• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tekrarladı :(

bunu ancak doktor bilebilir.yanlis bilgi vermek istemem.dedigim gibi baska bolumlere gidip bobreklerinize baktirin.
her ay duzenli tahlil yaptirin.
ve bu soru gecmeden hamile kalmayin.inanin hamilelikte bunun 2-3 kati artiyor.mutlaka once tedavi olun.
yuksek ates gebelikte sikintilir zaten.bu riski almayin.
merak etmeyin.korkacak bisey yik.
ilaclarinizi kullanir tavsiyeleri uygularsaniz atlatirsiniz Allah in izniyle.
tekrar gecmis olsun..

Çok teşekkür ederim, böbreklerim için gerekli tahliller vs yapıldı taş, kum vs bir şey yok..
hamilelik enfeksiyon olmasa da düşünmüyorum şimdilik, Rabbim isteyenlere versin..
umarım bir an önce evlenmeden önceki sağlığıma kavuşurum :(

Suan ayni sorunu yaşıyorum malesef yanma cok fazla kivraniyorum ve birazdan ise gidecegim gun nasil gececk bilmiyorum.
Benimkinin sebebi %100 cinsel tahris eminim. Cunku bu ay kullandigim dkh bende ciddi kuruluk yapti ve tahristen dolayi bu sorunu yasiyorum. Yasmin kullaniyordum biraktim dun reglin ilk gunu yazz 24+4 e baslayacagim.
Yilda 1 kez olurum en az hep kullandigim bir antibiyotigim var . Ondan ictim agri kesici aldim ama pek faydasi olmadi.

Eşim prezervatif kullanıyor + ben d.k hapı..
ben de kuruluktan dolayı bir tahriş durumu olduğunu sanıyorum, çünkü ilişki sırasında ve sonrasında o bölgemde acı hissediyorum..

Eşim prezervatif kullanıyor + ben d.k hapı..
ben de kuruluktan dolayı bir tahriş durumu olduğunu sanıyorum, çünkü ilişki sırasında ve sonrasında o bölgemde acı hissediyorum..
Hangi dogum kontrol hapini kullaniyorsunuz. Ben yasmin kullaniyordum prospektusunde cinsel istek azamasi ya da kaybi yaziyor bu da dogal olarak kuruluk yapiyor. Simdi yazz a gecicem bu sebeple yasminden yazz a gecen cok kisi okudum.

Merhaba hanımlar...

Sorunum idrar yolu enfeksiyonu :KK43:
15 aylık evliyim, ve ilk zamanlardan beri bu hastalıkla başım dertte...
Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..

Dün akşam yine ateş vs şikayetler ile acile gittik ki;
Lökosit:29
Eritrosit:8 çıktı..
Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek :KK43:

Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...

Sizlerden öğrenebileceğim etkili yöntem var mıdır ?

sorun eşinde olabilir. veya senin prezervatife alerjin de olabilir. ilk önce eşin bir üroloğa görünsün.

Bende mantar ve enfeksiyon sürekli tekrarlar içtiğim ilaçlar sabit doktora bile gitmiyorm ilk gittiğimde ne verdilerse onu kullanıyorum hep ve 3 günde geciriyor geçmiş olsun malesef bikere yakalanınca tekrarlıyor hep

Hangi dogum kontrol hapini kullaniyorsunuz. Ben yasmin kullaniyordum prospektusunde cinsel istek azamasi ya da kaybi yaziyor bu da dogal olarak kuruluk yapiyor. Simdi yazz a gecicem bu sebeple yasminden yazz a gecen cok kisi okudum.

Yasmin kullandım birkaç ay, sonrasında mide bulantıları baş ağrısı şikayetlerim geçmeyince onu bırakıp microgynon diye bir d.k hapı kullanmaya başladım..
Propektüsünü okumadım, ama cinsel istek azalması bende de fazlasıyla mevcut :KK43:

sorun eşinde olabilir. veya senin prezervatife alerjin de olabilir. ilk önce eşin bir üroloğa görünsün.

Alerjim olabilir belki bilmiyorum, aslına bakarsanız prezervatif bakteri vs geçişine izin vermeyeceği için eşimden kaynaklı bir sorun olabileceğini hiç düşünmedim..
Kullanmadan birlikte olsak ve enfeksiyon sorunum olsa onu mutlaka bir üroloğa gitmeye ikna ederdim..

Bende mantar ve enfeksiyon sürekli tekrarlar içtiğim ilaçlar sabit doktora bile gitmiyorm ilk gittiğimde ne verdilerse onu kullanıyorum hep ve 3 günde geciriyor geçmiş olsun malesef bikere yakalanınca tekrarlıyor hep

Maalesef ki, geçen sene bu zamanlar yakalanmıştım ilk defa.. 1 senedir bu illetle uğraşıyorum ..
Umarım ömür boyu sürmez, her birliktelikten birkaç gün sonra ateş, bel ağrısı vs şikayetler ile nereye kadar sürer :(

Alerjim olabilir belki bilmiyorum, aslına bakarsanız prezervatif bakteri vs geçişine izin vermeyeceği için eşimden kaynaklı bir sorun olabileceğini hiç düşünmedim..
Kullanmadan birlikte olsak ve enfeksiyon sorunum olsa onu mutlaka bir üroloğa gitmeye ikna ederdim..

prezervatife güvenmeyin hamile kalma riski barındıyorsa ki barındırıyor enfeksiyon geçme riski de var. eşini ikna etmek ne demek bu sağlıkla ilgili bir mevzu gitmesi için senin ikna etmene gerek yok gitmeli bu kadar basit.

Doktorsunuz sanırım.. teşekkür ederim yorum için öncelikle.
Günlük ped hayatımda hiç kullanmadım, ve evet pamuklu iç çamaşır kullanıyorum..
Taharetlenmek sağlıklı diye biliyorum, dini açıdan da uygun olan bu, diye biliyordum.
Suyu günde 3 lt kesin tüketiyorum, onun dışında cinsel ilişki sırasında canım açıldığı oluyor ve enfeksiyon sebebinin buna bağlı olabileceğini düşünüyorum, herhangi bir tahrişten dolayı..
Bundan dolayı kayganlaştırıcı jel kullanmaya karar vermiştim.. bunun zararlı olduğunu yazmışsınız..

Kayganlastiricilar, flora dedigimiz olmasi gereken mikroplari da oldurebilecegi icin zararli ama bir urologa danisarak florayi değiştirmeyen kayganlastiricilar varsa onlari ogrenebilirsiniz. Dedigim gibi taharet yapiyorsaniz da sonrasinda mutlaka kurulanin. Bu arada bunun icin tedaviyi kimden aliyorsunuz, urologtan mi?

Yasmin kullandım birkaç ay, sonrasında mide bulantıları baş ağrısı şikayetlerim geçmeyince onu bırakıp microgynon diye bir d.k hapı kullanmaya başladım..
Propektüsünü okumadım, ama cinsel istek azalması bende de fazlasıyla mevcut :KK43:
Malesed microgynon un da yan etkilerinde cin isteksizlik libododa azalma var. Yeni ilac secebilnek icin tun ilaclarin prospektuslerini okudum.

esiniz prezervatif kullaniyorsa neden d.k hapi aliyorsunuz ki ? eger mecburiyetiniz yoksa hormon dengenizi bozmayin derim ben. ve kuruluk varsa eger kayganlastirici yerine daha uzun süre ön sevismeyle bu sorunu cözmeyi tercih ederdim . bu sizin iliskiye hazir olmadiginizi gösterir .

Merhaba hanımlar...

Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..

Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek :KK43:

Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...

6 yıldır bitmek bilmeyen üzerine birde kronik sistit piyolonefrit de olunca en sonunda mısır püskülü ile tanışmış olum mısır püskülünü kaynatıp içince gün içeriisndede 2 lt su içince geçiyor ama içmeyim o gün suyu tekrr ediyor . sana tavsiyem kronikleşmeden günlük su içmeyi ihmal etme maydonoz da kaynatabilirsin mısır püskülüde .... çok geçmiş olsun ... sisttit deyince aglayasım geldi aklıma gelip :(

prezervatife güvenmeyin hamile kalma riski barındıyorsa ki barındırıyor enfeksiyon geçme riski de var. eşini ikna etmek ne demek bu sağlıkla ilgili bir mevzu gitmesi için senin ikna etmene gerek yok gitmeli bu kadar basit.

Şu anlamda ikna ; hani benim düşündüğüm gibi o da ben bunu kullanıyorum, benden kaynaklı bir bakteri dahi olsa nasıl geçsin vs şeklinde konuşur diye düşünüyorum.. yoksa ondan kaynaklı olma ihtimali varsa gidecek, gitmek zorunda..

Merhaba hanımlar...

Ve yine çok üzüldüm..

Antibiyotiğini yanma geçince bırakma bitirene kadar iç. Yoksa bakteriler direnç kazanıyor daha da güçleniyor. Bende çok çektim halen arasıra tekrarlıyor ilacımı hiç eksik etmem. Suyu az içince çok artar. Bi de ilişkiden sonra hemen tuvalete git çişini yap ve bol yıka hatta ben Bi aralar taharet suyuma çok az elma sirkesi atıyodum. Sonra iyice kurula. Temiz çamaşır giy. Bol su iç. Bakteri üremesin

Back