yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

Diğer konuda da söyledim.
Hemen eve dönmen gerekirdi sen 3 gün daha orada kaldın.

Ailesi arıyorsa cevap ver ve olanları anlat.
Bir güzel de çemkir ve o pisliğe herhangi bir şekilde dönme.

En güzel ders zaten unutman olacak.

Bu ne böyle ya ayrıl gitsin kız valla gebertecek bu çocuk seni olaca o beni gebertti sevgilim diye konu da açamazsın :KK53:

Canım adını sanını birine söyle bu siteden 3.sayfaya çıkarsan haberimiz olsun ne dieyim sana bu ikinci konun ya millet kocam dövüyor anam babam dövüyor hakkı yok diye ayağa kalkıyor Türkiye kadına şiddette hayır diye ayağa kalkıyor siz sevgilinizden dayak yiyorsunuz hadi ilkinde gafil avlandınız bu nedir ya bide yatağına giriyorsunuz çıldırmak üzereyim ama niye boşuna çıldırıyorum size verecek aklım yok benim:KK12:

Kusura bakma ama kiz kardesim olsan simdi bu lari bana anlatsa bitane tokatta benden yerdin ..

Adam annanmi babanmi seni dovuyor ?
Baban ayni sekilde bu siddeti uygulasa evden kacardin , elin adaminin derdini ne cekiyosun..
Bide hala oturmus nasil ders vermeliyim diyosun , boyle bir adama ne dersi verebilirsinki.
Birak ne hali varsa görsün.
Annen baban seni dunyaya boyle bir adamdan dayak ye diye getirmedi ..
Biraz kendine deger ver yahu , seviyorummus!! Seni zerre kadar sevmiyor.
Sevmek bu degil olamaz...
Sevgi ve askida boyleleri kirletiyor ona yanarim.
eskisi konusunda da yazmıştık bizi dinlemedi.
yine dinlemeyecektir.

annen baban duymasın bu dayak olaylarını yazıktır günahtır yahu...

ikidir böyle konu açıyorsun inan ki bende elime güzel bir değnek alacağım girişeceğim sana o olacak....

ne zaman aklını başına toplayacaksın yahuu...

Telefon numaranı değiştir sana ulaşabileceği butun arkadaşlarınada ondan haber getirmemelerini rica et. Bu nasıl bir manyaklıktır bu ne biçim bi adammış ya dövüp özür dileyince herşey geçti unutuldu mu sanıyor bu adam beni boğdun sıkıldım diyor sen sıkılmadın mı bu adamdan senin yerinde olsam bana ulaşacağı bütün yolları kapardım.

Seni dövüyor, sonra odaya geçiyor, sen de kendine bir şey yapacak diye korkuyorsun.. Üstüne bir daha dayak yiyorsun... Hala aramadı - aradı açmadım vs vs diyorsun. Neyin peşindesin pardon?

1 hafta oonce anlatmistim derdimi sizlere.sevgilimi ziyarete gitmistim beni dovmustu.ondan sonra ki 3 gunumde dogru duzgun yuzune bakmadim onun arkadasinin esine anlatmistim durumu destek oldu bana kafami dagitmam icin dışarı ciktik falan.c tesi gunu zaten donecektim cuma gunu de bahsettigim arkadasinin esi yemeğe davet etti ordaydik hep beraber.eve dondugumuzd3 surekli soylendi senin evin yok mu niye gec geldik 2 3 gundur cok gezdin niye bana haber vermedin gidrrken diye. Gittigimz evde arkadasi saz falanncaldi. Tabiki erkrk arkadssim muzigi sevmedigi icin diger odaya gidip tv izledi.eve gelince bana yanima gelmedin orda muzik dinledin falan dedi.Sonra tartismaya basladik ben kalkip giderken kolumu sıkıp kaneye atti ben sinirden aglamaya basladim yeter diye bagirinca herkese rezil mi edeceksin diye kalkti tekme tokat dovdu banyoya attim kendimi eelimi yuzumu yikadim diger odaya girmis kapinin arkasina oturmus korktum kendine bisey yapacak diye kapiyi zorladim kapiya vurdum cikti beni odaya götürüp yine dovdu yuzum morardi karnima attigi tekmeden nefes alamadim yere dustum gitti yatti uyudu.sabah oldugunda gozlerim sismis berbat bi haldeydim.havaalanina gittik.bana aldigi yuzugu hediyelerini biraktim zorla vermeye calisti bitti dedim istemiyorum.gizlice valizime atmis.ucak rotar yaptigi icin 2 saat gecikmeli kalkti.o arada emanete verdik esyalri.arabada oturalim dedi arabaya gittik konustuk falan derken.bana bakti bi sure ara verelim ben cok sıkıldım ssen beni bogdun bunaldim ben ozgur olmak istiyorum artik mutlu degilim dedi ben sok oldum gozlerim doldu elim ayagim titremeye basladi kapiyi actim gitme diye kolumdan tuttu birak dedim bitti dedim kapat kapiyi konusalim oyle demek istemedim dedi zorla ciktim havaalanina gidip esyalarimi aldim siraya girdim o arada arkamdan geldi ben askimiz bitmesin diye bi sure gorusmeyelim dedim ayrilalim demedim ki ozleyelim birbirimizi sevgimizi tukettik ben cok tükendim bunaldim senden once boyle degildim s3nden sonra bunaldim boyle ciddi iliskim olmadi dedi bende ayni sey ara verelim bitirelim demenin kibaridir dedim.sarildi seni seviyorum dedi.ucaga bindiğimde mesaj atmis bindinmi seni seviyorum affet beni ozur dilerim hersey iicin seni simdiden ozledim demis.ankaraya geldim havaalanina geldigimde servise bindgimde aradi eve gidrrken dusundum seni cok üzmüşüm vurmamaliydim sana dedi.kapattik telefonu .otogara geldim zar zor bilet buldum 12 de evde oldum ve beni hic aramadi o gece eve gittin mi sag salim diye.sabahinda mesaj atmis gunaydin askim diye pazar aksami aradi cevap vermdim dun aradi 1 kez cevap vermedim.baska da aramadi.simdi asil mesele ona cok buyuk ders vermek istiyorum vurdugu yerler hala aciyor.kendime gelemiyorum hem onu unutmak hemde ona buyuk bi ders vermek istiyorum.ne yapmaliyim?ailesi ariyor konusmayayim demi ailesi ile de ve ona ayrilik mesaji mi atmaliyim nasil cani yanacak zaman gectikce aklim basima geliyor diyorum salakmisim ben kendimi bi iliski yasadim diye ona mahkum gordum ve oda bunu bildigi icin beni cok guzel kullandi.
hımm nasıl ders verebilirsinnnnn düşünelim :KK64: ölürsen belki bir iki gün ağlayabilir :KK14:arkadaşım deli misin divane mi? sokak köpeği misin dayak yediğin yere geri dönüyorsun? valla fake isen oyalama artık sıktı hikayen tadında bırak :cool:

bu adam ciddi bir ilişkisi olmadığını söylemiş ya...nasıl olsun?...senden öncekiler ya önceden anlamışlardır uzaklaşmışlardır ya da onlara da şiddet uygulamıştır onlarda kaçmıştır...tabi ki ilk defa böyle şeyler yaptığını söyleyecek...sen de bunu dediği için kendini onun gözünde değerli mi hissediyorsun?...bu tipler değişmez...seni sindirine kadar şiddete devam eder...sen korkudan sinersin,tmm aşkım dersin...arada bir şey hoşuna gitmezse yine döver sindirir ya da dövmekle tehdit eder ya da kendimi öldürüm diye.bu seferde eskisi gibi çok dövmüyor dersin...sonra sen sen olmaktan çıkarsın...eğer şansın varsa;o da gider başka bir kurban bulur,çünkü artık senden alacağı bir şey kalmaz...ya da seni bitirine kadar takar...ne msjı ne araması sileceksin hayatından onu...yoksa seni silecek bu hayattan.

diger odaya girmis kapinin arkasina oturmus korktum kendine bisey yapacak diye kapiyi zorladim kapiya vurdum cikti beni odaya götürüp yine dovdu

Seni takmayan insan yerine koymayan biri ayrıca seni tekme tokat dövüyor ama sen kendine birşey yapacağından korkuyorsun.Çağırıyorsun seni bir daha dövsün diye.neden kendine birşey yapsın ki sen varsın elinin altında.
Tebrik ederim bibirinizi iyi bulmuşsunuz.Sizin gibi dayağı seven birine dayak atan sevgili.Bravo...

Yokk ben ben tutamicam kendimi o yüzden yorum yapmicam..çünkü yorum yaparsam yeminlen mune siler beni üyelikten devam et canım..sen böyle devam ett..Dayak iyidir.. :KK62::KK62:

Vallahi ben okudum inanamadım sanırım bize şaka yapıyorsunuz.
Böyle bir insanla beraberlik düşünmek kanal istanbul projesinden daha da çılgınlık olur.

Ya bir de dayak yemenden çok ilişkiye ara verelim demesi canını sıkmış gibi görünüyor. Öyle söylemese dayak falan affeder bir haldesin.. Önceki konunda da o kadar söylenmiş sana, oyalamasana burada iyi niyetli insanları yahu.

X