Yine tekrarladı :(

Bende de var malesef. Antibiyotik kullandım umarım geçmiştir. Bol su içmek gerek ama bu kez de tuvaletten çıkılmıyor. Çok pis bi hastalık.

Bende de var malesef. Antibiyotik kullandım umarım geçmiştir. Bol su içmek gerek ama bu kez de tuvaletten çıkılmıyor. Çok pis bi hastalık.

Size de geçmiş olsun..
Hem de ne pis..
3 lt su içiyorum zaten, daha fazlası da midemi bulandırıyor..
Sizde ateş ekleniyor mu şikayetleriniz arasına ?

İşte bu ben. Ayağıma çorap giymeyi hiç sevmem. Üşüsede malesef. Demek sebebi buymuş. Sirkeyle temizlenirim genelde mantarda olduğum için arada. Dikkat etcem inşallah bundan sonra.

İdrar kültürü yapıldı mı?
Hangi bakteri veya mantar üredi?
Ona göre ilaç kullandınız mı?
Vajinal kültür yapıldı mı?
Eşinizde bir ürolağa gitmeli
@1var1yok

İdrar kültürü yapıldı evet, (pamukla silinip idrar yapılan değil mi)..
Eğer o ise sonuç üreme yok şeklinde çıktı..
Kullandığım antibiyotiklere devam ettim sonrasında.
Vajinal kültür yapılmadı, o nasıl oluyor ?
Eşim de üroloğa gitmedi henüz..

Size birsey onerecem.bunu iki gun deneyin emin olunki o ddrtten kurtaracaksiniz ilac deyil sadece davranma yeri birincisi einiz vc ye gityimten sonra eyer krozet kullaniyorsaniz oturdugunuz yerin te.iz oldugundan emin olun kapak acmadan esiniz isini goruyorsa ordan size bulasabilir ikincisi tualete girmeden once ellerinizi iyice yikayin ve isiniz bittikten sonra iyice kurayin t tahminimce siz enfeksiyonu ordan kapiyorsunuz

Daha kapsamlı araştırılsın üreme yoksa niye antibiyotik içesin boşuna
Jinekolojik muayene esnasında smear alır gibi dr vajinal sürüntü alıyor ve üreme olup olmadığına bakılır
Siz bu durumu kadın doğum uzmanınızla paylaşın

Biz klozet kullanmıyoruz..
Klozeti kapattım sağlıklı olmadığı için..
Diğer normal tuvaleti kullanıyoruz..
WC ye girmeden önce ellerimi yıkamıyordum, bunu da deneyeyim..

Biz klozet kullanmıyoruz..
Klozeti kapattım sağlıklı olmadığı için..
Diğer normal tuvaleti kullanıyoruz..
WC ye girmeden önce ellerimi yıkamıyordum, bunu da deneyeyim..
Once vajina tarafini yikayi kurulayin iyice oraya pislik deymemsine ozen gosterin bu sekilde enfeksiyon kapa bilirsiniz

Çok çekinirim bu tarz şeylerden..
Ama her kadın gitmek zorunda, ama belli bir yaş sınırlaması yok bu bunun? Sanki 35+ olan kadınlar için daha sık kontrol şart diye biliyorum..
Ben 25 yaşındayım .

prezervatif kullanma hiç eşin başka yöntem bulsun bende çok oluyordum .birde bende çok kötü idrar yolu iltehapı oluyordum sürekli normal tuvalet kullan oturaklı kullanma.kuru tut ve pamuklu iç çamaşırlar giy.prezervatifi ve kayganlaştırıcıyı kullanma sakın.

Erkek için başka ne yöntem bulunabilir ki..
Siz prezervatiften dolayı mı oluyordunuz enfeksiyon ?

Yazıldı mi bilemiyorum ama bir jinekologun onerisidir. 3 gün karbonatlı su tüketiyorsun. 3 gun de suda eriyen c vitaminlerinden. Karbonat bazik, c vitamini asidik. Orada üreyen bakteriler çeşitli olacağından her iki ortama da ayak uydurmus olabilirler . Bir nevi sasirtiyorsun yani. Karbonat alkalidir ph dengesini duzenlemeye de yardimci olur. Ilac kullanmaktan iyidir en azindan tekrarlayan durumlarda. Gecmis olsun. Netten de araştırabilirsin karbonat ya da c vitamini kürü onerilmis hep. Tavsiyem 3 gun birini 3 gun birini uygulaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…