- 23 Mart 2015
- 5.680
- 11.922
Cildinizi rahat bırakın ya bu ne böyle? Okurken içim şişti. Lifler keseler kremler. Ne gereksiz. Duştan sonra bebe yağı sürün yumuşacık olur başka da şey değdirmeyin. Ayrıca ben de güzellik salonuna gidemediğimde, çok mecbur kaldığımda ara ara epilator kullandım batık filan yapmadi. Hiçbir doktordan sakın kullanmayın diye birşey duymadım şahsen yazı da okumadım. Hergün hergün yapılmaz tabi. Duştan sonra bebe yağı sürün ve rahat bırakın. Düzelir umarim(Konum bu bölümde bir süre kalırsa taşınmazsa çok mutlu olurum, gerçekten dertliyim bu konuda)
Fay hattı gibi olan popomla yine başım dertte. Çatlakları artık geçtim popomdaki sivilceler sinirimi bozuyor. Cildim çok kuru, sürekli duş alıyorum ve haftada 2 kez kese yapıyorum. Çok kese yaptığımda da tahriş oluyor vücudum çünkü. Kabak lifi kesesini de kullandım ama azalma olmadı. Bacaklarım zaten epilatörden dolayı batık doldu, doktora gittiğimde “epilatör asla kullanmayın diye uyarıyorum her hastamı ama dinlemiyorlar” diye yakındı durdu. Bir tane krem verdi ama asla işe yaramadı. Tabi iş işten geçti artık. Bacaklarımın her tarafıda küçük küçük kızarık, sivilce gibi pütürlerle dolu. Popomda aynı şekilde. Sürekli oturmaktan mı kaynaklanıyor bilemiyorum, masada hep ders/proje başındayım. Vücudu pürüzsüz olanlara o kadar imreniyorum ki, bebek gibiler ne güzel.. Her duştan sonra kendimi gördüğümde hayata küsüyorum, kızarık sivilce pütür çatlak..Benim gibi bu durumda olanlar var mı? Neler yapmalıyım bir öneriniz varsa yazarsanız minnettar olurum.
Bazıları tuzla ov diyor, bazıları limonla, bazıları da bebek pudrası sürün diyor. Ama sivilce gibi kızarıkların, pütürlerin üstüne bunları sürmek daha da mahvetmez mi? Tavsiyeleriniz benim için çok önemli..
Batıkların tek çaresi lazer epilasyondur. Bir arkadaş 6 seans demiş ama genelde 2-3 seansta biter. Popodaki sivilcelere batticon sürebilirsin. Çatlaklara yapacak pek bi şey yok ancak yenilerini engellemek amaçlı kremler ya da özel yağlardan kullanabilirsin(Konum bu bölümde bir süre kalırsa taşınmazsa çok mutlu olurum, gerçekten dertliyim bu konuda)
Fay hattı gibi olan popomla yine başım dertte. Çatlakları artık geçtim popomdaki sivilceler sinirimi bozuyor. Cildim çok kuru, sürekli duş alıyorum ve haftada 2 kez kese yapıyorum. Çok kese yaptığımda da tahriş oluyor vücudum çünkü. Kabak lifi kesesini de kullandım ama azalma olmadı. Bacaklarım zaten epilatörden dolayı batık doldu, doktora gittiğimde “epilatör asla kullanmayın diye uyarıyorum her hastamı ama dinlemiyorlar” diye yakındı durdu. Bir tane krem verdi ama asla işe yaramadı. Tabi iş işten geçti artık. Bacaklarımın her tarafıda küçük küçük kızarık, sivilce gibi pütürlerle dolu. Popomda aynı şekilde. Sürekli oturmaktan mı kaynaklanıyor bilemiyorum, masada hep ders/proje başındayım. Vücudu pürüzsüz olanlara o kadar imreniyorum ki, bebek gibiler ne güzel.. Her duştan sonra kendimi gördüğümde hayata küsüyorum, kızarık sivilce pütür çatlak..Benim gibi bu durumda olanlar var mı? Neler yapmalıyım bir öneriniz varsa yazarsanız minnettar olurum.
Bazıları tuzla ov diyor, bazıları limonla, bazıları da bebek pudrası sürün diyor. Ama sivilce gibi kızarıkların, pütürlerin üstüne bunları sürmek daha da mahvetmez mi? Tavsiyeleriniz benim için çok önemli..
Çok da dert değil bence canım sen bir internete girip Epidermolysis bullosa hastalığına bak çok da dert edilecek bişey olmadığını anlarsın şükür et(Konum bu bölümde bir süre kalırsa taşınmazsa çok mutlu olurum, gerçekten dertliyim bu konuda)
Bende de var dirsek ve omuz arasındaki kolin arka kısmında da var aynı şekildeYorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bu pütürleri yok etmenin yolu kese dedi doktor ve artı olarak krem verdi. Ama krem işe yaramadı dediğim gibi. Bende sırf kurtulayım diye kese yapıyorum cildim kuru olmasına rağmen. Ardından bol bol nemlendiriyorum. Hormon testi de yapıldı, hiçbir problem yok. Önerileriniz için çok teşekkür ederim
pamuklu iç çamaşırı kullanın ve duş jelinize bir kaç damla çay ağacı yağı dökün ya da farmasinin çay ağacı yağlı duş jeli var onu alın çok iyi gelir(Konum bu bölümde bir süre kalırsa taşınmazsa çok mutlu olurum, gerçekten dertliyim bu konuda)
Fay hattı gibi olan popomla yine başım dertte. Çatlakları artık geçtim sivilceler sinirimi bozuyor. Cildim çok kuru, sürekli duş alıyorum ve haftada 2 kez kese yapıyorum. Çok kese yaptığımda da tahriş oluyor vücudum çünkü. Kabak lifi kesesini de kullandım ama azalma olmadı. Bacaklarım zaten epilatörden dolayı batık doldu, doktora gittiğimde “epilatör asla kullanmayın diye uyarıyorum her hastamı ama dinlemiyorlar” diye yakındı durdu. Bir tane krem verdi ama asla işe yaramadı. Tabi iş işten geçti artık. Bacaklarımın her tarafı küçük küçük kızarık, sivilce gibi pütürlerle dolu. Popomda aynı şekilde. Sürekli oturmaktan mı kaynaklanıyor bilemiyorum, masada hep ders/proje başındayım. Vücudu pürüzsüz olanlara o kadar imreniyorum ki, bebek gibiler ne güzel.. Her duştan sonra kendimi gördüğümde hayata küsüyorum, kızarık sivilce pütür çatlak..Benim gibi bu durumda olanlar var mı? Neler yapmalıyım bir öneriniz varsa yazarsanız minnettar olurum.