yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

bu durumu kabul etmek cok kötü bisey.bu resmen kullanılmak ıstedıgınde gel ıstedıgınde gıt.gezıp tozarkende kızlarla cıkcak ıstedıgını yasıcak sana gelcek bu yanı.sureklı aldatılmak .ayrılmalısın.

Şiddet gösteren şahıs kim olursa olsun . Kocan sevgilin ailenden biri ya da herhangi biri bir kez sert bir şekilde uyarmassan devamı gelir .Ben şiddetin her türlüsüne karşıyım . Sana vurduğu yerler hayati yerler hele karnına attığı tekme . Anladığım kadarıyla aramaya da devam ediyor . Kendini koruma sporlarına falan gitmeni tavsiye ederim

Bundan onceki 45 sayfayi okumadim.

: sen salaksan daha cok doverler.

Ilkinde dayagi atan sucludur. Ikincide dayagi yiyen.
Ne sevgiymis ki biri dayak yiyip ders aliyor digeri telefon acmayip ders verdi saniyor.
Ay ne kendine deger vermeyen insanlar olduk.

cok ilginc. Siddet goruyorsun ve bir ara kendisine birsey yapti diye korkup sevgilinin yanina gidiyorsun!
Pesss dogrusu. Saygi gormedigin bir insanla neden hala berabersin. Tv kanallarinda erkek siddeti yuzunden ölen kadinlardan biri olman an meselesi....

valla kizlar agziniza saglik.okadr dogru seyler yazmisinz ki.bana bisey dedirtmediniz..kisaxa canim unutt.uzak durr.

Kız ayrıldı zaten, yavaş gidin artık.
30 sayfa saydırdınız bir işe yaramadı
Kalkıp 2 sayfa destek olduk o kendinde o gücü bulmuştu zaten tek istediği biri elini sırtına koysun idi

Bu tavırla nereye varacak, nasıl bir yardımda bulunacaksınız, bilemiyorum
Amacınız yardım olmaktan çıkmış zaten de neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…