rengi tam ney buda çok güzel

Mavili38 arkadaşım iyi günlerde kullan canım....:34::1:

$image.jpg

Hanzade15 arkadaşım iyi günlerde kullan...:16::38:

$image.jpg

Son derece uygun fiyatlarıyla son gaz devam ediyoruz:10:

Sattığım bütün çantalara geri iade garantisiyle......hizmette sınır tanımıyorum:10:

İşte bu siyah çanta çok kullanışlı...

Şok fiyata:32:

25 tl......:32:

15 nolu çanta..

Canim benim ozelden yazabilme hakkim yokmus ..sen bana ozelden telini versen yarin arasam olur mu ? Ancak bu geldi aklima..

Back