Gebeliğe Hazırlık Yine olmadı..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Bugün benim bunalım günüm arkadaşlar, geçen ay'ki kimyasalım sonrası ilk adetimi oldum.. Hemen hamile kalınmıyormuş demekki. Moralim çok bozuk bu ay 26 olacağım zaman çabuk geçiyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor üzülüyorum. Kendimi eksik hissediyorum, başkalarında olup bende olmayan şey ne? Çocuk yapmasını mı bilmiyoruz aceba.. Çok saçma. İnancım var Elhamdülillah ama kafam'da binbir soru, biliyorum bu ruh hali bir kaç güne yine değişecek, yine yeni bir umutla ovulasyon testlerine başlayacağım, yine bir bekleme süreci vs. Yoruldum. Bu sadece bir iç dökme 😔.

Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama daha çok gençsiniz olur Allah'ın izniyle öyle umutsuzluğa düşmeyin zamanı var demek ki sabırla umutla beklemeniz lazım belki de. İnşallah en yakın zamanda güzel gelişmeler yaşarsınız.

Çok kafayı taktıgımda bende bunalmıştım. Ovulasyon fılan yapma ıstersen akışına bırak bı ay diğer ay yap.
Kendıne farklı bı ugras bul kafanı dagıt en guzelı o inan bak

Yapmamayı çok isterim fakat ya geç ya normal yumurtluyorum o yüzden hiç bilmiyorum ovülasyonun ne zaman gerçekleştiğini 🙄. Keşke kafamı dağıtabilsem...

Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama daha çok gençsiniz olur Allah'ın izniyle öyle umutsuzluğa düşmeyin zamanı var demek ki sabırla umutla beklemeniz lazım belki de. İnşallah en yakın zamanda güzel gelişmeler yaşarsınız.

2 yıllık evliyim 1 senedir de bebek istiyoruz.. Ne eşim ne ben sigara kullanmıyoruz, doktora da gittik büyük bir sorun görünmüyor hal böyle olunca insan hep kendini sorguluyor. Her gece dua ederim Rabbim hayırlısı ne zaman ise bana ve benim gibi evlat özlemi çeken kardeşlerime hayırlı imanlı evlatlar nasip et diye ama ruh halim o kadar değişken ki bir gün pozitif olsam ertesi gün dibe vurabiliyorum herhangi bir sebepten..

Aynı canım benimde başımda bi sebep yok ama olmuyor demekki vakti saati var cok uzuluyorum ama dua etmekten başka çarem yok insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

2 yıllık evliyim 1 senedir de bebek istiyoruz.. Ne eşim ne ben sigara kullanmıyoruz, doktora da gittik büyük bir sorun görünmüyor hal böyle olunca insan hep kendini sorguluyor. Her gece dua ederim Rabbim hayırlısı ne zaman ise bana ve benim gibi evlat özlemi çeken kardeşlerime hayırlı imanlı evlatlar nasip et diye ama ruh halim o kadar değişken ki bir gün pozitif olsam ertesi gün dibe vurabiliyorum herhangi bir sebepten..
Stres ve surekli bunu dusunmek cidid bir engel bunun icin.

Aynı canım benimde başımda bi sebep yok ama olmuyor demekki vakti saati var cok uzuluyorum ama dua etmekten başka çarem yok insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin 🤲 bakıyorum kadının karnı burnunda hala sigara içiyor, isyan etmiyorum ama ben bu kadar dikkat ederken neden olmuyor.

Bugün benim bunalım günüm arkadaşlar, geçen ay'ki kimyasalım sonrası ilk adetimi oldum.. Hemen hamile kalınmıyormuş demekki. Moralim çok bozuk bu ay 26 olacağım zaman çabuk geçiyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor üzülüyorum. Kendimi eksik hissediyorum, başkalarında olup bende olmayan şey ne? Çocuk yapmasını mı bilmiyoruz aceba.. Çok saçma. İnancım var Elhamdülillah ama kafam'da binbir soru, biliyorum bu ruh hali bir kaç güne yine değişecek, yine yeni bir umutla ovulasyon testlerine başlayacağım, yine bir bekleme süreci vs. Yoruldum. Bu sadece bir iç dökme 😔.

Ahhh ahhhh o kadar iyi anlıyorum Kİ seni en son soğan kürü kaldı onuda denicem bakalım aslında çözüm belli Unutmak stressiz olmak düşünmemek uygulama var mı bizde hayır YOK 😔😔

Stres ve kaygının üreme üzerinde olumsuz etkisi olduğunu yazan söyleyen bir sürü yerli yabancı kaynak var. Ne güzel dua ediyorsunuz inançlısınız. yıllarca uğraşan, yaşı sizden çok daha büyük olan ya da bir sürü farklı problemi olup çocuk sahibi olan var. Sizinde olacaktır. Dualarım sizinle en yakın zamanda sağlıkla güzel haberler alırsınız inşallah

Stres ve surekli bunu dusunmek cidid bir engel bunun icin.

Herkes bunu söylüyor ama bebek isterken nasil her ay aceba tutundu mu tutunmadı mı diye düşünmesin ki insan. Ya da "siz bebek düşünmüyormusunuz?" sorusu sorulduğunda nasıl aklına gelmesin. Evet insanların dediklerini de takmamak gerekiyor.. Bunların hepsinin farkındayım ama yapamıyorum. Bebek düşünmediğim günüm yok, tv sağolsun, çevrem sağolsun, sokakta pusetiyle gezen kadın sağolsun, her ay gelen kırmızılar sağolsun...

Ahhh ahhhh o kadar iyi anlıyorum Kİ seni en son soğan kürü kaldı onuda denicem bakalım aslında çözüm belli Unutmak stressiz olmak düşünmemek uygulama var mı bizde hayır YOK 😔😔

Yaa işte sanki her hamile kalan düşünmeden oldu. Yani bu demek oluyor ki olmaması da benim suçum, çünkü düşünüyorum.

Yaa işte sanki her hamile kalan düşünmeden oldu. Yani bu demek oluyor ki olmaması da benim suçum, çünkü düşünüyorum.
Gercekten yemin ederim sana 2 ay dusundum olmadi 3. Ay amaaan olmazsa da kader diyip salladigim ay oldu ki ondanda adet olcagimi dusjnuyorum acaba hakile miyim diye bile dusunmedim. Gercekten dusunmenin cok etkisi var.

Şu yazdığın ilk cümle o kadar çok beynimi yoruyor Kİ aynen sanki her hamile kalan düşünmedi bir baktı aaa hamileyim dedi ne desek boş verende Allah vermeyende Allah dua edicez bol bol ... Hocaya gitmek fikrini düşündün mü hiç ?

Stres ve kaygının üreme üzerinde olumsuz etkisi olduğunu yazan söyleyen bir sürü yerli yabancı kaynak var. Ne güzel dua ediyorsunuz inançlısınız. yıllarca uğraşan, yaşı sizden çok daha büyük olan ya da bir sürü farklı problemi olup çocuk sahibi olan var. Sizinde olacaktır. Dualarım sizinle en yakın zamanda sağlıkla güzel haberler alırsınız inşallah

Evet var biliyorum kendimde sağlıkçıyım.. Sizce dünyada kaygısız stressiz insan var mı? Hamile kalamayan neden kalamıyorum diye kaygılanıyor, kalan ise değerim güzel artıyor mu aceba kimyasal mı? Boş gebelik mi? Diye kaygılanıyor. Bu biraz kadının doğasında var. Ne mutlu başarabilene çok imreniyorum. Amin çok sağolun.

Gercekten yemin ederim sana 2 ay dusundum olmadi 3. Ay amaaan olmazsa da kader diyip salladigim ay oldu ki ondanda adet olcagimi dusjnuyorum acaba hakile miyim diye bile dusunmedim. Gercekten dusunmenin cok etkisi var.
Bunu yapabilmenin yolunu anlat bize o zaman 😔 çünkü ben hiç bir zaman başaramadım

Bu 1 sene içerisinde tatile gittim, annemlere gittim, gezdim dolaştım hatta birkaç ay'a kadar çalışma hayatım da vardı yani 15 aydır takmadığım zamanlar illaki oldu ama gebe kalamadim. Geçen ay düşündüm dedim artık olsun ya usandım yoruldum, gebe kaldım kimyasal oldu. Bilemiyorum kafam allak bullak.

Aynı kaderi paylaşıyoruz bende geçen ay geçirdim kimyasal gebelik doktor sağlıklı olduğunu gösterir hamile kalabiliyorsun dedi sonra heryerde okudum işte hemen kalınıyor diye sabırla bekledim kimyasal dan dolayı geçiti adetim 1 hafta test yaptım 2 kere yok adet oldum bi hayal kırıklığı adetim biteli 1 hafta oldu insan yine bi umut içinde oluyor İnşallah bu ay olur sağlıklı bir gebelik yanlız değilsin

Back