How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yine tekrarladı :(

Size de çok geçmiş olsun.. hemen deneyeceğim, maydonozun posasını da değerlendirmeyi... çok teşekkür ederim .
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi:)
Aminn canım inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin

Maydanozu yap bak faydasını göreceksin çok fazla akıntı olacak yaptığında.icin temizleniyor gibi hissediyosun.

Ama kesinlikle kadin doğuma git, rahim ağzı yarası vs.olabilir.bir kere gidince alışıyorsun,insallah sağlığına kavuşursun

İlişkiden sonra beklemeden hemen temizlenin ve genital bölgenizi tuvaletten sonra da her zaman önden arkaya doğru temizleyin. İlişki sırasında vajinadaki bakteriler idrar yollariniza bulasıyor olabilir.Temizligine dikkat edin.Vajinal duş da iyi bisey değil.Her iki tarafin da olağan yapısını bozmadan temizlemek önemli.

Merhaba hanımlar...

Sorunum idrar yolu enfeksiyonu :KK43:
15 aylık evliyim, ve ilk zamanlardan beri bu hastalıkla başım dertte...
Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..

Dün akşam yine ateş vs şikayetler ile acile gittik ki;
Lökosit:29
Eritrosit:8 çıktı..
Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek :KK43:

Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...

Sizlerden öğrenebileceğim etkili yöntem var mıdır ?
canım eğer çok temizliyorsan özel bölgeni, yani özel yıkama jelleri vs ile, o zaman da oluyor, öncelikle kullanıyorsan bu tarz ürünleri bırakmanı öneririm

Ben de evlenene kadar çok çektim bu idrar yolu enfeksiyonundan

Aradaki yorumları okumadım yazan olmuştur mutlaka ama tavsiyelerim

-Sirkeli su ile taharetlenmek
-Maydanozu kaynatıp suyunu içmek
-Özel bölgeyi çok fazla su ile temas ettirmemek çok fazla temizlenmemek biraz kendi doğasında kalmalıymış yani :)
-Oraya ıslak mendil, sabun, parfümlü peçete, günlük ped vs kullanmamak :)

Bu arada prezervatife karşı da hassaslığınız vardır belki de :KK64:

Ben de evlenene kadar çok çektim bu idrar yolu enfeksiyonundan

Aradaki yorumları okumadım yazan olmuştur mutlaka ama tavsiyelerim

-Sirkeli su ile taharetlenmek
-Maydanozu kaynatıp suyunu içmek
-Özel bölgeyi çok fazla su ile temas ettirmemek çok fazla temizlenmemek biraz kendi doğasında kalmalıymış yani :)
-Oraya ıslak mendil, sabun, parfümlü peçete, günlük ped vs kullanmamak :)

Bu arada prezervatife karşı da hassaslığınız vardır belki de :KK64:

Sabahtan beri 1 bardak karbonatlı su, 1 bardak Elma sirkeli su içtim, demin de 2 yemek kaşığı elma sirkesine yarım limon sıkıp içtim..
Biraz sonra da kefir felan içmeyi düşünüyorum..
Maydonozu yarın hemen deneyeceğim, sirkeli su ile taharetlenmeyi de..
Teşekkür ederim.
Ben de prezervatifin tahriş ettiğini düşünüyorum, çünkü kuruluk oluşup canımı yakıyor..

Merhaba hanımlar...

Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..

Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek :KK43:

Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ ENFEKSİYONLA SAVAŞIYORUM :( BAK ANACIM MAYDONUZU KAYNAT. GENİŞ BİR LEĞENE BOŞALT. SONRA UZUN BİR ETEK GİY. HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE O LEĞENE ÇÖMEL. BEN DENEDİM TAVSİYE EDİYORUM. SÜREKLİ YAPMADIĞIM İÇİN BELKİ BİTMİYO AMA YILDA 2 KERE YAPIYORUM. AZALTIYO. BUHAR İLTİHAPI ÇEKİYO CANIM. GECE YATARKENDE PED TAK YAT. ;)

Merhaba hanımlar...

Ve yine çok üzüldüm..

Benim kullandıgım etkili ilaçlar var
İsim ben vermiyim
Eczaneye sorun
Tek kullanımlık şase
Bir gecede kesiyor
Onu gece kullanacaj ve birdaha wc ye cıkmayacaksıniz

Sabahtan beri 1 bardak karbonatlı su, 1 bardak Elma sirkeli su içtim, demin de 2 yemek kaşığı elma sirkesine yarım limon sıkıp içtim..
Biraz sonra da kefir felan içmeyi düşünüyorum..
Maydonozu yarın hemen deneyeceğim, sirkeli su ile taharetlenmeyi de..
Teşekkür ederim.
Ben de prezervatifin tahriş ettiğini düşünüyorum, çünkü kuruluk oluşup canımı yakıyor..

Şifa olur inşaAllah :) prezervatif kesinlikle etkiliyordur ben öyle düşünüyorum her bir şey tetikliyor bu rahatsızlığı illet resmen Ya

Kendisi namaz kılan biri ve taharetlenme işini de yapıyor.. onunla alakalı olabileceği düşüncesi hiç gelmemişti aklıma ..
O zaman mutlaka bir kadın doğum uzmanı görmeli. Ben hala prezervatifte sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorum.

Erkek için başka ne yöntem bulunabilir ki..
Siz prezervatiften dolayı mı oluyordunuz enfeksiyon ?
ben her şeyi denemiştim sonra bi yerde okudum prezervatifte yapar diye ne zaman bıraktık daha olmadım .benimki artık idrarda kan yanma ilişki esnasında kan gelmeler o kadar ileridi.

Benim kullandıgım etkili ilaçlar var
İsim ben vermiyim
Eczaneye sorun
Tek kullanımlık şase
Bir gecede kesiyor
Onu gece kullanacaj ve birdaha wc ye cıkmayacaksıniz

Evet monurol..
Acildeki dr yazdı, bugün aldık ..
Bugün akşam kullanacağım inşallah..
Daha önce de kullandım bu ilacı ama geçici çözüm oldu hep :(
Tekrarlıyor yine ..

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ ENFEKSİYONLA SAVAŞIYORUM :KK43: BAK ANACIM MAYDONUZU KAYNAT. GENİŞ BİR LEĞENE BOŞALT. SONRA UZUN BİR ETEK GİY. HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE O LEĞENE ÇÖMEL. BEN DENEDİM TAVSİYE EDİYORUM. SÜREKLİ YAPMADIĞIM İÇİN BELKİ BİTMİYO AMA YILDA 2 KERE YAPIYORUM. AZALTIYO. BUHAR İLTİHAPI ÇEKİYO CANIM. GECE YATARKENDE PED TAK YAT. :KK66:

Maydonoz bayağı etkili sanırım.. çok arkadaş yazdı maydonoz hakkında. Yarın deneyeceğim..
Gece ped takmak neden :) onu anlamadım

Gerçekten mi.. prezervatif kullanmayı kesince kurtuldunuz yani..
gerçek ya ben her şeyi deneyince yine tekrarlayınca artık birde bunu deneyeyim prezervatifi kullanmadım şükürler olsunn rabbime olmadım.eşine de başka çareler var sakın kendine spiral mipiralde taktırma.eşin korunsun eğer cocuk istemiyorsanız he birde eşimin orasını afedersiniz yıkmadan da ilişkiye girmedim.

gerçek ya ben her şeyi deneyince yine tekrarlayınca artık birde bunu deneyeyim prezervatifi kullanmadım şükürler olsunn rabbime olmadım.eşine de başka çareler var sakın kendine spiral mipiralde taktırma.eşin korunsun eğer cocuk istemiyorsanız he birde eşimin orasını afedersiniz yıkmadan da ilişkiye girmedim.

Geri çekilme yöntemi felan mı bahsettiğiniz:)
O da güvenilir bir yöntem değil ki, Doğum kontrol yöntemi değil yani..

sogan suyu da iyi geliyor intihapi sokuyor denenmistir faydasini gordum ama istersen bi dene

Evlenmeden önce bilmezdim ben bu hastalığı.. 23 sene boyunca bir kez bile başıma gelmemişti..

Eşim korunuyor zaten, ondan kaynaklı bir şey olabilir mi yine de ?
Bende Yen'i bitirdim ilaçları baya kötüydüm.ateşim filan olmadı benimde idrarımım bitiminde çok ağrı ve yanma oluyodu.bende yara vardı normal Doğumdan olmuş.o enfeksiyona neden oluyo dedi.yarayı yaktı 5 gün sonra kontrolüm var.inşallah geçmiştir.birde ilacın biri eş tedavisiydi yani eşimde bi kutu ilaç içti.

Back