Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquick bana kuruma çıkarmıştı ama bu kadar belirgin değildi açıkçası
Yarın bi de ilk idrarla bakıcam açıkçası kendimi hamile hissediyordum adetim 2 gün sürmüştü normalde 5 gün sürerdi. Her belirtiyi yaşıyordum neredeyse ama bu negatifler umudumu yitirdi. Yine de içimde hala umut var gibi daha adetime 20 gün var 35 günde bir oluyorum. İnşallah hayırlısıyla bu ay olurlaboquick kuruma çıkarmıyor dediler ama bu kurumaya benziyor hangi marka test olursa olsun en fazla yarım saat sonrasında bakmamanızı tavsiye ederim reglinize varsa daha belki geç döllenmedir umarım hamilesinizdir sağlıkla
Yaaa kuzum daha çok varmış böyle yıpratırsın kendini ama yumurtlama takip ettin miYarın bi de ilk idrarla bakıcam açıkçası kendimi hamile hissediyordum adetim 2 gün sürmüştü normalde 5 gün sürerdi. Her belirtiyi yaşıyordum neredeyse ama bu negatifler umudumu yitirdi. Yine de içimde hala umut var gibi daha adetime 20 gün var 35 günde bir oluyorum. İnşallah hayırlısıyla bu ay olur
Aslında ilk kez geçen ay takip ettim ve aslında yumurtlamam adetime 12 gün kala oldu ben programa göre bakıyordum ama belli olmuyor işte. Bu ay da takipteyim ama henüz yumurtlamadımYaaa kuzum daha çok varmış böyle yıpratırsın kendini ama yumurtlama takip ettin mi
Yarın bi de ilk idrarla bakıcam açıkçası kendimi hamile hissediyordum adetim 2 gün sürmüştü normalde 5 gün sürerdi. Her belirtiyi yaşıyordum neredeyse ama bu negatifler umudumu yitirdi. Yine de içimde hala umut var gibi daha adetime 20 gün var 35 günde bir oluyorum. İnşallah hayırlısıyla bu ay olur
Yaa aynı şekilde inşallah tez zamanda hayırlı güzel sonuçlar alırızBende aynı durumu yaşadım bu ay normalde 6 gün süren adetim 2 gün sürdü 4 gün öncesindede ilişkiden sonra pembesi bir lekelenme oldu psikolojik olarak mı bilmiyorum ama kasıklarımda ağrı var göğüslerim şiş gibi hissediyorum bu belirsizlik beni çok yoruyor acaba olabilir mi diye düşünmekten geceleri uyuyamıyorum adetimede 6 gün kaldı
Evet biraz daha koyu olması gerekiyor diğer testlere bakarak ama belki test bozuktur başka dene birdeEki Görüntüle 3484171 bugün sabah böyle çıktı kızlar çok silik sanki
Adetine kac gün var canımEki Görüntüle 3484171 bugün sabah böyle çıktı kızlar çok silik sanki
İnşallah canım sonuçları paylaşalımmYaa aynı şekilde inşallah tez zamanda hayırlı güzel sonuçlar alırız
20Adetine kac gün var canım
İnşallah olsun daİnşallah canım sonuçları paylaşalımm
Evet biraz daha koyu olması gerekiyor diğer testlere bakarak ama belki test bozuktur başka dene birde
Dünkü bekleyince öyle olmuştu bugünkü ilk 20 dk da çıktı yarın bi daha yaparım birkaç güne falan belli olurEvet biraz daha koyu olması gerekiyor diğer testlere bakarak ama belki test bozuktur başka dene birde
Merhaba bende laboquik marka kullanıyorum hiç kuruma çizgisi cikarmamisti ilk defa bi testte bisey gördüm bugün sizle aynı durumdayım erken gebelik yap güzel sonuç alabilirmiyiz kiDünkü bekleyince öyle olmuştu bugünkü ilk 20 dk da çıktı yarın bi daha yaparım birkaç güne falan belli olur