yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

o evde dayak yedikten sonra 1 dk bile durmanı anlayamıyorum ki havaalanına beraber gitmiş bi de bu hıyarla konuşmaya çalışmışsın burdaki kadınları anlamak çok zor

Valla bekar olsam bi nebze ama evliyim ya şuan tırstım. Evlenince yuva kurunca anlıcaksın ne bğyğk cesaret bu yaptıkların. Lütfen ayrıl. Sana ualaşabilicekse ve seni tehtit edebilicekse eğer sakın ilişkide kendini haklı çıkarmaya çalışma.İlişkini bitir. Yakanı paçanı neyin varsa kurtar kızım. O bir piskopat saplantılı...

Valla bekar olsam bi nebze ama evliyim ya şuan tırstım. Evlenince yuva kurunca anlıcaksın ne bğyğk cesaret bu yaptıkların. Lütfen ayrıl. Sana ualaşabilicekse ve seni tehtit edebilicekse eğer sakın ilişkide kendini haklı çıkarmaya çalışma.İlişkini bitir. Yakanı paçanı neyin varsa kurtar kızım. O bir piskopat saplantılı...

Ben gec anladim herseyi salak olduğumu ama o da beter olsun istyorum yaptiklarini odesin istiyorum

Ne ders vermesinden bahsediyosun.
bu psikopattan olabildigince kacacaksin soylemeye gerek var mi.
hic mi ibret almiyosun dogranip atilan kadinlardan.ufff.
aklini basina topla.

Gerçekten iyi bir ders vermek istiyor musunuz?
Bu zerzevat öğretmendi değil mi?
Acilen darp raporu alıp savcılığa ve kurumuna şikayette bulunuyorsunuz.
Siz şikayetçi olmasanız bile hakkında kamu davası açılıyor.
Şiddeti bu kadar olağan uygulayan birinin o meslekte olmaması gerekiyor.
Ah gerçi öğrencileriyle arası çok iyiydi değil mi? Fakat unutmayın sizinle de arası çok iyiydi.
Derhal geri hizmete alınmalı.
Hayatı boyunca unutamayacağı bir ders olur ve bir daha birine elini kaldırmadan önce iki kez düşünür.

Heralde mezrada biyerde yaşıyorsunuz ki cahil kalmışınız hem kültürlü bir bayansınız hemde şlddet görmüşünüz sizdee akıl yokmu Allah aşkına kızlar okusun cahil kalmasın deriz maaalesef cok cahilsin

Mesajları okumadım. Konunu okudum ve inanamadım.
Sen hala neyin peşindesin? Derdin ne? Birgün cinnet geçirip seni öldürmesini mi bekliyorsun? Gerçekten çok sinirlendim. Bu kafayla daha çooookk dayak yersin sen!

Ben gec anladim herseyi salak olduğumu ama o da beter olsun istyorum yaptiklarini odesin istiyorum
İnsanları tanıyamazsın yaşadımça tanıyorsun. Bak hala ders vermekten bahsediyorsun. O acınılıcak bir insan. Onu önemsememen gerekiyor. Anlatabiliyormuyum. Canım bence güç gösterini ona ayrılmak istediğini söyledikten sonra sana yapacakları için kullan. Seni zaafının olduğu durumdan tehtit edecektir. Okuluna gelecektir ve seni yine dövecektir. Ona çürük raporu aldığını ve seni sevcılığa verebikceğini ve hiç bir şeyden korkmadığına inandır. Bak ben ayrıldığınızı düşünüp daha sonra olacakları yazıyorum. sevmiş olabilirsin, birlikteşikte yaşamış olabilrisin. Onlar hep güzel anlarınızı hatırası, ama o günler bitmiş. The end. Finish. Bence kendini okuluna ve başka şeylere var. Emin ol hayatında daha güzel kapılar açılıcak. Bu gün ki endişelerine güleceksin. O yüzden önce kendini düşün derim... bunları bu kadar net söylüyorum çünkü benzerlerini hatta daha felaketlerini yaşadım ve hiç boyu eğmedim. Eğmediğim için şimdi başım dik ve çok mutlu olduğum yalansız bir yuvam var.

( diye kalkti tekme tokat dovdu banyoya attim kendimi eelimi yuzumu yikadim diger odaya girmis kapinin arkasina oturmus korktum kendine bisey yapacak diye kapiyi zorladim kapiya vurdum cikti beni odaya götürüp yine dovdu yuzum morardi karnima attigi tekmeden nefes alamadim yere dustum g itti yatti)
Buradan sonrasını okuyamadım. Onu sevin, KORUYUN KOLLAYIN GÖZETİN. Türünün son örneği gibi özenli davranın. Başınıza tac yapın.

kıçına tekmeyi vurmak en büyük ders olacaktır.

Dayağı çoktan hakediyorsun.Kendine böyle hayvan gibi davrandırmaya devam et.
İnsan bir kez kazık yerse suç karşı tarafındır,ikinci kez aynı kişiden yerse suç kendinindir.Aynı sende olduğu gibi. Sen , iki güzel söze yine kanarsın.Akıllanacağın falan yok.Allah sonunu hayır etsin.

Sen ilk yaptığından sonra ayrılmadıysan oo oooo, daha çok dayak yersin bu gidişle

Şiddeti haketmiş yazmışım ya, bu kadar sinirlenmişim işte. Ya bu konu sahte ya da siz çok kıymetsiz bir cana sahipsiniz .
İlk konuda da o kadar söylendi yine aynı yoldasınız.

1.si uçakta tel kapalı olur.
2.si ne demek zar zor bilet buldum? Uçakla gittiğin memlekete ne otobüs bileti??
Bunları anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…