- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
zaten onlar yapiyor. cik fazla kayganlastirici var. o markalarin en sadesinu alin. cafcaflilari bi kenara biraakinEn revaçta olan 2 markadan birini kullanıyoruz, kalitesiz birşey de değil ama bilmiyorum
Canım ben tuvalet kağıdı kullanıyorum hiç yıkamadım. Hiç idrar yolu enfeksiyonu da yaşamadım.Bunu bilmiyordum . Peki tuvaletten sonra taharetlenirken? İlla ki içine su giriyor maalesef ..
zaten onlar yapiyor. cik fazla kayganlastirici var. o markalarin en sadesinu alin. cafcaflilari bi kenara biraakin
Canım ben tuvalet kağıdı kullanıyorum hiç yıkamadım. Hiç idrar yolu enfeksiyonu da yaşamadım.
Bende de var malesef. Antibiyotik kullandım umarım geçmiştir. Bol su içmek gerek ama bu kez de tuvaletten çıkılmıyor. Çok pis bi hastalık.
kadin doguma gitmelisin o zaman. smear vs tahlilleri yaptir.Aslında benim problemin çok fazla kayganlaştırıcı var demenize rağmen kuruluk...
Canım acıyor
İşte bu ben. Ayağıma çorap giymeyi hiç sevmem. Üşüsede malesef. Demek sebebi buymuş. Sirkeyle temizlenirim genelde mantarda olduğum için arada. Dikkat etcem inşallah bundan sonra.Genelde soğuk yerlerde yaşayanlar ve ayagına birşey giymeyip çıplak ayakla gezince tekrarlayan birşey bu.Evlendikten sonra ilişki sırasında üşüttükten sonra kapıyorsun.Ve Zaman Zaman tekrarlar kesin çözümü yok.Ama olmaması için çıplak ayakla gezmemek beli çok üşütmemek ilişki sonrası hemen tuvalete gidip idrar yapmak (beklemeden)Bol su tüketmek,ilişki sonrası hemen giyinmek uzun süre çıplak şekilde yatmamak önler.Tedavi için de ilaç kullanmam derseniz.Elma sirkesi kullanırsanız genital bölgeyi yıkamak için mikrop varsa akıtır rahatlatır biraz,bir de sıcak su torbasını ayak ve karın bölgesine koymak,beli sıcak tutmak geçirir.
Uzun olmuş biraz ama bende de sistit var :) Ve ara ara tekrarlar memleketime gidince.
Birşey diyemem ona mümkün olduğunda o zaman vajinal bölgeyi yıkamayınBen o şekilde rahat edemiyorum maalesef, önce iyice yıkayıp sonra kurulanıyorum..
İdrar kültürü yapıldı mı?
Hangi bakteri veya mantar üredi?
Ona göre ilaç kullandınız mı?
Vajinal kültür yapıldı mı?
Eşinizde bir ürolağa gitmeli
@1var1yok
Bunun için ise hiç hazır hissetmiyorumkadin doguma gitmelisin o zaman. smear vs tahlilleri yaptir.
Daha kapsamlı araştırılsın üreme yoksa niye antibiyotik içesin boşunaİdrar kültürü yapıldı evet, (pamukla silinip idrar yapılan değil mi)..
Eğer o ise sonuç üreme yok şeklinde çıktı..
Kullandığım antibiyotiklere devam ettim sonrasında.
Vajinal kültür yapılmadı, o nasıl oluyor ?
Eşim de üroloğa gitmedi henüz..
Size birsey onerecem.bunu iki gun deneyin emin olunki o ddrtten kurtaracaksiniz ilac deyil sadece davranma yeri birincisi einiz vc ye gityimten sonra eyer krozet kullaniyorsaniz oturdugunuz yerin te.iz oldugundan emin olun kapak acmadan esiniz isini goruyorsa ordan size bulasabilir ikincisi tualete girmeden once ellerinizi iyice yikayin ve isiniz bittikten sonra iyice kurayin t tahminimce siz enfeksiyonu ordan kapiyorsunuz
Once vajina tarafini yikayi kurulayin iyice oraya pislik deymemsine ozen gosterin bu sekilde enfeksiyon kapa bilirsinizBiz klozet kullanmıyoruz..
Klozeti kapattım sağlıklı olmadığı için..
Diğer normal tuvaleti kullanıyoruz..
WC ye girmeden önce ellerimi yıkamıyordum, bunu da deneyeyim..
Daha kapsamlı araştırılsın üreme yoksa niye antibiyotik içesin boşuna
Jinekolojik muayene esnasında smear alır gibi dr vajinal sürüntü alıyor ve üreme olup olmadığına bakılır
Siz bu durumu kadın doğum uzmanınızla paylaşın
prezervatif kullanma hiç eşin başka yöntem bulsun bende çok oluyordum .birde bende çok kötü idrar yolu iltehapı oluyordum sürekli normal tuvalet kullan oturaklı kullanma.kuru tut ve pamuklu iç çamaşırlar giy.prezervatifi ve kayganlaştırıcıyı kullanma sakın.Merhaba hanımlar...
Sorunum idrar yolu enfeksiyonu
15 aylık evliyim, ve ilk zamanlardan beri bu hastalıkla başım dertte...
Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..
Dün akşam yine ateş vs şikayetler ile acile gittik ki;
Lökosit:29
Eritrosit:8 çıktı..
Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek
Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...
Sizlerden öğrenebileceğim etkili yöntem var mıdır ?
prezervatif kullanma hiç eşin başka yöntem bulsun bende çok oluyordum .birde bende çok kötü idrar yolu iltehapı oluyordum sürekli normal tuvalet kullan oturaklı kullanma.kuru tut ve pamuklu iç çamaşırlar giy.prezervatifi ve kayganlaştırıcıyı kullanma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?