Yine TREND yine KALİTELİ VE ŞIK....AYAKKABI ,ÇANTALAR VE AKSESUARLAR İÇİN....LÜTFEN

Ayakabıyı soran arkadaşım için ekliyorum bu resmi.......1 kere giydim toz toprak görmedi ama hafif topukta çizilme iç asarda tüylenme hissettim o nedenle isteyen arkadaşa 25 e göndereceğim

canım arka arkaya yüklesen resimleri olmazmı? hepsini birden görsek, yada iki üçünü bi koy, sonra tekrar koy...
inan böyle tek tek saatler alıyor, ve bekle bekle sabır kalmıyor
sen bilirsin ama..
hani yüklesen elinde ne var ne yoksa, beklemek çok sıkıyor canım gücenme ama gerçekten öyle oluyor

Seni sıktığım için öncelikle özür dilerim.....ama bu şekilde devam etmemi istedi çok sayıda arkadaşım........önerin içn yinede tşkrler....bu tip önerileri özelden yapalım canım.....ürünler nerde bulamıyoruz diyorlar.....sen yabancı değilsin diye yazdım kızma bana özele gel özele

Süper kullanışlı bir çanta.....hiç kullanılmadı diye bilirim........

Bordonun şıklığıyla....baya büyük geniş rahat bir çantaa.....

28 tl......

14 nolu çanta.....

Ayakkabı 37 numara bir süre kullandım ama ofis ortamında...aracım oldğu için topuk zedelenmesi asla yok.....sadece üst topuk tarafı derisindeki hafif dikiş sökülmesi gibi bişi var resimdede görülüyor...önemsiz bişi......o yüzden 20 tl.....ben 100 tl ye almıştım

merhaba, zahmet olacak ama topuk boyu ne kadar?

merhaba, zahmet olacak ama topuk boyu ne kadar?

Canım ortalama 8-10 cm standart ölçülerde.....yinede ölçerim ilk fırsatta biraz bekleteceğim ama çok özür dilerim

Canım ortalama 8-10 cm standart ölçülerde.....yinede ölçerim ilk fırsatta biraz bekleteceğim ama çok özür dilerim

teşekkür ederim canım çok naziksin bu ayakkabıyı düşünebilirim biraz bekleyip yeni ekleyeceklerini merak ediyorum.. kolay gelsin bol kazançlar..

Süper kullanışlı bir çanta.....hiç kullanılmadı diye bilirim........

Bordonun şıklığıyla....baya büyük geniş rahat bir çantaa.....

28 tl......

14 nolu çanta.....

merhaba canım bu canta satılmadıysa talibim....

bu çantanın rengi tam ney buda çok güzel

Mavili38 arkadaşım iyi günlerde kullan canım....

Hanzade15 arkadaşım iyi günlerde kullan...

Son derece uygun fiyatlarıyla son gaz devam ediyoruz

Sattığım bütün çantalara geri iade garantisiyle......hizmette sınır tanımıyorum

İşte bu siyah çanta çok kullanışlı...

Şok fiyata

25 tl......

15 nolu çanta..

Canim benim ozelden yazabilme hakkim yokmus ..sen bana ozelden telini versen yarin arasam olur mu ? Ancak bu geldi aklima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…